Sorun da tam olarak burada basliyo zatenIkisi de güzel
Sen ne koyacan kız sumeyye merak ettim.simdiBana bu isimler biraz anlamsiz geliyor nedense ama neticede sizin cocugunuz. Ikisi arasinda Eylül kulaga daha hos geliyor
Eyluldemi dogacak benimki eylulde dogacak kiz olsaydi eylul koyacaktim
Kizim olacaktiya bi aralarSen ne koyacan kız sumeyye merak ettim.simdi
Allah nasip ederse kızım.olursa Nehir ismini koymayı düşünüyorum oğlumun adi emir kizim olursa nehir :)
Sen nehir eylul anlamsiz dedin ama senin esila anlami nedirKizim olacaktiya bi aralarAlya veya Esila koyacaktim artik oglum olacak bende meraktayim farkli isimler ariyorum
Sen nehir eylul anlamsiz dedin ama senin esila anlami nedir
Kuranda da geciyor canim akşamuzeri demek. Benim fikrim bu su duru eylülnehir gibi isimleri sevemiyorum pek.Sen nehir eylul anlamsiz dedin ama senin esila anlami nedir
Evet baktim simdi anlamina erkek peki bulamadiniz.miKuranda da geciyor canim akşamuzeri demek. Benim fikrim bu su duru eylülnehir gibi isimleri sevemiyorum pek.
Erkek ismi bulamıyorum bi turlu begenip soyleyince insanlarin yüzü eksiyo sinir oluyorum. Barlas Aras isimlerini begendim kimseye begendiremedimEvet baktim simdi anlamina erkek peki bulamadiniz.mi
Isim isi gercekten cokzormus insan bebek olmadan sunu koyarim bunu koyardim diyo ama olunca hicte ole olmuyo öykü hüma sare nehirde guzelYok Allah nasip ederse aralik sonu insallah. Ben daha cok kulaga guzel geliyor ve sonbahara olan askimdan Eylul dusunmustum:) Ama cevremizdeki herkes de huznu cagristiriyo yaprak dokumu vs enerjisi dusuk bir isim diyolar.
Ben Turkce isimleri cok seviyorum. Ikisi de guzel. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?