merhaba arkadaşlar ben bugünlerde fritöz almayı düşünüyorum ama bi türlü karar veremedim 1lt yağ ile kızartandan mı yoksa 1yemek kaşığı ile kızartan fritözden mi alayım. çevremde 1yemek kaşığı ile kızartan fritözden almış arkadaşlar var fakat memnun değiller ... Bana fikir verirsenin memnun olurum . Mesajlarınızı bekliyorum....
bence de almayın..ben geçen ay attım..hem yağ yetiştiremiyordum hem de temizliği bir süre kullandıktan sonra problem oluyordu..en son bir cinnet anında içindeki yağla birlikte çöpe gitti..illede alacaksanız içi süzgeç gibi olan kızartma tencerelerinden alın..hem temizliği kolay hem o kadar yağ masrafı olmuyor...
PHILIPS FRİTÖZ 9220 MODEL YAĞSIZ ya ben bundan almak istiyorum ama tecrübeli birisi akıl vermeyincede kararsız kaldım sizce alayım mı
kafama bir şey takıldı kızartma tenceresine göre fritöz neden daha fazla yağ harcıyor? ben küçük yuvarlak fritözü almayı düşünüyorum sanırım tefalindi. bir kaç kere de kızartırım. yağını da süzüp birkaç kez kullanmayı düşünüyorum zaten annem de fındık yağıyla kızartma yaptığı için sağlıksız olmaz bence böyle bir kullanım.. fritözün yağını direk döküyor musunuz?
ayrıca yeri gelmişken söyleyeyim ben çukurova üniversitesinde okuyorum ve eğer atık yağlarınızı toplayıp biyodizel üreten bir üniversiteye verirseniz 1 litre yağdan 1 litre yakıt üretilebiliyor fakat lavaboya dökerseniz 1 litre yağ hayal edemeyeceğimiz kadar çok suyu kirletiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?