Doğuma Hazırlık Hangi isim daha güzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi isim daha guzel?

• NEHİR

OY: 11 31,4%
  • EYLÜL

OY: 24 68,6%

• Ankete Katılan
    35

annekeki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
708
1.184
33
Kizlar Allah nasip ederse bir kizimiz olacak. Ancak asiri kararsiz oldugumuz bir konu var o da isim Oylamaya katilip nedenlerini de yazar misiniz

Bana bu isimler biraz anlamsiz geliyor nedense ama neticede sizin cocugunuz. Ikisi arasinda Eylül kulaga daha hos geliyor

Allah nasip ederse kızım.olursa Nehir ismini koymayı düşünüyorum oğlumun adi emir kizim olursa nehir :)

Eyluldemi dogacak benimki eylulde dogacak kiz olsaydi eylul koyacaktim

Yok Allah nasip ederse aralik sonu insallah. Ben daha cok kulaga guzel geliyor ve sonbahara olan askimdan Eylul dusunmustum:) Ama cevremizdeki herkes de huznu cagristiriyo yaprak dokumu vs enerjisi dusuk bir isim diyolar.

Ben Turkce isimleri cok seviyorum. Ikisi de guzel. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Evet baktim simdi anlamina erkek peki bulamadiniz.mi
Erkek ismi bulamıyorum bi turlu begenip soyleyince insanlarin yüzü eksiyo sinir oluyorum. Barlas Aras isimlerini begendim kimseye begendiremedim galiba özturkce isimlere yonelcem Oğuz Kağan felan

Yok Allah nasip ederse aralik sonu insallah. Ben daha cok kulaga guzel geliyor ve sonbahara olan askimdan Eylul dusunmustum:) Ama cevremizdeki herkes de huznu cagristiriyo yaprak dokumu vs enerjisi dusuk bir isim diyolar.
Isim isi gercekten cokzormus insan bebek olmadan sunu koyarim bunu koyardim diyo ama olunca hicte ole olmuyo öykü hüma sare nehirde guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…