Ya sen sapla samanı ayıramıyor musun diğer konuda, kabul ederim vs dedin daha kendini savunmaya çalışıyordun, haydi oraya git.Dedi 120 liralık swatch saati küçümseyen, dandik bir saatti diyen insan.
O da 25 krşBunları takacağıma eşyalarımı lc waikiki poşetine doldurup gezerim
hiç rastlamadım ben o çantaya kızılaya akayım bari sanırım orada bolca vardırBir de belediye dağıtmış gibi herkeste. Çok popüler olan şeyler bende nefret uyandırıyor...
Bizim okulda 10 kız varsa 15inde bundan var...hiç rastlamadım ben o çantaya kızılaya akayım bari sanırım orada bolca vardır
çok şükür sadece bur da gördüm resmini .ucuz fiyat istenıyorsa çok güzel çantalar var pazarlardaBizim okulda 10 kız varsa 15inde bundan var...
Bizim okulda 10 kız varsa 15inde bundan var...
biz niye göremiyoruz yoksa kör mü oldukkkkÜçüncüsü
Mağazalarda 30 liralik çanta kaldı mi ki acaba? Bu dolap 2.el diye herhalde böyle
Ve taşmış bordo ruj...Bahse girerim ki siyah traktör topuk botlarla kullanıyorlar o çantayı.
kombin de geyikli tayt ta olsun nolurrr nolurrrBahse girerim ki siyah traktör topuk botlarla kullanıyorlar o çantayı.
Ve taşmış bordo ruj...
Gözümün önüne geldi, dibi gelmiş saçlarla beraber.kombin de geyikli tayt ta olsun nolurrr nolurrr
reklam olsa da sorun değil burada talep- 0- yazıyla sıfırrrr çünkü ürünlereMune reklam sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?