Hangi canta sizce :)?

pazarda bile daha tarz çantalar var konu sahibi.2. el siteden alacaksanız bari sıkı pazarlıkla zevkli bir marka çanta alın .çanta ayakkabı kadın da çok önemlidir onlar kaliteli olsun 10 tllık tişörtle bile şık olunur

Buraya konu acmam anlamsiz mi oldu bilmiyorum ama olsunn bana fikir vericek kizlar bayanlar vardir burda iki camtada 30 tl birinden birini alicam ama hangisii sizcee fikirlerinizzz ?? :))))bu arada nette dolap diye program orada bu cantalarr
Canta dendimi vucuduma bir adrenalin yukleniyor. Canta delisim malesef.

Ilki daha guzel ve sik duruyor.
Ikincisi tarzinda guzel cantalar var ama bu onlardan degil.
Gule gule kullanin.

İkiside inanılmaz kötü verdigin paraya yazık olur.üstüne biraz daha para kat güzel birsey al.bunlara verilen 30 liraya bile yazik

ikincisi haddinden fazla buyuk, guzel degil. birinci idare eder ama rengi herseye uymaz. 3. alternatif bulun

Kıyafet tarzına uygun olanı seçmen en doğru olanı ama 1. Olan benim zevkime daha uygun olduğu için 1 diyorum

30 liraya çanta olur mu diyenleriniz olmuş, ülkede açlık hüküm sürmekte. İnsanlar bebeklerinin rızkından feragat eder hale geldi. 30 liralık çantayı alabilmek için bile birkaç ay para biriktiren kadınlar var. Ya siz çok elit yerlerde takılıyorsunuz ya da benim duyar kasma saatim. İgeceler...

Dedi 120 liralık swatch saati küçümseyen, dandik bir saatti diyen insan.

Mağazalarda 30 liralik çanta kaldı mi ki acaba? Bu dolap 2.el diye herhalde böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…