sana nasıl davranıyorlarsa aynen öle davran
cunku ıyılıkte bı yere kadar
okudum ve cok üzüldum sen bı hata yapmış olabılırsın ama ne demek bız mı kacrdık gıbı sözler
o bılezıklerde senın hakkın ısteseydın
ve hıc takma ne güzel kurtulmuşsun ondan
Ben olsam mecbur kalmadıkca muhabbet dahi etmem.. kocam yanımdayken suratta asmam .. güleryüzlü gibi davranmaya gayret ederim her ne kdr icimden gelmese de..
madem o kocana msj atıp dldurmaya calısıyor , sende bos durma kocanı kendı safına cek. yaptıgın fedakarlıkları söyle.. tatlı dille.. tatlı dil cok önemli.
Mumkun mertebe diyaloga girme.pasif kalma hakkını da savun sonuna kadar..
Allah yardımcın olsun, şeytan gibi gorumcen varmış.. sabırlar diliyorum sana.
Gözün aydın diyesim geldi
Hani seni engellemiş ya msn'den
Sen uğraşmadan o sana sırtını dönmüş
Bence bırak öyle kalsın
Sen eşinle mutlu olmaya çalış
Eşinle mutluluğun onlara en güzel tokat olacaktır
okurken başım döndü:bbo:sanırım senin asıl kızdığın nokta görümcenin düğünü için bileziklerinin rıza göstermemene rağmen alınmış olması..ayrıca eşinin ailesinin sen kaçarak evlendiğin için sana karşı tavırlı olmaları ve bunun eşinle olan ilişkinede yansıması...yanlış anladıysam kusura bakma....eğer durum buysa olmuşla ölmüşe çare yok deyip şu saatten sonra aranıza resmiyet sokman yani gene seninle konuşanla konuş seni msn den engelleyeni sende engelle artı saygısızlıkta etme (hakaret aşağalama vs...)sana saygısı olmayanlada açıkça ben seninle anlaşamıyorum kusura bakma çok sık görüşmeyeli
m de bitsin...ve kim ne laf sokarsa soksun heee de geç..umursamadığını onun lafını önemsemediğini hissettir..beni kimse üzemez benim ailem arkamda tavrı yap lafıma geleceksin...ve ayrıca çok uzun oldu ama:))şunu unutma kimse senden değerli değil kendine başkaları için sinirlenip eziyet etme....
Teşekkür edrim yorumun için ama su saatten sonra değil görümcemle konusmak yüyüze gelmek bile istemiyorum
Tamam iste, aynen böyle yap arkadasim
Böyle dangalak biri ile iyi olsan ne olur kötü olsan ne olur Allah askina? Annene o sekilde konusmasi cidden cok büyük bir terbiyesizlik,
Esine sen gidebilirsin ben bundan sonra görüsmek istemiyorum, sakin beni zorlama, yoksa cok cirkin seyler olur de ve koy tavrini.
Esinede kabahat var ama, anlamadan bilmeden sana bagirmasi hemen kardesinden taraf olmasi cok yanlis, Niye surat astin? Ne oldu diye sorar insan.
Takma kafana be güzelim, giden bileziklerin olsun, senin canin sag olsun yeterki.
Ha tabiki kiymetini bilen, bir Allah razi olsun diyene gitseydi daha makbule gecerdi ama ne demisler yap bir iylik at denize....Balik bilmezse Halik bilir.
vala gülüm işin zor gibi ama umarım üstesinden gelirsin kocanın aileside tam bi ayılarmış kusura bakma kaçan kızın ailesiyle diolağa girilir gençler bi hata etmiş biz büyükler yuvalarını yapalım diye .insan diğillermiş bileziklerinide vermekte hata etmişsin onlar senin garantindi yerın öbürgün seni sepetlemicekleri ne malum sessiz kalma tavrını ortaya koy ona göre davranırlar ne diyem başka allah yar ve yardımcın olsun
sevmişsiniz ama bence kaçmaklada çok büyük hata etmişsiniz..kaçıldığı zaman ,karşı taraf ne kadar kötü olursa olsun, aaaaa bak kaçtı geldi diyip seni adamdan saymıyorlar..belkide ailesine karşı geldi ,bize neler neler yapar diye düşünüyorlar...mantıuk nedir bilmiyorum ama keşke ailenizi ikna etmek için uğraşsa idiniz..ben olsamda vermezdim bileziklerimi..sonuçta bana güvenip mi evlendiler..
bileziklerini vermekde hata yapmışsın
aynı durumda bendede oldu
eşimin ailesi bizden uzakta
3 abisi de biz evlendikten sonra ev aldı
önce bi abisi aradı eşimi ayşene sölesende borç olarak verse istediği zaman yaparım demiş
bende hayır hayatta vermem dedim
neyse aradan bi iki ay geçti diğer abisi aradı istedi hatta kaynanam teli aldı o konuştu istedi ayşen 2 tane ver dedi
bende anne sen bizim durumumuzu bilmiyomusun nasıl verim zaten borç içindeyiz sıkıştığımız zaman bi tek güvendiiğimiz onlar var dedim
sonra nese öle kapandı eşimde ben karışmam ayşen verirse veriri vermezse vermez dedi
çünkü tepkimi koydum ve kaynanamada çok kızmıştım eşime söledim nasıl söler sanki durumumuzu bilmiyomuş gibi...........
canım sen o kadınlar hiç görüşme yoksa daha çok moralini bozacak,eşinide kendi yanına çektiğine göre ki zaten öle olması gerekiyo...
düşünme
kıskananlar çatlasın kaydirigubbakcemile5
Oturdum eşimle uzun uzun konuştum gelin geldim geleli yaşadıklarımı hepsini anlattıkça ağladım....eşim o kadar çok üzüldü ki anlatamam bana sarılıp ağladı ve hakkını helal et seni hak etmiyorum falan dedi...bidaha öyle birşey söyleme deim böyle bir gece geçirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?