Doğuma Hazırlık Hangi bebek şampuanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evde mothercare annemde dalin kullanıyorum
kızım banyoyu çok seviyor doğduundan beri
iki şampuandan da memnun görünüyoruz

benimde doğumum mart sonunda bende sebamed aldım.yazılanları okuyunca bu ürünü tercih ettiğim için memnun kaldım.ama ben vücut losyonu aldım yağ almadım acaba yağda almam gerekiyomu?

bende sizlere mustela ürününü tavsıye edıyorum hepsınden cok farklı oldugunu ve saglıkcıların en cok tercıh ettıgı üründür bilginize :)

Ben Hipp şampuanı çok beğeniyorum. buradan okuyabilirsiniz. ...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benim alt komşum farmasi ürünleri satıyor. O hediye etmişti farmasinin bebek şampuanını. 2 haftadır kullanıyorum, çok iyi geldi derin'imee, gözünü de yakmıo. bilginiz olsun..

Biz Kızımıza bübchen ürünleri Kullandık Çok memnun kaldık...tıklayın inceleyin Avrupa nın en Cok satan Şampuanları

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bebegimin bütün bakim kremleri ve sampuanlarini halalari Almanyadan getirdiler. Markalari Penaten ve babydream. Penaten Türkiye de çok pahali ne yazikki :KK43: hepsi burada da sadece pisik kremi 100 ml 44 TL sasilacak sey! Oysaki Almanyada daha ucuz...

Dalin i sırf kokusu için alacağım.
Bana benim çocukluğumu hatırlatıyor, o bebeklik kokusunu...
Hala markette çocuk reyonunun önünden ne zaman geçsem açar koklarım :)

Merhaba kızlar bende şubatta doğum yapıcam geçen e bebek de Johansson s baby şampuan vardı indirime girmişti onu aldım sizce güzel mi

Ben bebegim icin unibabay sampuan aldim Eczacıbaşı na ait Türk mali acikcasi kullananlar danda iyi yorumlar aldim hem uygun yeni doganlar icin kopuk sampuan olani var secenek olarak bi cok marka israile ait o bakimdan biz bunu tercih ettik

Back
X