Elektrikli Mutfak Aletleri Hangi katı meyva sıkacagı ????

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.855
123.229
1.123
Arkadaşlar ben katı meyve sıkacağı alacağım da hangi markayı tavsiye edersiniz ? BEN ŞUNLARI DÜŞÜNDÜM AMA İÇLERİNDEN KULLANDIGINIZ VAR MI ?
1.Arçelik K-1579 Katı Meyve Sıkacağı - Inox
2.SİEMENS ME200C0TR Katı Meyve Sıkacağı ı
3. Philips Avance HR1871

Eklentiler

• $untitled.webp
    $untitled.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 293
  • $MAG_1886926.webp
    $MAG_1886926.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 788
  • $untitled.webp
    $untitled.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 326
Benden cevap var. Arçelik yeni bir ürün çıkarmış hemen aldık katı meyve sıkacağı ama bu diğerleri gibi parçalamıyor ezerek sıkıyor, maydanozu bile sıkıyor.
2 haftadır kullanıyoruz yıkaması diğer markalara göre daha kolay. Mağazalarda yok istek üzerine geliyor. Arçelik K-1581 tabi fiyatı diğerlerine göre pahalı ama gerçekten meyve suyu içiyorsun. Şimdiye kadar birkaç marka ve ürün denedik beğenmedik birilerine verdik ama bu ürün bu fiyata harika. Daha güzel ürünler de var ancak fiyatları çok pahalı o yüzden bu ürünü tercih ettik.

bende bu markaları ınceledım ve duşundum meyve dedıgın aslında posasıyla yenmeli meyve suyu aslında cok da yararlı bırsey degıl belkı nadır olarak kullanılabılır evet dedım ve gıttım 30 tl mi 40 tl lıkmı kıng aldım ıyıkıde alamısım o kadar ucuz ve evet sıkıyormu sıkıyor zaten çocuk ıcın alamıstım ve aslında hangı meyvaysa onu posasıyla yesın suyuna alışmasın dedım ve ıyıkı oyle yapmışım hem sureklı kullalılacak bırsey dedılkı o kadar pahalı alınmasına gerek varmı ... bence yok kıng butun ıhtıyacımı gorudu .mayvanın suyunu sıktı ve rahatlıkl ayıkanıyor.

temizlemesi kolay mı?
bende HR1855/00 Viva Collection düşünmüştüm.bu model hakknıda fikriniz var mı peki
Makineye koyuyorum sadece kesme aparatını elimde temizliyorum okadar cok basit bir ürün bir arkadasım daha kullanıyor aynısını oda memnun..
Maalesef o modeli hiç bilmiyorum

Back
X