Bennn Bayıldımm 1.resime fakat koltuklar beyaz oldugu için temızlıgı bakımı zor olur diye düşünüyorum :)
2.resim daha kullanışlı ve hoş duruyor ama sadece görsellık açısından 1. yi almayı çok isterdm ( kullanmaya kıyamam da :) )
Kombinlerini çok beğendim bir turkuaz sever olarak 1. si bana daha güzel geldi ama beyaz yerine krem düşünebilirsin diye düşünüyorum yada açık gri de güzel olabilir bence :)) Oturma odası da çok güzel bende buna benzer bir şey düşünebilirim fikir olması açısından örnek foto ekliyorum :)
Çok sağol canım fikirlerin için,gri turkuaz süper olur,özellikle perdede çok uyum sağlar.eklediğin köşe takımına bayıldımmmm,cıvıl cıvıl insanın içini açıyor,inş gönlümüzdeki gibi bir ev döşeriz
salon için olan kombinlerde ikisi de çok hoş :)
oturma odası için olan kombini de çok beğendim ama o tekli koltuk dallı güllü değil de düz bir renkli kumaştan yapılırsa daha hoş olur hani o halı yastıklar filan onların renklerini tamamlayıcı bir renk olabilir,,canlılarının resimlerini görmek nasip olur inşallah size de biz forumdakilere de :))
inş canım Allah herkesin gönlüne göre versin.Düz renk tekli yerine çizgili de olabilir tabi,zaten kendi isteyine göre yapıyorlarmış.Saol canımm beğenmene sevimdim.