ben niye kaynanamın sedeften bahsetmesine bu kadar takıyorum sanıosunuz
sedef le sema kanlı bıçaklı olmuş nerdeyse
kaynanaya göre ortada bişi yok semada kabahatli
kadın 2 senelk evli çocuğu falan oldu
hala kaynanayla her görüşmesi olay
laf sokmalar sedefi anlatmalar
tam gaz devam yani
görüşmemek bile fayda etmemiş
Allahım çıldırıciimBu kadar mı körsün arkadaşım, başına gelecekleri görmekten bu kadar mı acizsin?
Sen bu aileyle yapamazsın. Onlar sedef gibi gelin istiyor, ya bir yolla sindirilmişler ya da mizaçları in iyi sedefi kabul ediyor.
Diyeceksin ki "nişanlımı çok seviyorum, ölürüm" vs. Birincisi senin nişanlın semanın kocası gibi davranmayacak, besbelli. O hem seni hem sedefi hoş tutmaya çalışacak ilerde, sedefi atsa bile ailesi mutlaka "yengeni ara, yengenle görüş, işini yap, vıdı vıdı" diye başının etini yiyecekler.
Hepsini geçtim kaynana "sedef de sedef" diye senin ömrünü tüketecek, "yapma, etme" demen kar etmeyecek, sen bunları kafaya takacaksın. Bak yukarıda yazmışsın, takmasan görüşmesen bile bir yere kadar.
Senin iyiliğin için en samimi fikirlerimi yazıyorum. Yol yakınken bir daha düşün.
biliyorum iyiliğim için söylediğini saol canım ama haniş demişsinya senin nişanlın sedefin eşi gbi yapamıcak diye sedefin eşi malesef kardesler arasında en pasip olanı kimsenin kalbi kırılmasın diye hep eşini ezdirmiş kaynanada bundan yüz buluyor
ama kaynanam agzını açsa nişanlım kapatıyo bi şeklde (kaynana nişnlım yanımda değilken yapıyo yapacağını)
kaynanam hep der ztn bu sennki hepsinden fena agzımı açsam agzıma tıkıyo lafı diye tamam yanlışları oldu saflıkları oldu ama inanıyorum nişanlımın beni koruyup istediğim gbi davranıcana nişanı atmamaında tek sebebi bu
sen öyle san...
biliyorum iyiliğim için söylediğini saol canım ama haniş demişsinya senin nişanlın sedefin eşi gbi yapamıcak diye sedefin eşi malesef kardesler arasında en pasip olanı kimsenin kalbi kırılmasın diye hep eşini ezdirmiş kaynanada bundan yüz buluyor
ama kaynanam agzını açsa nişanlım kapatıyo bi şeklde (kaynana nişnlım yanımda değilken yapıyo yapacağını)
kaynanam hep der ztn bu sennki hepsinden fena agzımı açsam agzıma tıkıyo lafı diye tamam yanlışları oldu saflıkları oldu ama inanıyorum nişanlımın beni koruyup istediğim gbi davranıcana nişanı atmamaında tek sebebi bu
öyle sanıyorum zaten cnm
bişileri yaşayan benim değilmi bırakta senden daha iyi tanıyo olayım nişanlımı
nişanlın seni koruyabilseydi inan 1256452313 kere sedef ve kayınvalideyle ilgili konu açmaz
bu gelinlik nasıl , balayında nereye gidebiliriz diye konu açardın
öyle sanıyorum zaten cnm
bişileri yaşayan benim değilmi bırakta senden daha iyi tanıyo olayım nişanlımı
benim burda konu açmamın sebebi nişanlım değil o her zmn yanımda zamanındaki kavgalarımıza en az benm kadar üzülüyo ve her durumda artık yanımda
ztn konudada belirttim ben kendi içimde aşamıyorum bişileri açıkça söledim takıntıo haline getirdiğimi he çok merak ediyosan da söyliyim cnm
gelinlik balayı vs ile ilgili yığınla konum var be tatlım:)
benim burda konu açmamın sebebi nişanlım değil o her zmn yanımda zamanındaki kavgalarımıza en az benm kadar üzülüyo ve her durumda artık yanımda
ztn konudada belirttim ben kendi içimde aşamıyorum bişileri açıkça söledim takıntıo haline getirdiğimi he çok merak ediyosan da söyliyim cnm
gelinlik balayı vs ile ilgili yığınla konum var be tatlım:)
kavga anında üzülmek bişey ifade etmiyor
annesinin sürekli sedefi övmesini seni onunla kıyaslamasını sürekli bi laf sokma çabasını sizi 2. 3. plana atmasını engelleyebiliyor mu hayır
o zaman demek ki hala birşeyler düzgün gitmiyor
kavga anında üzülmek bişey ifade etmiyor
annesinin sürekli sedefi övmesini seni onunla kıyaslamasını sürekli bi laf sokma çabasını sizi 2. 3. plana atmasını engelleyebiliyor mu hayır
o zaman demek ki hala birşeyler düzgün gitmiyor
Onun için bininci kere konu açıyorsun hala sedef sedef sedef
nişanlında dibinden ayrılmıyordu bu kızın ne oldu?
evlenince hala el tutuşmaca? gibi enteresan oyunların içinde bulmayasın kendini.
keşke yorumları doğru düzgün okusaydınızda öyle yorum yapsaydınız
annesi sedefi anlatmaya çalıştıkça nişanlşım bağrdı biz ilgilenmiyoruz bizene kapat konuyu diye
ben merakıma yenk düştm nişanlımı sustrdum bazı seylerde benm suçum var yani
peki amanede hadi dediğin gibi olsun
bi evlen bi imzayı at o zaman görüşelim
bana faydası olmayacak yorumlarını kendine sakla seninle laf yarsıtırarak harcamıycam değerli zamanımı takıl takıl hadi yavrum
bana faydası olmayacak yorumlarını kendine sakla seninle laf yarsıtırarak harcamıycam değerli zamanımı takıl takıl hadi yavrum
Ya Amanede bu ne simdi
Birak kim nasil yorum yapmak istiyorsa yapsin.
Yine basladin bak.
Sen hala anlamiyorsun, begenmedigin yorumlar aslinda senin iyiligin icin yapilan yorumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?