Doğuma Hazırlık Hangi bebek şampuanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence şampuna gerek yok. Ne gerek var o yaşta kimyasallarla tanışmasına... Hayatı boyunca ister istemez maruz kalacak zaten. Benim de bildiğim California Baby diye organik ve doğal içerikli bir marka var. Yurtdışından sipariş edilebiliyor. Eğer çok ihtiyaç duyarsam ondan sipariş ederim diye düşünüyorum.

bende çok araştırdım mustela ve Bella B. diye iki marka var sadece eczanerlerde satılıyor fiyatları çok yüksek ama en azından ilk 3-4 ay onun hassas cildine zarar vermesinden iyidir.özellikle Bella B. sadece bitkisel . bunlardan birini almayı düşünüyorum

benim 5 aylık bir oğlum var.chicco nun bakım çantasını almıştım.onun ürünlerini kullandım bitene kadar.3 aydan fazla kullandım.ama chicco sadece isim yapmış.ne şampuanından ne de bebe yağından hiç memnun kalmadım.bol bol bebe yağını sürmeme rağmen cildi hep kurudu.şu an nivea ürünlerini kullanıyorum.çokta memnunum.öyle ciddi paralar vermeye gerek yok.nivea hem güzel kokuyor hem de kaliteli bence.hemde fiyatı bütçeye uygun.nivea ürünlerini kullanmaya başladığımdan beri oğlumun cildi yumuşacık oldu.chicco resmen kuruttu.isim yapmış diye bir sürü para verip bebişlerinizi mahvetmeyin benden söylemesi.

kızlar ben şampuanı vücut kremi ve pişik kremini mustela aldım netten sipariş verdim 3 al 2 öde kampanyası vardı marketimstore.com da. ama gramajları dier bebek bakım setlerindekinden daha çok hatta 2 katı diyebilirim benm toplam 74e geldi e dier ürünler de zaten bunun yarısından daha ucuza gelmiodur heralde.
inşallah memnun kalırızz ürünlerden

Arkadaşlar kısmetse bende şubat sonu gibi bebegime kavuşucam.Bende şampuan konusunda kararsız kaldım.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

ben hamileyken niveanın kampanyası vardı çantasıyla beraber set
onu almıştım bebe yağı, şampuan , sabun, ıslak mendil vs
hepsi vardı içinde
onları kullandım ve hala da kullanıyorum çok ta memnunum çok qüzel kokuyorlar

Ben çok alerjik yapıda bir insanım yeni doğanlarda hassas oldukları için her ürünüyle Seba Med kullandım. Özelikle Seba Med pişik kremi ve Baby Bubble Urunu yaz annelerinin vazgeçilmez ürünü bence. Kesinlikle Seba Med diyorum.

canım bende mustela temizleme tonikleri ve pişik kremleri var.ben pek memnun kalmadım.umarım sen memnun kalırsın.

kesinlikle sebamed öneririm kızımın saçı hiç konak olmadı üstelik ipek gibi yapıyo çabuk durulanıyo gözde yakmıyo vücut yağıda harika cildi hiç kuru kalmadı üstelik diğer bebe yağları gibi cıvık cıvıkta olmuyo ben çok memnun kaldım tavsiye ederim..

kızlar doğacak bebişim için sebamed düşünüyorum ama set olarak mı alsam yoksa ayrı ayrımı alsam karar veremedim.
seti 56 tl.şampuan 150 ml bebek yağ 150 ml sabun 100 gr pişik kremi 200 ml

Son düzenleme:
kızlar doğacak bebişim için sebamed düşünüyorum ama set olarak mı alsam yoksa ayrı ayrımı alsam karar veremedim.
seti 56 tl.şampuan 150 ml bebek yağ 150 ml sabun 100 gr pişik kremi 200 ml

fiyatları daha düşüğe geliyorsa ve hepsini kullanacağını düşünüyorsan seti almak daha mantıklı.

ben sabunu kullanmayı düşünmediğim için sanırım setini almazdım

aklıma gelmişken bepanthenei pişik için kullnılabilir mi

ben kreşte yardımcı ögretmenlik yapmıştım canım 0-2 yaş grubuna bakıyordum.biz bepanthene kullanıyorduk pişik için velilerde çantalarına ondan koyuyordu zararı olmaz kesinlikle pişige iyi geliyordu.

baharcım peki hangisini almalıyım merhemi kremi ve nemlendirici çeşitleri varmış galiba

senin işinde zormuş ben bitanesiyle nasıl yetiştireceğim diye düşünüyorum sen kreşte öğretmenlik apyorsun

canım ben şuan yapmıyorum bekarken çalışıyordum başka şehire gelin geldimyani tam set halinde almana gerek yok bence ilk öncelilkle hangileri daha çok lazımsa onları alırsın canım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…