aynı iki ürüne bakan ve aynı tereddüdü yaşayan biri olarak cevap vermek istedim arkadaşım. 2 hafta önce evimize teslim ettiler beşiğimizi.hemde çok güzel bir indirimle aldım. önceleri sallanır olması sebebiyle bende ikinci sade olan modeli beğeniyordum ve onu almaya gitmiştim. fakat yine diğer modelde tercih yaptım. çünkü mağazada özellikle genişlik olarak çok dar gözüktü gözüme sallanan beşik. arada 7-10 cm var ama bence o bile etken bir ölçü. birde şuna değinmek isterim. sallanmayan model asansörlü değil demişsin. evet korkulukları sabit ancak, alt yatak boyu yükselip alçalabiliyor iki kademe olarak. şuanda ben üst seviyede monte ettirdim montajcılara. daha sonra bebeğim büyüyünce bi alt kata sabitleyeceğim. hee sallanır olma özelliğinin de çok gerekli olmadığını düşündüm. çünkü sonradan daha fazla alışışacak ve ve bu sallama işinin elzem hale dönüşmesine sebep olacak. alıştırmaya bağlı yani bence.
nitekim sonuç olarak ben baby dream sallanmayan sabit modelini aldım bebeğime. hem yatağın üzerindeki desenler çok tatlı, süslü bişi.bu tercihi yaptığım için hiç pişman değilim. benden sana tavsiye :)))