hangi dizide oynayan oyuncuya sinir olur izlemeye tahammül edemezsiniz?

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
hadi kızlar şimdide sinir olduğumuz yada rolünü iyi oynayamadığını düşündüğünüz oyuncu kim yada kimler hadi paylaşalım... ben hemen söyleyeyim unutulmazdaki eda ve melda

Aşkı memnudaki hizmetci tayfası Adanalı tayfası Akasya durağı komple set ekibi Daha çokta neyse

bihtere sinir oluyorum
nihale sinir oluyorum
küçük kadaınlardaki armiye yelize sinir oluyorum
arkasıradakilerde kereme sinir oluyorum
yaprak dökümünde şevkete sinir oluyorum donuk donukkkk
ezelde eyşana sinir oluyorum
hanımın çiftliğindede güllünün abisine sinir oluyorum

ezelde eysana bahara sinir oluorum baharın uyuzluguna çocuk gibi davranmasına sinir oluorum baska dizide izlemiyorum

bihtere sinirim çok fena bide edaya ayy ne mıymıntı fenalık basıyo izlerken klava:ablası melda desen oda uyuz gurur namına bi şey yok yaa bu üçü dışında pek yok gibi

kız kimseyi bırakmamışsın valla:roflol::roflol:

mehmet ali erbilin her oynadığı diizi, program vs... ama behlül taklidi güzeldikaydirigubbakcemile3

vildan ataseveri
yaparak dökümü sedefi ve nejlayı
aşkı memnu ahsen halayı sewmiyorum

M. Ali Erbil, Cengiz Küçükayvaz, bi tane daha vardı adını bilmiyorum Hallederiz Hulyaa deyip duruyordu bunlar çok sulu geliyor

Bir de Naz Elmas, Vildan Atasever, Hülya Avşar, bir de Lost'taki Juliet bunlara tahammül edemiyorum lmaz:

unutma beni ilkay, şerif, emine vs.
küçk kadınlar yeliz
aşkı memnu nihal cemile katya

Polat Alemdar :mymeka:bırak dizide görmeyi arasıra magazinlerde bile görmeye tahammül edemiyorum nefret ediyorummmmklava:

Oktay Kaynarca ya da bilhassa sinir olurum klava:

Nejat İşler i de heeççç sevmedimmklava:

naz elmas
binbir gecedeki şehrazat ve onur
adanalı dizisi ve oyuncuları
unutulmaz dizisi ve başrol oyuncuları
bez bebek nana ve joker
cansu dere
kavak yelleri ve aslı-deniz ikilisi
reklam filmleri ve seda sayan
bihter ve o küçük hizmetçi kız

arka sıradakiler dizisi ve tüm oyuncuları
daha da var aklıma geldikçe yazarımgamyoncuiremsu

ennn cok gicik oldugumunutulmaz dizisi bide surekli gözu yasli aptal kizlara.. bikac kez dek geldi baktim okadar yeteneksiz olunmazki...

kavak yellerindeki denize

adanali dizisine oyunculara o agzini eyip bukup konusan kucuk kiza

bide melekler korusundaki kapiciya sinir oluyorumm

hadi kızlar şimdide sinir olduğumuz yada rolünü iyi oynayamadığını düşündüğünüz oyuncu kim yada kimler hadi paylaşalım... ben hemen söyleyeyim unutulmazdaki eda ve melda

evet evet aynen :))
bi de nihale ses tonu yüzünden çok gıcığım!

unutulmaz dizisini hiç oturup da izlemedim..sadece reklam aralarında fragman denk gelirse görüyorum ki o zaman bile o eda ile melda uyuzlarına kıl oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…