ikisinde de bi fark yok ki sadece birincisi daha süslü :) ben olsam 1.sini alırdım :)
park mı mobilya mı derken sonunda mobilya olmasına karar verdim çilekte iki model var hangisi daha kullanışlı bu konuda fikirlerinizi bekliyorum
1. seçenek Eki Görüntüle 522579
2 seçenek Eki Görüntüle 522580
canim sallanip sallanmamasindan ziyade bence ayarlanabilmesi onemli. yeni dogdugunda yuksege koymak gerekecek..hem kontrol etme acisindan hemde kucaga daha kolay alirsin. biraz buyuyupte emeklemeye kendi basina ayaga kalkmaya baslayincada asagiya indirirsin yatagini. bu yuzden ben 2 numara diyorum
sanırım 2. numarada alt kat üst kat sabitleme yok. öyle hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim. tek kademe olması lazım yani, ama öndeki korkuluk asansörlü bebeği rahat alıp yerleştirmek için
tek kademe bence kullanisli olmaz, eger oyleyse...kademesi bana kalirsa sallanmasindan daha onemli.
zannediyorum ki çilekte hiç bir beşik kademeli deil. peki ön korkuluğun asansörlü olması beşiğin kademeli olmasıyla aynı işi görmez mi alıp bırakma rahatlığı açısından.
canim asansorluden kasit ne demek tam olarak?
öndeki korkuluğun aşağı indirilip yukarı çıkarılıabiliyor olması
canim asansorluden kasit ne demek tam olarak?
Ben beşiklerden pek anlamam ama kolay sallanıyor ise ben kesinlike 1. seçenek derdim renkli şirin pıtırcık bir beşiğe benziyor. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin tüm hamile arkadaşlara. Hayırlı sağlıklı, analı babalı mutlu mesut aileler olursunuz inşallah hepiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?