Hangi Doğum şeklini seçelim?

hangi doğum şeklini düşünüyorsunuz

• epidural ile normal doğum

OY: 827 31,8%
  • epidural ile sezeryan

OY: 290 11,2%
  • normal doğum

OY: 1.224 47,1%
  • sezeryan

OY: 257 9,9%

• Ankete Katılan
    2.598
Bende epidural normal istiyorum ama neye niyet neye kısmet durumlarıda yaşanıyor o yüzden hiçbiri kesin değil şu an kafamda bakalım hayırlısı....

bende sezeryan cok istemiştim ama 1 ay önce normal doğum yaptım ikinci doğumum cok korkuyodum ama catır catır doğurdum iyikide normal olmuş darısı basınıza.inşlh

ben epidural normal dogum istiyorum ama
uyusturmadan once acılma varmı diye bakıolarmı onu merak ediyorum

normal doğumu çok istemiştim ama olmadı oğlum sezaryan doğumla dünyaya geldi, şimdi kızımıda sezaryanla dünyaya getiricem mecburen.
kesinlikle herşeyin normali daha iyi bence

ben daha hamile değilim ama doğum kelimesinden şimdiden korkuyorum.

ben de 7 haftalık hamileyim ve normal doğum yapmayı çok istiyorum..ha korkuyo muyum!? korkuyorum evet..ama yine de en sağlıklısı bu bence..Allah hayırlısını nasip etsin inşallah..

normal doğum korkuyorum ama hergun kendı kendımı alıştryorummmm suan daha ıyıyım daha 2 ayım var hakkımızda herseyın hayrlısı

anket sonucuna göre normal dogum cok cıkmıs ama kimse normal dogum yapmıyor artık cok yazıkki
iş doğuma gelince hemen sezeryan a giiyolar halbuki normal dogum cok rahat ve güzel oluyor.

bende sezeryan cok istemiştim ama 1 ay önce normal doğum yaptım ikinci doğumum cok korkuyodum ama catır catır doğurdum iyikide normal olmuş darısı basınıza.inşlh

bende ikinciye yeni hamileyim zor olsada normal dogum cok güzel oluyo...
Şeniz

epidural ile normal doğumu tercih ederim. ama benim büyük ihtimalle sezeryan olacakmış. sezeryan olmak zorunda kalırsamda epidural sezeryanı tercih ederim. açıkçası ben normal doğumdan çok korkmuyorum sezeryandan daha çok korkuyorum.

Herhangi bir sağlık sorunum olmazsa bende normal doğum istiyorum.
Hamileliğin son ayında doğum şekli belli oluyor sanırım.
Allah hakkımızda hayırlısını göstersin. Sağlıkla evlatlarımızı kucaklayalım inşallah...

Selam,ıki çocuğumuda normal doğurdum..
ınanın ikinci doğumumda beşinci gün temizlik yaptım..
Sezeryan olsaydım asla çabucak ayaklanmazdım..

Sağlık probleminiz olmadığı sürece normal doğum..

acil sezeryana alınan birisi olarak normal doğum içimde kaldı. sezeryan kolay diyenlere de pek inanmayın doğumdan sonra dikişler yüzünden bebeğinizle istediğiniz gibi ilgilenemiyrosunuz hemen ayağa kalkmak zor oluyor. bir sorun yoksa kesinlikle normal doğum bence.

normal doğumdaki tek soru işaretim waginanın eski formuna dönüp dönmediği konusunda şüphelerim olması

Merhaba arkadaşlar; ben 32 haftalık hamileyim, dün vajinada kaşıntıdan dolayı doktoruma gittim, hep normal doğum istediğimi söylüyordum. Doktorum alttan muayene etmem gerekiyor dedi. Normalde hiç rahat muayene olamam. Muayene sırasında canım yandı, doktorum vajinamın esnek olmadığını çatının dar olduğunusöyledi ve evliliğinin başında ilişkide sorun yaşadın mı dedi ki ciddi sorun yaşamıştım. ılla normal doğum diye ısrar edersem alttan çok dikişim olabileceğini ve bebeği de riske atabileceğimi söyledi.Kafam baya karıştı sezeryandan da korkuyorum ama çare yok gibi (

Dalyan, doktorlarin szeryan kabullendirmek için tibik ikna yollari canim. senin o anki reaksiyonu nasil bukadar hemen pat diye soylebilir. rahim zaten dogum hazir bir durumu geliyor o an. sonra de senin ikinmalarina bebek dunyaya geliyor ha kesik olmuyormu oluyor tabiki ama dr kontrolunde dr demeden ikindigin taktirde tabiki bozuk kesikler oluyor. dr zaten diyor simdi ikin diye o anda varsa kesik kendi yapiyor sonrdan dikisle dikiyor oda sinek isirigi gibi sonrdan iyi bir pansuman bakimi ile eskisi gibi oluyor hiç kormaga degmez canim. nedir bu turkiyede doktorlarin aa senin catin dar olmazssin aaa bebek 3 kilodan fazla ise normal olmassin. benim bildigim bebegin Allah korusun kalbi yavaslar, yada kilosu fazla olur annenin hayati tehliyekeye girer. yada asagi inmez bebek gunu geldigi halde oyle alinir szeryana. ama bakiyoryumda orda doktorlari hadi hemen szeryan. yaa kadini zaten Allah dogurmaya uygun yaratmis.
dusunebiliyormusunuz dogumda vajina 9-10 cm aciliyor o an bebegin her hangi bir enfeksiyon kapmasin diye bir saldi saliyor. bebegin bu sureçde ken dini hayata hazirliyor o an ki aglamasi cigerlerinde havayi daha kuvvetli kiliyor. ne bileyim normal i yaradan oyle muazzam yaratmis ki vucud zaten bunu kendiliginden hazirliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…