- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Canta dendimi vucuduma bir adrenalin yukleniyor. Canta delisim malesef.Buraya konu acmam anlamsiz mi oldu bilmiyorum ama olsunnbana fikir vericek kizlar bayanlar vardir burda iki camtada 30 tl birinden birini alicam ama hangisii sizcee fikirlerinizzz ?? :))))bu arada nette dolap diye program orada bu cantalarr
Bir de belediye dağıtmış gibi herkeste. Çok popüler olan şeyler bende nefret uyandırıyor...Bel cantasi kadar cirkin bir canta var mi ya,modaysa moda hayatta kullanmam
Kahve olan da eh iste
30 liraya çanta olur mu diyenleriniz olmuş, ülkede açlık hüküm sürmekte. İnsanlar bebeklerinin rızkından feragat eder hale geldi. 30 liralık çantayı alabilmek için bile birkaç ay para biriktiren kadınlar var. Ya siz çok elit yerlerde takılıyorsunuz ya da benim duyar kasma saatim. İgeceler...
Mağazalarda 30 liralik çanta kaldı mi ki acaba? Bu dolap 2.el diye herhalde böyle30 liraya çanta olur mu diyenleriniz olmuş, ülkede açlık hüküm sürmekte. İnsanlar bebeklerinin rızkından feragat eder hale geldi. 30 liralık çantayı alabilmek için bile birkaç ay para biriktiren kadınlar var. Ya siz çok elit yerlerde takılıyorsunuz ya da benim duyar kasma saatim. İgeceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?