Genel Cerraha Gidip Muayne olmanızda fayda var Senin Sorunun'a Genel Cerrah bakar. memografi isterler sendenMrb kızlar, ilk defa gideceğim için bilmiyorum. göğüsümün tekinde bir sertlik var, ve tek göğüs ucumda sorun var gibi geliyor bana ve iyice korkmaya başladım, moralim bozuldu. doktora gidicem ama hangi branş bakıyor bilmiyorum. daha önce gidenler yardımcı olursa sevinirim.
Göğüs cerrahı: , göğüs kafesini ve içindeki organları (akciğer, vb) etkileyen hastalıkların cerrahi tedavisini içeren bir tıp alanıdır.göğüs cerrahisine gideceksin cnm...
geçmiş olsun,umarım öemli bişey yoktur...
Mrb kızlar, ilk defa gideceğim için bilmiyorum. göğüsümün tekinde bir sertlik var, ve tek göğüs ucumda sorun var gibi geliyor bana ve iyice korkmaya başladım, moralim bozuldu. doktora gidicem ama hangi branş bakıyor bilmiyorum. daha önce gidenler yardımcı olursa sevinirim.
Aklınıza hemen kötü şeyler getirmemeye çalışın. Göğüs bölgesinde oluşan zararsız kistler de var. Birçok kadının da başına geliyor bu. Tekrar geçmiş olsun.cevap yazan herkese çok tşk ediyorum. İnşallah bir sorun çıkmaz muayene sonucunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?