Hangi birini anlatayım tıkandım artık!!!!

Allahın ne şekilde kurtarmasını bekliyorsunuz?
Boşanacaksınız olacak bitecek. O da gidip kendi pisliğinde boğulacak.

Ne bekliyosun ne sadede gel bi ? Yemedigi nane kalmamis. Degistirin kilidi gifdin polise uzaklastrma alın hasta misiniz ben anlamiyirum

Size daha önceden çok tavsiye verdiler hala evlisiniz ama. Neyse size, çocuğunuza ya da annenize kalıcı bir zarar verince boşanırsınız artık. Çünkü evde sığır besliyorsunuz

Siz şaka mısınız?
Hâlâ borcunu altınını verir diye bekliyorsunuz hala bi umudunuz var yani?
Adamın şu an yanınızda aldığı nefes bile zarar.
Daha fazla zarar vermesin diye bir an evvel def edeceğinize hala borcunu versinde öyle ayrılırım diyorsunuz.
Hayır annenizin ne sucu var kadının başına musallat olmuş bir de.

Bunca olanlardan sonra eşiniz yerine köpek alıp evde besleseniz sevaba girersiniz en azından... tamam çocuğunuzun babası ama bu kadar olmaz ya

Eee böyle anlatıyorsunuz anladık da niye besliyorsunuz?
Çağırırsınız bi çilingir değiştirirsiniz kilidi zorluk çıkarırsa da polisi çağırırsınız tamamdır yani.
Gitsin sokakta yatsin dilensin.
Ilerde çocuğunuzun başına da bela olur onun da harçlığını parasını yer.

Korkuyorum ki bu adam size zarar verir, boşanmaya kalksanız.

Umarım sorunsuz kurtulursunuz bu adamdan.

Benimkinin kumarı yok ama borcu çok. Resmen geleceğimi gördüm. Ama ben annemin evine giderken yanımda götürmem sanırım. Ay büyük konuşmayayım. Cok uzuldum hem seni haline hem kendi halime.Allah bana da sana da ferahlık nasip etsin arkadaşım

Allah kurtarsin tabi ama birazda siz kurtulmak icin cabalasaniz neden bosanmiyorsunuz
Yapacak tek ve net sey bosanin

Su yazduklarinda bosanmak icin o kadar cok sebep var ki... ama senin cesaretin yok sanirim. Bu evliligin sana katkisi yok ve gotirusu de cok. Tek basina da yapabilecekken bir de bu adamin yukunu neden cekiyorsun?

Blmezlerrr anammm degerrr blmezler kene parazit bu tipler !! Allah kurtarsın seni cok zor vallaha benim esimde anneme b garip davranır kadın evimii temzler yemek yapar bebeme bakar gene yaaranamazzz bu erkeklerde bir gram beyin yok sadece bu allahım seni o adamdan kurtarsın ne deyim

Boşan gitsin ya konu etmeye parmagını yormaya degmez faydasız bı adamın agız kokusunu mu cekeceksın. Her şartta annende kalacaksın zaten bırak onsuz kal

Hırsız

Hadsizmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…