- Konu Sahibi yaseminsen
-
Dalyan, doktorlarin szeryan kabullendirmek için tibik ikna yollari canim. senin o anki reaksiyonu nasil bukadar hemen pat diye soylebilir. rahim zaten dogum hazir bir durumu geliyor o an. sonra de senin ikinmalarina bebek dunyaya geliyor ha kesik olmuyormu oluyor tabiki ama dr kontrolunde dr demeden ikindigin taktirde tabiki bozuk kesikler oluyor. dr zaten diyor simdi ikin diye o anda varsa kesik kendi yapiyor sonrdan dikisle dikiyor oda sinek isirigi gibi sonrdan iyi bir pansuman bakimi ile eskisi gibi oluyor hiç kormaga degmez canim. nedir bu turkiyede doktorlarin aa senin catin dar olmazssin aaa bebek 3 kilodan fazla ise normal olmassin. benim bildigim bebegin Allah korusun kalbi yavaslar, yada kilosu fazla olur annenin hayati tehliyekeye girer. yada asagi inmez bebek gunu geldigi halde oyle alinir szeryana. ama bakiyoryumda orda doktorlari hadi hemen szeryan. yaa kadini zaten Allah dogurmaya uygun yaratmis.
dusunebiliyormusunuz dogumda vajina 9-10 cm aciliyor o an bebegin her hangi bir enfeksiyon kapmasin diye bir saldi saliyor. bebegin bu sureçde ken dini hayata hazirliyor o an ki aglamasi cigerlerinde havayi daha kuvvetli kiliyor. ne bileyim normal i yaradan oyle muazzam yaratmis ki vucud zaten bunu kendiliginden hazirliyor.
Dalyan, doktorlarin szeryan kabullendirmek için tibik ikna yollari canim. senin o anki reaksiyonu nasil bukadar hemen pat diye soylebilir. rahim zaten dogum hazir bir durumu geliyor o an. sonra de senin ikinmalarina bebek dunyaya geliyor ha kesik olmuyormu oluyor tabiki ama dr kontrolunde dr demeden ikindigin taktirde tabiki bozuk kesikler oluyor. dr zaten diyor simdi ikin diye o anda varsa kesik kendi yapiyor sonrdan dikisle dikiyor oda sinek isirigi gibi sonrdan iyi bir pansuman bakimi ile eskisi gibi oluyor hiç kormaga degmez canim. nedir bu turkiyede doktorlarin aa senin catin dar olmazssin aaa bebek 3 kilodan fazla ise normal olmassin. benim bildigim bebegin Allah korusun kalbi yavaslar, yada kilosu fazla olur annenin hayati tehliyekeye girer. yada asagi inmez bebek gunu geldigi halde oyle alinir szeryana. ama bakiyoryumda orda doktorlari hadi hemen szeryan. yaa kadini zaten Allah dogurmaya uygun yaratmis.
dusunebiliyormusunuz dogumda vajina 9-10 cm aciliyor o an bebegin her hangi bir enfeksiyon kapmasin diye bir saldi saliyor. bebegin bu sureçde ken dini hayata hazirliyor o an ki aglamasi cigerlerinde havayi daha kuvvetli kiliyor. ne bileyim normal i yaradan oyle muazzam yaratmis ki vucud zaten bunu kendiliginden hazirliyor.
aynen katiliyorum vereliniortak
akannehir walla insan ne yapacağını şaşırıyor, kardeşimin doğumunda annem çok zor yapmış dikişler o biçim ve vakum kullanılmış vakumdan dolayı da kardeşim kolunu tam olarak kullanamıyor. Bunlarda eklenince iyi düşünüp doğru karar vermek gerekiyor . Kafayı yicemmm kafamçokkarıştı
akannehir walla insan ne yapacağını şaşırıyor, kardeşimin doğumunda annem çok zor yapmış dikişler o biçim ve vakum kullanılmış vakumdan dolayı da kardeşim kolunu tam olarak kullanamıyor. Bunlarda eklenince iyi düşünüp doğru karar vermek gerekiyor . Kafayı yicemmm kafamçokkarıştı
canım epudurelı zaten 4 5 santım acılmada vuruyolar gercı benımkını 6 santımde vurdular ama her doktora gore degışıyo zaten 4 5 sanrım acılmaya kadar kendı sancılarınla cekıyosun ve bu zaman surecınde acılmanın kaç santım olduguna bırkaç kez gelıp bakıyolar...ben epidural normal dogum istiyorum ama
uyusturmadan once acılma varmı diye bakıolarmı onu merak ediyorum
canım epudurelı zaten 4 5 santım acılmada vuruyolar gercı benımkını 6 santımde vurdular ama her doktora gore degışıyo zaten 4 5 sanrım acılmaya kadar kendı sancılarınla cekıyosun ve bu zaman surecınde acılmanın kaç santım olduguna bırkaç kez gelıp bakıyolar...
Merhaba arkadaşlar; ben 32 haftalık hamileyim, dün vajinada kaşıntıdan dolayı doktoruma gittim, hep normal doğum istediğimi söylüyordum. Doktorum alttan muayene etmem gerekiyor dedi. Normalde hiç rahat muayene olamam. Muayene sırasında canım yandı, doktorum vajinamın esnek olmadığını çatının dar olduğunusöyledi ve evliliğinin başında ilişkide sorun yaşadın mı dedi ki ciddi sorun yaşamıştım. ılla normal doğum diye ısrar edersem alttan çok dikişim olabileceğini ve bebeği de riske atabileceğimi söyledi.Kafam baya karıştı sezeryandan da korkuyorum ama çare yok gibi(
benim doğumum yaklaştı ama hala karar verebilmiş değilim mantık olarak düşününcee benim annem 3 tane doğum yapmış çok zor olsa 3 tane yapmazdı herhalde diyorum... ama çok korkuyorum epidurelle 4-5 cm açılınca belden iğne yapılıp bi daha sancı hissedilmediğini biliyorum eğer bi sakıncası yoksa epidurelle doğum yapabilirim diye düşünüyorum... bazendee onu bile yapamazmışım gibi geliyoo en iyisi sezeryan yaptırayım sonradan nsl olsa çekmek zorunda kalıcam diye düşünüyorum oofff hayırlısı olsun ama canım çok kıymetlii nsl olcak hiçç bilmiyorum... umarım hepimizin doğumu kolay olur sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alabiliriz opuyorumnanaktan
bencede normal doğum çok korkulacak çok kötü bir şey olsaydı annelerimiz 3 tane 5 tane yapamazlardı sezeryan kolay değil canım ya sonrasını çekmekdense 3 5 saat sancı çekmek daha matıklı değilmi yinede senn kararın tabiki ama sezeryan başlı başına bir operasyon karnın 7 kat kesilcek onuda düşün çok korkuyorsan epiduralle normal doğum yapmak çok daha mantıklı şuan kafan çok karışık oldugu için korkutmakda istemiyorum ama sezeryan çok zor durumlarda kalınmadıkca tercih edilmemesi gerektigini düşünüyorum ikinci doğumun ve martda inşallah bebegim gelicek şimdiden başladı stresi lavman sonda ameliyat masası ve hayatın bounca onunla yaşayacagın karnındaki kesik.bence iyi düşün iyi araştır eger benim ilk doğumumda epidural ve spinal anesteziyle normal doğum olsaydı kesinlikle onu isterdim..
canım daha muayenede olmadım doktorum herşey normal demedi sanırım bu hafta sonu bi başlangıç konusması olacak doğum hakkında bebeğin kilosu ve benim çatı yapıma göre ne olacağı belli olacakmış doktoruma henüz bişey söylemedim sezeryan istiyorum falan diye önce ne diyeceğini merak ediyorum. söylediklerine katılıyorum çok haklısın... umarım kolay olur seninde bebeğin hayırlı sağlıkla gelir inş. Allah hepimizin yardımcısı olsun tşk. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?