Gelinlik Modelleri Hangi Gelinlik ?

1. model güzel lakin sanki gelinliğin üst kısmından mı kaynaklı, bel kısmı daha yukarıda olduğu için mi mankeni de kısa göstermiş .
Bu model uzun boyluysan yakışır diye düşünüyorum yani 1.70 üstüysen.
2. model benim daha çok hoşuma gitti

Ben de 1. Modeli beğendim. Ama göğüs kısmı biraz aşağıda kalmış sanki. Mankene tam oturmamış galiba.

1. model bence herkese gitmez
2. model çok hoş ve daha güzel olabilir diye düşünüyorum

Göğüslerin büyükse ilk iki model ideal.
Çıtı pıtı, ince bir fiziğe sahipsen son model çok güzel durur

Ben de 1. Modeli beğendim. Ama göğüs kısmı biraz aşağıda kalmış sanki. Mankene tam oturmamış galiba.

evet biraz basık göstermiş bende dikkat ettim etek kabarıklıgı hemen gögüs altından başlıyor gibi :44: dikimde belki çözümü olabilir sormam gerekiyo galiba

2. model çok güzelmiş ben olsam onu seçerdimm

1. model bence herkese gitmez
2. model çok hoş ve daha güzel olabilir diye düşünüyorum

sadelikten yanayım aslında ama birazda farklılık istiyor insan :)) 1. gelinliğin sırt modeli ile 2. 3. gelinliğin formunu birleştiresim var :2:

Göğüslerin büyükse ilk iki model ideal.
Çıtı pıtı, ince bir fiziğe sahipsen son model çok güzel durur

zayıfım cnm malesef seçimleri zorlaştırıyor

1. gelinliğe 2. nin etek uçlarını birleştir, etek de az daha kabarık olsa tamamdır
1 ve 2 arasında bir kombinasyon yaparsan harika bişey çıkar ortaya

Son düzenleme:
Bunlar arasında ilki en iyisi. Merak etmeyin, gelinlikçilerin çok büyük çoğunluğunun başarabileceği bir model. Yalnız etek ucuna 2.deki gibi dantel döndürme fikri bence yanlış. Etekte böyle incecik danteller kullanılmasını yanlış buluyorum. Ya aşağıdaki gibi dönüldüğüne değecek bir dantel dilim koysunlar, ya da düz kalsın. Diğerine ne gerek var. Estetik bulmuyorum şahsen...

değerli yorumun için teşekkürlerr .. verdigin örnegi kaydettim katılıyorum bende birçok moda evinde dümdüz tül etek ucuna dantel cevirme yapılmıs... daha yogun ve etek ile devamlılık saglayan dantel düşüneyim bende ama sence ilk modelin sırt danteli ve etek ucu yogun dantel abartı bir görünüm oluştururmu

3 numara çok güzel.

teşekkürler cnmm

Yoğun bir görüntü oluşturacağını düşünmüyorum ancak bütçeniz burada önemli bir mesele. 2500'ün altında bir bütçe ise o kadar dantelli olacak bir modelde nasıl bir dantel kullanacakları konusunda ciddi endişem olur. Yaptıracağınız dantel şunun gibi ince kordonesiz (lez) kupon dantel olsa gelinlik o kadar hoş durur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…