hangi başlık yakışırki!:(

kim ne derse desin ben amanedeyi anlıyorum ve ona gerçekten hak veriyorum,ama bu durumda yapılacak iki şey var; ya umursamayacaksın yada bu nişanı bozacaksın.

allah razı olsun birazda olsa kendimi iyi hissettrdi beni anlıyor olmanız çok saolun evet herkes gbi sizde haklısınız kaba tabrle baska çarem yok ya bu deveyi güdecem ya bu diyardan gidecm
yalnız elimden gelen herseyi yapıp ondan sonra yne olmazsa btrmeyi düşünüyorum artık
o yüzdende kaynanam bana sedefle ilgili bişiler anlattığında tepkimi koymak istiyorum
bide böyle deniyim ama ne diyeceğimi ne demem gerektiğini bilmiyorum

sanki bu zamana kadar farkli seyler yazildi..
sana anlatilanlar hep bu yondeydi..
ama israrciligin yuzunden sedefciler grubunu yarattin bence

bunu yazdım sanıyordum ama şöyle bir okudumda atlamışım
KAYNANAM BANA ŞÖYLE BİRŞEY ANLATMIŞTI
SEDEF BİZİ ÇOK SEVER ŞIMARIK KÜÇÜK KIZ GİBİDİR BİZ ONU HEP BERABER ŞIMARTTIK
SEMAYI İSTEMEY GİTTİĞİMİZDE ANNECİM BABACIM SEMAYA İSTERSENİZ BÜTÜN MAGAZALARI YÜKLENİP GİDİN
AMA ONU BENİM KADAR ÇOK SEVMEYİN SAKIN BEN SİZİN SEVGİNİZİ PAYLAŞAMAM DEMİŞ
KAYNANAM BUNU BANA YİNE SEDEFLE GURUR DUYAN Bİ HAVADA GERİNE GERİNE ANLATMISTI VE EKLEMİŞTİ
SEDEF BİZİ ÇOK SEVİYOR PAYLAŞAMIYOR
BURAYA DİKKAT LÜTFEN PAYLAŞAMIYOR
E BENDE NİŞANLIMI ÇOK SEVİYORUM
SEMADA EŞİNİ ÇOK SEVİYOR
AMA BİZ SEDEFLE EŞLERİMİZİN SAMİMİYETİNDEN HOŞLANMADIĞIMIZI DİLE GETİRİNCE KISKANÇ DAMGASI YİYORUZ
NİYE BİZE GELİNCE İNSAN SEVDİĞİNİ PAYLAŞAMAZ DİYE DÜŞÜNÜLMÜYODA KISKANÇ OLARAK NİTELENİYORUZ
BUNLARI ÖLÇTÜM TARTTIM BUGÜN İYİDEN İYİYE KAYNANAMLA KONUSMAYA HAZIRLADIM KENDİMİ
BANA SEDEFİ ÖVMEYE ANLATMA KONUYU SÜREKLİ SEDEFE GETİRMEYE DEVAM EDERSE CEVABINI VERİCEM
EMİNİMKİ SİNİRLENCEK KAVGAYA GÖTRCEK İŞİ VARSIN GÖTRSÜN
BEN KENDİ KENDİMİ YİYCEME BİRBRİMİZİ YERİZ
HEM EN AZINDAN GÖRMÜŞ OLURUM YALNIZKEN BU KONULARLA İLGİLİ BANA SONUNA KADAR HAKVEREN NİŞANLIM
ANNESİNİN YANINDADA AYNI TUTUMU GÖSTERECEKMİ
BENDE NİŞANLIMIN TAVRINA GÖRE SON KARARIMI VERİP KENDİ İÇİMDEDE NOKTAYI KOYUCAM BU DURUMA İNŞ
SİZDEN TEK İSTEĞİM BANA DUA EDİN
HİÇ BU KADAR KARARLI HİSSETMEMİŞTM KENDİMİ...

Senin sorunun ne biliyomusun ? Sen bal gibi de nisanlin ve sedefin arasinda biseyler gectigini ve nisanlinin bundan hicte pisman olmadigini biliyosun ve kaldiramiyosun . Yoksa herkes sedefi sevmis bos. Ne kadar sinir yapsan haklisin nisanlin yengesiyle beraber olmus sende biliyosun ki boyle evlilik olmaz. Bosuna hirs yapma

senin agzından çıkanı kulağın duyuyo dimi
çirkinleşme lütfen yada istediğin kadar çirkinleş böyle iğrenç düşünceli brine karsı kendimi savunmaya yada açıklamaya gerek bile görmiycem takıl sen

kardes biraz sert olmadimi beyaaa...

bu arada sedefın esı yokmu ya nerde adam hıcbısey demıyomu olanlara
merak ettım??

o samimiyetlern aynı odada yatmalrın olduğu dönem askerdeymiş
bunlardan haberi varmı bilmiyorum
ama kimsede byanda kardesi byanda karısı varken artniyet düşünmez
yani en azından ben ne kadar samimi olsalarda esim ve kardesmden rahatsızlık duymam
oda öyle sanırım bilemycem

valla ben aslında senın tam olarak neyı ıstemedıgınıde anlamadım yanı nısanlının sedefle samımı olmasınımı yoksa tum aıleyle bukadar samımı olmasınımı ıstemıyosun

Doğru karar vermişsin önemli olan o noktada nişanlının tepkisi,iyice bak politik olmaya kalkarsa kabul etme,sonradan yan çizmesin.Net olsun, umarım seni haklı çıkartır.

Valla Fatma hanim haklisiniz da ne deyim bazen insanlari bir sarsmak gerekir. Herkes bir suru konuya sayfalarca cevap vermis deyisen bisey yok. Konu sahibine gelince ben fikrimi soyledim size cevap yetistirecek degilim ancak ben malumu ilan ettim cirkin olan sizin sahip ciktiginiz nisanliniz ve ailesi...

valla ben aslında senın tam olarak neyı ıstemedıgınıde anlamadım yanı nısanlının sedefle samımı olmasınımı yoksa tum aıleyle bukadar samımı olmasınımı ıstemıyosun

açık ve net istediği herkesle samimi olsun nabarsa yapsın
benden ve nişanlımdan uzak dursun,
en mühimide sevgili kaynanam
gelininin bu saçma anormal hareketlerini normal karsılıyor madem zorla banada kabullendirmeye çalışmasın anlatmasın uğrasmasın

doğru karar vermişsin önemli olan o noktada nişanlının tepkisi,iyice bak politik olmaya kalkarsa kabul etme,sonradan yan çizmesin.net olsun, umarım seni haklı çıkartır.

teşekkür ederim canım yorumun için nişanlım hakıında yanılcağımı düşünmüyorum umarım aksi birşeyle karsılasmam..

en akıllıca coumu sema yapmıs elını etegını cekmıs sende evlenınce cok sık orusmezsın onlar naparsa yapsın

en akıllıca coumu sema yapmıs elını etegını cekmıs sende evlenınce cok sık orusmezsın onlar naparsa yapsın

ben niye kaynanamın sedeften bahsetmesine bu kadar takıyorum sanıosunuz
sedef le sema kanlı bıçaklı olmuş nerdeyse
kaynanaya göre ortada bişi yok semada kabahatli
kadın 2 senelk evli çocuğu falan oldu
hala kaynanayla her görüşmesi olay
laf sokmalar sedefi anlatmalar
tam gaz devam yani
görüşmemek bile fayda etmemiş

canım benım daha oncekı konularını zaten bılıyorum /bılıyorduk bı cogumuz .

ancak tatlım ; su durum da bızım yapabılecek sana tavısye de bulunabılecek

bı yorumumuz olamaz .en fazla ayrıl derız .ama sen ayrılmayı da dusunmuyorsun sanırım .

ayrılmay dusunmuyorsan eger ,takmamaktan baska malesef hıc bır secenegın yok

ya bu deveyı guder yada bu dıyardan gıdersın .baska cozumun olamaz canım

eger anlattıkların gercekten dogru ıse ,cıddı seyler bunlar .kayınla eltınınaynı yatak da yatması

fılan bızım toplumumuz da kesınlıkle hos gorunmez .bu olaya takılman da gayet normal ,kım olsa

takılır kı kayınvalıdenın senı kıskanclıkla suclaması da cok sacma olmus .bu durum kıskanclık otesı

bı durumdur .ahlakı degerlerle alakalı bır durumdur .bu durumu senın normal olarak gormen zaten

anormen olurdu .yanı bı sen degıl buna kımse tahammul edemez .sen ayrılsan bıle onlar da zaten

su sartları kabul edecek bı gelın mumla arasalar da bulamazlar zaten .dusunuyorum da

nısanlım ve eltım aynı yatak da yatacak baska ve bu durumu kayınvalıdem normal bulacak

tamamen terbıye ahlak eksıklıgınden oturu gelen bır durum olarak gorurum ben .

evet dedıgım gıbı bunlar kabul edılır seyler degıl,su sartlar altın da senın ayrılman lazım tabıkı de .

cunku bunlara ayak uydurman cok zor .bı sen degıl kımse bunlara ayak uyduramaz .

eger ayrılmayacaksan da susmaktan takmamakdan baska malasef caren yok .üç maymunu oynayacaksın .

gormeyeceksın! duymayacaksın!konusmayacaksın ! sen gordukce sen duydukca sen konustukca

ıyıce senın ustune gelecekler .kımseye de sıkayet etme aglanma sızlanma .kımse anlamaz halınden

sadece olan sana olur senınle ugrasırlar ,haz etmedıgını bıle bıle ınadına gıcıklıgına ustune gelırler

ve o hoslanmadıgın eltın olan sedefı iyice yuceltırsın herkesın gozun de .uzulen sen olursun

buyuyen mutlu olan da sedef olur .ne dıye prım verıyorsun kı .bırazcık safa yat.

Son düzenleme:

söylediklerinde sonuna kadar haklısın ama ben sustukça takmamay çalıştıkça iyice gözüme sokmaya basladılar bide hersefernde sema sedef kıyaslaması yapıp sedefi haklı çıkarıo kayınvalidem sürekli olarak sedefn yaptıklarını cana yakınlık içtenlk olarak nitelendiriyor
bıktım artık cidden çekemiyorum bu şeklde o yüzden bidaha konu açtığında sonu kötüde olsa söyliycem içimdekileri
en kötü ihtimal nişanlım susar oturur yada annesini korur ve nişan atılır
buda benim için hayrlısı der gecerim
ömrümün sonuna kadar kendimi yemekten iyidir tatlım

...................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…