hangi başlık yakışırki!:(

Allahım çıldırıciim Bu kadar mı körsün arkadaşım, başına gelecekleri görmekten bu kadar mı acizsin?

Sen bu aileyle yapamazsın. Onlar sedef gibi gelin istiyor, ya bir yolla sindirilmişler ya da mizaçları in iyi sedefi kabul ediyor.

Diyeceksin ki "nişanlımı çok seviyorum, ölürüm" vs. Birincisi senin nişanlın semanın kocası gibi davranmayacak, besbelli. O hem seni hem sedefi hoş tutmaya çalışacak ilerde, sedefi atsa bile ailesi mutlaka "yengeni ara, yengenle görüş, işini yap, vıdı vıdı" diye başının etini yiyecekler.

Hepsini geçtim kaynana "sedef de sedef" diye senin ömrünü tüketecek, "yapma, etme" demen kar etmeyecek, sen bunları kafaya takacaksın. Bak yukarıda yazmışsın, takmasan görüşmesen bile bir yere kadar.

Senin iyiliğin için en samimi fikirlerimi yazıyorum. Yol yakınken bir daha düşün.

ne Sedef 'miş bu ya siz bunu takıntı haline getirmişsiniz bence baksanız ya sürekli sedef hakkında konu açmışsınız bu kaçıncı sedef mevzusu ben sayamadım görmezden duymazdan bilmezden gelin olsun bitsin bu eltinizi dert edinmekten vazgeçin mutlu olmak istiyorsanız

biliyorum iyiliğim için söylediğini saol canım ama haniş demişsinya senin nişanlın sedefin eşi gbi yapamıcak diye sedefin eşi malesef kardesler arasında en pasip olanı kimsenin kalbi kırılmasın diye hep eşini ezdirmiş kaynanada bundan yüz buluyor
ama kaynanam agzını açsa nişanlım kapatıyo bi şeklde (kaynana nişnlım yanımda değilken yapıyo yapacağını)
kaynanam hep der ztn bu sennki hepsinden fena agzımı açsam agzıma tıkıyo lafı diye tamam yanlışları oldu saflıkları oldu ama inanıyorum nişanlımın beni koruyup istediğim gbi davranıcana nişanı atmamaında tek sebebi bu

sen öyle san...

Son düzenleme:

Senin kararın ama ben halen aynı fikirdeyim. Umarım ki yanılan da ben olurum...

öyle sanıyorum zaten cnm
bişileri yaşayan benim değilmi bırakta senden daha iyi tanıyo olayım nişanlımı

nişanlın seni koruyabilseydi inan 1256452313 kere sedef ve kayınvalideyle ilgili konu açmaz

bu gelinlik nasıl , balayında nereye gidebiliriz diye konu açardın

nişanlın seni koruyabilseydi inan 1256452313 kere sedef ve kayınvalideyle ilgili konu açmaz

bu gelinlik nasıl , balayında nereye gidebiliriz diye konu açardın

benim burda konu açmamın sebebi nişanlım değil o her zmn yanımda zamanındaki kavgalarımıza en az benm kadar üzülüyo ve her durumda artık yanımda
ztn konudada belirttim ben kendi içimde aşamıyorum bişileri açıkça söledim takıntıo haline getirdiğimi he çok merak ediyosan da söyliyim cnm
gelinlik balayı vs ile ilgili yığınla konum var be tatlım:)

öyle sanıyorum zaten cnm
bişileri yaşayan benim değilmi bırakta senden daha iyi tanıyo olayım nişanlımı

Onun için bininci kere konu açıyorsun hala sedef sedef sedef

nişanlında dibinden ayrılmıyordu bu kızın ne oldu?

evlenince hala el tutuşmaca? gibi enteresan oyunların içinde bulmayasın kendini.

kavga anında üzülmek bişey ifade etmiyor

annesinin sürekli sedefi övmesini seni onunla kıyaslamasını sürekli bi laf sokma çabasını sizi 2. 3. plana atmasını engelleyebiliyor mu hayır

o zaman demek ki hala birşeyler düzgün gitmiyor

ahada bu işte. amanede bak git, psikolojik bi destek al..

Bence hic bir sey düzgün gitmiyor.

keşke yorumları doğru düzgün okusaydınızda öyle yorum yapsaydınız
annesi sedefi anlatmaya çalıştıkça nişanlşım bağrdı biz ilgilenmiyoruz bizene kapat konuyu diye
ben merakıma yenk düştm nişanlımı sustrdum bazı seylerde benm suçum var yani

Bu konuda nisanlin dahil seni düsünen kimse yok. Evlenince daha beter olacak hersey. Ne ugruna mücadele ediyorsun hala? Desen ki nisanlim da herseyin farkinda ve o kadini her seferinde tersliyor, birbirinize kenetlenin, yüz vermeyin, yokmus gibi davranin derdim. Ama yazdigina gore nisanlin bile icten ice onu hakli-dogru buluyor. Bunlar normal bir aile degiller. Ya ben iki cocuklu kadinim, erkek kardesimle bile ayni odada yatamam. Kendimi degil onu düsünürüm rahat edemez diye.

Siz firsatiniz varken vazgecin gitsin. Kolay degil bu sizin yasadiklariniz. Üstünden gelemezsiniz ve onlar da bunun farkinda. Zevk aliyorlar gibi bir sey. Bu kadin rahatliktan öte birsey. Mesafe yok, edep yok, ar yok. Üstelik nisanliniz dahil kimse de rahatsiz olmuyor. Her gününüz kavgayla gecer. Sinirlerinizin cok saglam olmasi gerekiyor böyle insanlarla basedebilmek icin. Sakin kalmak,umursamamak, önemsememek... Yapabilecekseniz devam edin evlenin ama cok iyi düsünün deger mi? Belki cok pisman olacaksiniz hayatiniz mahvolacak.

Onun için bininci kere konu açıyorsun hala sedef sedef sedef

nişanlında dibinden ayrılmıyordu bu kızın ne oldu?

evlenince hala el tutuşmaca? gibi enteresan oyunların içinde bulmayasın kendini.

bana faydası olmayacak yorumlarını kendine sakla seninle laf yarsıtırarak harcamıycam değerli zamanımı takıl takıl hadi yavrum

peki amanede hadi dediğin gibi olsun

bi evlen bi imzayı at o zaman görüşelim

bana faydası olmayacak yorumlarını kendine sakla seninle laf yarsıtırarak harcamıycam değerli zamanımı takıl takıl hadi yavrum

Ya Amanede bu ne simdi
Birak kim nasil yorum yapmak istiyorsa yapsin.
Yine basladin bak.
Sen hala anlamiyorsun, begenmedigin yorumlar aslinda senin iyiligin icin yapilan yorumlar.

sana hangi yorumun faydası oldu tatlım hangısını tezlerınde kullandın da el tutuşmaca oynayan sedefciğini alt edebildin bi söyler misin

evlen o adamla yak başını...

Ya Amanede bu ne simdi
Birak kim nasil yorum yapmak istiyorsa yapsin.
Yine basladin bak.
Sen hala anlamiyorsun, begenmedigin yorumlar aslinda senin iyiligin icin yapilan yorumlar.

pardonda neye başladım.sizin karsınızda 5 yasında küçük kız çocuğu yok kusura bakmayın.bana önyargıyla yaklaşmadan önce sayfadaki yorumları okursanız olumsuz yorumları bile ne kadar saygılı karsıladığımı görürsünüz
ama benimde bi sabrım sınırım var en basından söyledim bana yardımı olmayacak yorumlar istemiyorum.beğenmeyen ilgilenmeyen cevap yazmasın engellesin beni.daha açık nasıl anlatabilirimki kendii.ayrıca şu msjda bi iyiniyet göremedim ben k.bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…