Hangi Doğum şeklini seçelim?

hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz

• epidural ile normal doğum

OY: 827 31,8%
  • epidural ile sezeryan

OY: 290 11,2%
  • normal doğum

OY: 1.224 47,1%
  • sezeryan

OY: 257 9,9%

• Ankete Katılan
    2.598
bende herhangi bi problem olmazsa normal doğum isityom ama epidural mı ona daha karar vermedim doktorumla konuşacağım kontrole gittiğimde

Hem bebeğim dönmedi hem de suyu çok fazla değil.Bu koşullar değişirse doktorum ile epidurali konuşmadık ama epidural ile normal doğum istiyorum.Zor olabilir ama sonrasının rahat olacağını düşünüyorum ve de koşullar uygunsa en sağlıklı yöntem olduğunu.

epiduralli normalden yanayım ama korkmuyo değilim hayırlısı artık
kader kısmet bekleyip görmekten başka yapacak bişe yok

Ben normalden yanayım ama 30. haftada oğlum dönmemişti daha umarım biran önce döner.. şuan 32+4 haftalık hamileyim.9 şubatta kontrolüm var bakalım ne oldu. Ya kızlar siz bebeğinizin döndüğünü hisettinizmi?

begümcüm benim oğlum 23 25 fılandı dondugunde ama ben dondugunu hıc hıssetmedım dr gıttıgımde dr soledı bana bebegımız donmus dıye yanı hıssedılıyormu hıssedılmıyormu bılmıyorum belkıde donerken ben hareketlerıyle karıstırdım bılemıycem canım
a.s.

ben hissettim ya
bir gece bir ağrıyla uyandım tam kasığımın üstünde
hafif ama tatlıydı
sabah eşim dedi ki karnın biraz aşağı inmiş sanki dedi
30. hafta içiydi ctesi kontrolde doktor dönmüş dedi
hepimiz için en iyisi olması dileğiyle

NACIZANE FIKRM NORMAL KIZLAR..ben genel anestezı ıle sezeryan oldum ama ıstemım dısında gerceklestı.. ceremesını hala cekıyorum.. ınsan bır kez dogurur hergun degıl.. normalden sonra hayat normal.. 6 aylık oldu bebısım ve hala dıkıs yerım uyusuk hıssız.. vucut kendını tam toplayamadı.. ıyı dusunun saglıklı kararlar alın .. allahım bır avazda kurtarır ısallah sızlerı

benımde sezeryanla 10 martta ogluysum dunyaya gelıcek ınsallah dogumun her seklınden korkuyorum kızlar bana destekkkkkk

Ben Elazigdayim Canim Hayat Hastanesinde Olcam Onceden Ufuk Tpaa Orhan Ozdillee Gidiyodum Simdi Hayat Hastanesine Cem Parmaksiza Gidiyorum Ne Oldu Neden Sordun Canim

neden drunu degıstın peki....ben istanbulda semaya gıdıyordum ama hersey hazırlnmıstı.. dogumda semada olacktı odama kadar ayrılmıştı ama son dakıka goluyle elazıga geldım ve dogumu ufukta orhan beyde yaptım. hayatımda yaptıgım en dogru kararmış.. hstanede drda çok ıyı.. burda kımse ınanmıyor.. semada 3kusur mılyarla cıkacaktım ve bu kadar ılgı görecegımı sanmıyorum.. allah senı bır avazda kurtarır işallah..

teskur ederım canımm evt orhan bey cok ııı bır doktorr o amlelıoyatı 850 mılyona yapıyo uygun bı fıyat ama benım u an gıttıgım doktorda cok ııı bır doktor cok ılgılenıyo benımlee bende su ankı doktorumdan menunum buranın doktorları cok ıı canımmm cok ılgılenıyolar hastalarıyla basında atmıyolarrr burda dogum yappıta ılgı gormene sevındımmmm canımm

Kızlar bana bir akıl verirseniz çok sevinirim.Bulunduğum yerde iki özel hastane var.Ben kadın doğum doktorumdan memnunum ama benim doktorum ve hastane hakkında olumsuz söylentiler duydum.Diğer hastane hakkında da doğumdan sonra bakım hemşireler hakkında ç ok olumlu şeyler duydum ama oranında doktorunu kimse tanımıyor.İyi diyende yok kötü diyende.Nerede doğum yapacağıma bir türlü karar veremedim.Sizce ne yapmalıyım?

ben 8,5 ay çok iyi oldugu söylenen bır hastanede kontrollere gıttım.. dogumdan 2o gun önce hiç bilmedıgım,tanımadıgım uzaklara gıtmek zorunda kaldım ve kralıceler gıbı dogum yaptım... kararını kendın vereceksın.. allah iyi insanlarla karsılastırsın.. hayırlı dogumlar olsun,allah senı bır avazda kurtarsın...

Benimde 3 martta sezeryanla oğluşum olucak inşallah rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli elemsiz kedersiz doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…