Hangi biriyle uğraşayım

verdinaaz

hedef 65
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
1.865
116
163
BU KADAR ŞEYDEN SONRA GÖRÜMCEM 1 HAFTA SONRA BURAYA GELıYORMUŞ BENıM EVıME GELıRMı GELMEZMı BıLMıYORUM AMA KESıN OLAN BıRŞEY VAR MUTLAKA KARŞILAŞACAĞIZ O KADAR ÇOK SıNıRLıYıM VE DOLUYUMKı BURAYA GELıNCE ONUN PıS SURATINI GÖRÜNCE NASIL DAVRANICAM BıLMıYORUM...

Daha önce burada ailemle olan sorunlarımı paylaşmıştım neler çektiğimi anlatmıştım ve kaçarak evlendim...
Kaçtım geldim neyse eşimin ailesi çok iyi davrandılar dengesizlikleri olmadımı oldu ilk günlerde bile eşimin babası düğünün olması için elini hiç cebine atmadı eniştesi öncü oldu yine düğün borçlarımızı biz ödedik çok şükür...Aradan 3-4 ay geçti küçük görümcemin düğün borçları için bileziklerimi istediler ve eşim ayıp olur falan filan dedi ağlaya ağlaya verdim bileziklerimi hatta ogün yüzüğümü bile fırlatıp attım al bunuda bozdur diye öyle böyle ağlasamda sızlasamda gitti bileziklerim neyse dedik oda unutldu ama benim içimde hala...
Bana teşekkür etmesini beklerdim ama ağzını açıp tek kelime bile etmedi...
Tatillerinde falan bize geldiler (tabi bu süre içinde ailemle barıştık gittik geldik falan) burada kaldılar bizim arabamızı aldılar gezdiler falan bigün annemle msnde konusurken annem görümceme niye hiç gelmediniz dedi ben kaçtığımda eşimin ailesinden hiç kimse aileminm yanına gitmedi anlaşmak için biz aradık biz özür diledik haklı olarakta annem sordu görümcem de bizmi sizin kızınızı kaçırdık ben geldiğimde o buradaydı niye gelecekmişizde kendi kaçmış gelmiş bizmi kapınızı kırdık dedi...
Şok oldum ve o sözlerinden sonra surat astım... Bizim arabamızın kredisini babam çekti ve bizde ona ödüyoruz oda babanıon aldığı arabaya bindik diyemi surat asıyorsun dedi ve ertesi gün tansiyonum başım dönüyordu hastaneye gittim tansiyonum düşmüş kansızlıktan dedi hstanenin önündede bayılmısım beni içeri götürmüşler yanımda hiç kimse yoktu neyse kendime gelince çıktım eşimin iş yerine uğrayıp oradan eve gelecektim onun yanına uğradım oda bana bir sürü bağırdı sen neden kardeşime surat asıyorsun diye. gitmiş eşime sikayet etmiş arabanıza bindik diye surat asıyor demiş.....hiç düşünmüyor ben surat asmadan öncede bindiler o zaman bişeymi dedik
Tatilleri bitti gitti bizde annemlere gittik ramazan bayramında eşime aynen şöyle msj atmış sen karının sözüne bakıyorsun oraya gittin bize niye gelmedin falan diye ya annemden zaten uzağım onlar istanbulda onu görmeye gitmiycemde nereye gidicem bunu bile düşünmemiş ama kendi her tatilde ailesinin yanında alıyor soluğu....
Ve bende sordum neden öyle diyorsun falan diye oda ben söylediğim hiç birşeyden pişman değilim falan dedi bende sen anneme böyle diyince çok moralimi bozdun ogün ondan surat astım dedim oda ben haklıyım dedi sonra konu düğünden açıldı senin düğününde yapılanlar bana yapılmadı dedi bende ne yapıldı koluma takılan bilezikleri bile aldınız senin düğün borcun yüzünden dedim...sesini bile çıkarmadı...yaptığı biçok terbiyesizlikleri anlatmıyorum bile ve birini unutadan diğerini yapan terbiyesiz beni msninden engellemiş aman çok umrumdaydı dedim...

eşimin ailesinden hiçbiri beni adam yerine koymazken ben şimdi onlara nasıl davranayım

Son düzenleme:
sana nasıl davranıyorlarsa aynen öle davran
cunku ıyılıkte bı yere kadar
okudum ve cok üzüldum sen bı hata yapmış olabılırsın ama ne demek bız mı kacrdık gıbı sözler
o bılezıklerde senın hakkın ısteseydın
ve hıc takma ne güzel kurtulmuşsun ondan

bunu sürekli söylüyorum eşime bileziklrimi istiyorum diye oda dur zamanı var isteyeceğim alacağım bileziklerini diyor

Ben olsam mecbur kalmadıkca muhabbet dahi etmem.. kocam yanımdayken suratta asmam .. güleryüzlü gibi davranmaya gayret ederim her ne kdr icimden gelmese de..
madem o kocana msj atıp dldurmaya calısıyor , sende bos durma kocanı kendı safına cek. yaptıgın fedakarlıkları söyle.. tatlı dille.. tatlı dil cok önemli.
Mumkun mertebe diyaloga girme.pasif kalma hakkını da savun sonuna kadar..
bileziklerden de vazgecme onlar senın hakkın .. yeri gelince sende bilziklerini istedigini belirt gereklı ksılere.. yarın bir gun senın de ihtiyacın olur hayat garantın bir bakıma o bilezikler.
Allah yardımcın olsun, şeytan gibi gorumcen varmış.. sabırlar diliyorum sana.

Gözün aydın diyesim geldi
Hani seni engellemiş ya msn'den
Sen uğraşmadan o sana sırtını dönmüş
Bence bırak öyle kalsın
Sen eşinle mutlu olmaya çalış
Eşinle mutluluğun onlara en güzel tokat olacaktır

onu başardım sanırım kendi safıma çektim eşimi

öyle oluyor zaten ben msnime ne zaman seni seviyorum yazsam yada eşim bana yazsa msnde fotoğraflarımızı görse hemen oda aynısını yapıyo

okurken başım döndü:bbo:sanırım senin asıl kızdığın nokta görümcenin düğünü için bileziklerinin rıza göstermemene rağmen alınmış olması..ayrıca eşinin ailesinin sen kaçarak evlendiğin için sana karşı tavırlı olmaları ve bunun eşinle olan ilişkinede yansıması...yanlış anladıysam kusura bakma....eğer durum buysa olmuşla ölmüşe çare yok deyip şu saatten sonra aranıza resmiyet sokman yani gene seninle konuşanla konuş seni msn den engelleyeni sende engelle artı saygısızlıkta etme (hakaret aşağalama vs...)sana saygısı olmayanlada açıkça ben seninle anlaşamıyorum kusura bakma çok sık görüşmeyeli
m de bitsin...ve kim ne laf sokarsa soksun heee de geç..umursamadığını onun lafını önemsemediğini hissettir..beni kimse üzemez benim ailem arkamda tavrı yap lafıma geleceksin...ve ayrıca çok uzun oldu ama:))şunu unutma kimse senden değerli değil kendine başkaları için sinirlenip eziyet etme....

Teşekkür edrim yorumun için ama su saatten sonra değil görümcemle konusmak yüyüze gelmek bile istemiyorum

benimde 2 tane görümcem var hemde aynı evde yaşıyoruz benim eşim tek laf ettirmez, etmezlerde.Biraz da eşinden kaynaklarınıyor bence eşin bu tür olaylarda biraz terslese bi daha çıt diyemez inan.

Teşekkür edrim yorumun için ama su saatten sonra değil görümcemle konusmak yüyüze gelmek bile istemiyorum

Tamam iste, aynen böyle yap arkadasim

Böyle dangalak biri ile iyi olsan ne olur kötü olsan ne olur Allah askina? Annene o sekilde konusmasi cidden cok büyük bir terbiyesizlik,

Esine sen gidebilirsin ben bundan sonra görüsmek istemiyorum, sakin beni zorlama, yoksa cok cirkin seyler olur de ve koy tavrini.
Esinede kabahat var ama, anlamadan bilmeden sana bagirmasi hemen kardesinden taraf olmasi cok yanlis, Niye surat astin? Ne oldu diye sorar insan.

Takma kafana be güzelim, giden bileziklerin olsun, senin canin sag olsun yeterki.
Ha tabiki kiymetini bilen, bir Allah razi olsun diyene gitseydi daha makbule gecerdi ama ne demisler yap bir iylik at denize....Balik bilmezse Halik bilir.

vala gülüm işin zor gibi ama umarım üstesinden gelirsin kocanın aileside tam bi ayılarmış kusura bakma kaçan kızın ailesiyle diolağa girilir gençler bi hata etmiş biz büyükler yuvalarını yapalım diye .insan diğillermiş bileziklerinide vermekte hata etmişsin onlar senin garantindi yerın öbürgün seni sepetlemicekleri ne malum sessiz kalma tavrını ortaya koy ona göre davranırlar ne diyem başka allah yar ve yardımcın olsun

sevmişsiniz ama bence kaçmaklada çok büyük hata etmişsiniz..kaçıldığı zaman ,karşı taraf ne kadar iyi olursa olsun, aaaaa bak kaçtı geldi diyip seni adamdan saymıyorlar..belkide ailesine karşı geldi ,bize neler neler yapar diye düşünüyorlar...mantıuk nedir bilmiyorum ama keşke ailenizi ikna etmek için uğraşsa idiniz..ben olsamda vermezdim bileziklerimi..sonuçta bana güvenip mi evlendiler..

Son düzenleme:
bileziklerini vermekde hata yapmışsın
aynı durumda bendede oldu
eşimin ailesi bizden uzakta
3 abisi de biz evlendikten sonra ev aldı
önce bi abisi aradı eşimi ayşene sölesende borç olarak verse istediği zaman yaparım demiş
bende hayır hayatta vermem dedim
neyse aradan bi iki ay geçti diğer abisi aradı istedi hatta kaynanam teli aldı o konuştu istedi ayşen 2 tane ver dedi
bende anne sen bizim durumumuzu bilmiyomusun nasıl verim zaten borç içindeyiz sıkıştığımız zaman bi tek güvendiiğimiz onlar var dedim
sonra nese öle kapandı eşimde ben karışmam ayşen verirse veriri vermezse vermez dedi
çünkü tepkimi koydum ve kaynanamada çok kızmıştım eşime söledim nasıl söler sanki durumumuzu bilmiyomuş gibi...........

canım sen o kadınlar hiç görüşme yoksa daha çok moralini bozacak,eşinide kendi yanına çektiğine göre ki zaten öle olması gerekiyo...
düşünme
kıskananlar çatlasın kaydirigubbakcemile5

Çok sağol canım söylediklerin aynen uygulanacak...

Çok dğru söylüyorsun böyledir bu işler aranır özür dilenir ama 1,5 yıl oldu ama hala bir kez aranmadı benim hatrım için aranabilirdi ama yok benim hatrım yoksa artık hiçkimsenin hartıda yooookkk....

Canım kaçmamı nedeni başlı başına büyük bir sorun ben sana şöyle söyleyeyeim barıştıktan sonra bababm iyi yaptınızda kaçtınız yoksa ben ömür boyu vermeyecektim dedi çünkü başka biri vardı kafalarında ama ben sevdiğimle olmak istedim...
dün akşam eşimede söyledim zaten bileziklerimi verdinde bi arayıpta teşekkürmü etti ben bileziklerimi istiyorum dedim oda ben alırım sana dedi bende ben senden değil benden alanlardan istiyorum dedim oda tamam aşkım isteyeceğim dedi...

kaydirigubbakcemile5 evet kıskananlar çatlasın

yahu bu nasıl bir kıskançlık ne demek sana düğünde yapılanlar bana yapılmadı düğünde geline yapılacakları erkek tarafı yapar kocasının tarafına laf geçiremediyse niye seni kıskanıyor insan benim içimde kaldı ama en azından onların kalmadı diye düşünmez mi azıcık empati yapmaz mı

eşinle sürekli güzel güzel konuşup her seferinde anlatacaksın herşeyi başka türlü haklı olduğuna ikna olmaz

şu saatten sonra bence çok fazla muhatab olma ama laf batırmalara eşine karşı doldurmaya kalkarsada cevabını ver altta kalma hanfendi insanın karşısında hanımefendi gibi davranılır... kendisinden kaç yaş büyük insana annene o lafları söyleyen biri bence hiçde sana karşı iyi niyetli değil bundan sonra her lafında cevabını ver bidaha öyle terbiyesizlikler yapamaz...utanmaz hem bileziklerini alıyo hemde yüzsüzlüğe bak....

Oturdum eşimle uzun uzun konuştum gelin geldim geleli yaşadıklarımı hepsini anlattıkça ağladım....eşim o kadar çok üzüldü ki anlatamam bana sarılıp ağladı ve hakkını helal et seni hak etmiyorum falan dedi...bidaha öyle birşey söyleme deim böyle bir gece geçirdik

Eşinin seni anlamasına çok sevindim
Umarım bundan sonra da fiili olarak hep arkanda durur
Gözlerini açar ve seni kimsenin üzmesine izin vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…