hangi dizide oynayan oyuncuya sinir olur izlemeye tahammül edemezsiniz?

öyle bir geçer zamankı dekı kötü adam adı neydı hatırlmıyorum ama dızının içine geldiği günden beri sııı...tı...
adam yuzunden dızıden sogudum fzla abarttılar...ay bır de abbas altındağ...kusacaktım o adamın gerdeğinde...neysekı öldü...yavriiiiiimmm böğrüme gel....

muhteşem yüzyıldaki isabella..konuşurken o dudaklarının aldığı hal o kadar yapmacık ki çok sinir bozucu.ay bi de ses tonu çok itici..
adını feriha koydumdaki ailenin en küçük çocuğu neydi adı ömer miydi ona çok uyuz oluyorum.nerden bulmuşlar çok mu aramışlar gerçekten çok merak ediyorum. bir çocuğun konuşması bu kadar mı sinir bozucu olur ya..neyse köye gitti de rahatladım aaa..
adını feriha koydumda bi de cansu var..o nası itici bi tip öyle..cıyak cıyak sesi çok sinirime dokunuyo.
yine adını feriha koydumdan mehmetin eşi...o kızın saçını başını yolasım geliyo izlerken..ama demek iyi rol yapıo bu kadar sinir olduğumuza göre diye düşünmeden de edemiyorum.
he bi de hande var tabi..rol yapmaya çalışması falan gıcık ama çok da güzel bi kız şimdi hakkını yemiyim..hem beğeniyorum hem gıcık oluyorum böyle tuhaf bi ikilemdeyim

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Prense İsabella'nın tutuk konuşmalarından nefret ediyorum. Sanırım bir başka dizide izlemeyi kalbim kaldırmayabilir.
Yine Muhteşem Yüzyıl'da Gülşah. Yani şu kraldan çok kralcı kadın
Öyle bir geçer zaman ki dizisindeki Berrin ve Ahmet ikilisi (Şeytan görsün yüzlerini)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Geldikçe yazarım artık...

Gıcıklarrrrrrrr yaaaaa...

Adını Feriha Koydumdan Feriha görünce cinnet basıyo gidip saçını başını yolasım geliyor sürekli bağırması çileden çıkarıyor. O zaman izleme diyorsunuz ama evdekiler izleyince maalesef sizde izlemek zorunda kalıyorsunuz. Dizi o kadar sıktıki artık fragmanını görünce midem bulanıyor. Bitsede kurtulsak.

ayyy benim de sinir olduğum o kadar çok tip var ki..hemen sayayım sizlere.
"öyle bir geçer zaman ki" deki kenan,caroline,berrin ve ahmet..
"muhteşem yüzyıl"daki mahidevran,gülşah..
"lale devri"ndeki toprak,sıtkı..

cocuklar duymasindaki tiplere hepten gicik oluyorum... hele o melteme daha bir gicigim... bazen annem reklam aralarinda aciyor...hemen surat asmaya basliyorum, reklam seyretsem daha iyi... feriha ve alyazmalimda ayni sekilde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…