bende sebamed kullandım. şu an hediye gelen johson kullanıyorum.
Bitsin tekrar alıcam.
Bebek losyonu komili bebe losyonu. Oda hediyeydi.
Mis gibi bayılıyorum.
Sebamed göz yakmıyor kesinlikle.
kızım su an 13 aylık ve doğumundan ıtıbaren sebamed kullanıyorum.çok memnunum.tavsıye ederım arkadaslar...ve pişikler ıcınde kesınlıkle bepanthene merhem.özellıkle merhem kremı değil kremıde bı yerlere vurdugu zaman kızarıklarına kullanıyorum hıc sısmıyor morarmıyor kızıraklıgı kısa bı surede gecıyor.
kızım su an 13 aylık ve doğumundan ıtıbaren sebamed kullanıyorum.çok memnunum.tavsıye ederım arkadaslar...ve pişikler ıcınde kesınlıkle bepanthene merhem.özellıkle merhem kremı değil kremıde bı yerlere vurdugu zaman kızarıklarına kullanıyorum hıc sısmıyor morarmıyor kızıraklıgı kısa bı surede gecıyor.
cnm uzerınde merhem yazıo zaten.kremınındede krem.rengıde farklı.krem daha beyaz,, merhemı daha kıvamı sert r.ama çok ıyı gelıokı ınankı.zeytınyagını oneren cok kısı var ama bıze hıc ıyı gelmedı sonradan doktora sormustuk zeytınyagı gozeneklerı kapatıyomus ıyı değil yanı .ebe bı ablam o soylemıstı merhemı azar azar dogumundan ıtıbaren ufak bı kızarıkta bıle kullandım hemen gecırıo.
sebamed kullanıyoruz bizde. Pişikler içn sebamed krem. Yağ yerine de saf zeytinyağı kullanıyoruz. Çok da memnunum. Zaten güzel bir zeytinyağ ise vücüdu ve elinizle sürerken elinizde emiliyor. Etraf yağ olmuyor yani.