hangi dizide oynayan oyuncuya sinir olur izlemeye tahammül edemezsiniz?

1-Cansu dere. Neydi o Mardin de bir dizi vardı ya hani. Ayy deli ediyordu beni boran la ikisi.laelaelaelaelae
2-Bihter ve Nihal İkilisi. kaydirigubbakcemile5
3-Yaprak dökümü neredeyse tüm kadro klava:
4- Canım ailemde Ali ile karısı. Ben böyle mıç mıç aşklara dayanamıyorum. Ruhsuzmuyum neyimkötükedihüso

Aşk-ı memnu dizisindeki abartılı oyunculuğu sebebiyle,Adnan Beyin ablası rolündeki bayan..
Adı neydifisfisfis

imirzalıoğlu

rol yaparken burun kanatları açılıp kapanıyo

bide damarlarımı sinirlerimi ne oynuyo.
gıcık bi tip.

deniz yıldızı:deniz ve mert ve mertin babası
hanımın çiftliği:özgünamal
canım ailem:seyhan
çok güzel hareketler :ersin
adanalı:bütün oyuncular
unutulmazz:baş rol oyuncuları
arka sıradakiler:hepsii uyuz (ama izliyommm9
yaprak dökümü:evin annesi zaten herşey onun yüzünden bencee
dizinin adını unuttum cevahirin yanındaki ulviii nefret ediyorum
naz elmass şimdi bide reklamı var o da gıcık

yaprak dökümü şevket
geniş aile mürsel
aşk ve ceza bora
arka sıradakiler kerem,sedat
hanımın çiftliği berber varya adı ne çifliğe çiftçi başı olatrak geldi o
aşk-ı memnu katya,behlül

yaprak dokumundeki su sevketten gicik kapiyorum ya. rolunu yapamiyo bile. birde su disleri yokmu beni cileden cikariyosempatiksalakcinni

yaprak dökümünde ...ali sarper sinir gıcık uyuz bir tipi var......

kurtlar vadisinde memati çok korkunç kendimi biton yılanına bakar gibi hissediyorum....

ezel de eyşan.....bu kızı hiç bir dizisinde sevmedigim sevemiyecegim çok ama çok soguk biri

yaprak dökümündeki hayriye hanıma gıcık oluyorum...her şeye of,ah,aman...falan diyo...yemiş yemiş şişmiş..en ufak şeyde yoruluyo..bi de o yaşta ayşeyi doğurmuş..bakmıyo çocuğa doğru düzgün
kavak yellerindeki mineye de gıcık oluyorum..ne kadar gıcık bi yaratık..psikopat mı ne..aslı deniz falan da huyuna rağmen onunla beraberler...

avrupa yakası ekibi
geniş aile ekibi
ç.g.h. ekibi hariç
hepsine gıcığımmmmm
hele m.a.erbili bi kaşık suda boğasım var

bir de küçük sırlardaki ayşegül var
diziyi izlemiyorum adını yanlış yazmış olabilirim acemi cadıydı hani bir zamanlar da

Muhteşem Yüzyıldaki Mahidevran karakterine gıcık oluyorum ağzını burnunu kırmak istiyorum. Bir rol bir insana bukadarmı yakışmaz. Nası itici nası itici allahım. Tamam sakinim

pınar altuğ'a tahmmül edemiyorum, dizisinine bakamıyorum bile.
reklamında oynadığı deterjan markasına bile bitti benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…