Kişisel Bakım Ürünleri Hangi epilasyon aletini almalıyım?

hercai19

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
30
5
18
30
Kizlar epilasyon aleti almak istiyorum ama ne alsam bilemiyorum kullandiginiz ve memnun oldugunuz varmi ne onerirsiniz acaba?

Ben Braun kullanıyorum ve çok memnunum.Epilasyon aleti gerçekten kolaylık :)

canım istenmeyen tüyler bölümne yazdım ya philips yada braun al ben kablosuz kullanıyorum mmenumun batıkda olmuyor

Philipsin bi tane varmis seramik baslikli agdayla alinmis gibi oluyo dedi satici ama nekadar dogru soyledi bilemiyorum kullanan varmi ? Braunuda kimisi iyi kimisi kotu diyo kararsiz kaldim cok

Bekarken philips kullandım çok memnundum. Hızlıca alıyordu
Evlendikten sonra marka tutukusuna braun aldım memnun değilim. Cımbız sayısı az old. için bitmek bilmiyor. İçerisinde buz bilmm nesi masaj başlığı olduğu halde.Philips almadığıma pişman oldum.
Ama er ne olursa olsun makine kullamayı sevmiyorum. Kıldönmesi yapıyor.

Evet kil donmesi de ayri bir sorun philips seramik basliklisindan alayim ozaman biraz daha arastirip

Ne alırsan al makine kıl dönmesi batık yapıyor hangisi olursa olsunepilasyon yapmadan önce banyoya gir güzelce keselen tam çıkarken de bacaklarına biraz saç kremi sür acayip yumuşatıyor kese de batılları önleyici oluyor ve ölü deriyi attıgı için yeni batık oluşumunu engelliyor
Bunları uygula sonra philips yada braun al bence

Teyzem geçenlerde braun aldı hiç memnun değil hiç almıyormuş bende hem philips hem rowenta var ikisi de çok güzel alıyor öneririm :KK73:

merhaba bayanlar
ben yeni nişanlandım ve çeyizim için epilasyon aleti alıcam
media markette bunu beğendim birazda renk takıntım var benim moru çok sevdiğim için içinde mor bişiyi olsun istiyorum yorumlarınızda seramik başlık demişşiniz sizce bu nasıl bana yardımcı olur musunuz_?:anneadayı:

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...pilatör,103452,465827,1247039.html?langId=-14

en yeni çıkanımıdır falan bilmiyorum .
önümüzdeki hafta alıcam.

Bu aralar en çok konuşulan ürün bu...
Fiyata da dikkat...
http://www.heponda.com/?subcats=Y&s...cid=0&q=silk+n+glide&dispatch=products.search

upload_2014-12-22_16-34-44.webp

upload_2014-12-22_16-35-20.webp

philips kullandım ben senelerce. Çok ta memnundum. Ama çok batık yapıyor diye ağdaya döndüm.

Beraber çalıştığım abla Braun'un 7951 modelini aldı. Şarjlı makine, suda çalışabiliyor, 40 cımbızlı, ışığı mevcut. Tek kötü yanı elektiriğe takılı olduğu zaman makine çalışmıyor. Bende yaklaşık 7-8 senedir Braun kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Sadece bu aralar biraz alımı kötüleşti oda normal diye düşünüyorum. Ablanın aldığında Peeling başlığıda var ve gereksiz olduğunu söyledi bende çeyizime kesinlikle Braun'un 7681 modelini alıcam :)

Back
X