- Konu Sahibi paytakordek
arkadaşlar gözaltında morluklarım var gerçi uzun süreden beri vardı ama bu kadar rahatsız olmuyodum iyi kaliteli güzel kapatan bi kapatıcı markası tavsiye edebilirmisiniz :enbuyukkk:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar gözaltında morluklarım var gerçi uzun süreden beri vardı ama bu kadar rahatsız olmuyodum iyi kaliteli güzel kapatan bi kapatıcı markası tavsiye edebilirmisiniz :enbuyukkk:
bir arkadaşımın göz altı moralması problemi var.
kendisi ismini tam bilemiyeceğim ama avonun bir ürününü kullandığını ve çok iyi sonuç verdiğini söylemişti.
ben sana stik kapatıcı yada yada fondöten gibi bişey değilde beyaz yada açık renkte pudra sadece göz altı için kullanacağın bişey tavsiye ediyorum.çünkü bir zamanlar bendede o kadar takıntı vardıki komplex haline gelmişti artık bende kapatıcı sürmeden bakkala bile gitmezdim ve o dediklerimden çok kullandım göz altında çok toplanma yapıyor.buda insanların bile dikkatini çekiyor.pudra aldım bende bu konuda rahat ettim yani.beni dinlerszen öyle al derim.Karar senin.
Biraz pahalı değil mi kaç miligram var içinde
arkadaşlar peki aranızda max faktor maybelline loreal kullanan var mı onların kalitesi nasılCADIARZU