Hangi konuda erkekler gibi davranmak isterdiniz?

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar Hangi konuda erkekler gibi davranmak isterdiniz?kaydirigubbakcemile2delikafadulden

romantizm...bir kadını romantimle büyülemek isterdim......bunuda, genelde kadınlar romantik erkekler değildir ....bu yüzden istiyorum

Ya keşke bende nişanlım gibi "la avrat git bana çay getir yürü git çabuk canımı sıkma vurdum amele sümüğü gibi yapıştırırım vallaha der" bende sinir olurumklava:Çok üzgünüm çoook gider çayını getiririm zıkkım olsun derim oda eline sağlık iğrenç olmuş der keşke bende la herif git çayımı getir diyebilsem ama bana öyle dediği zaman içine tuz atarım:jeyyar::jeyyar:

beşiktaş stadında erkek olmak isterdim tam çarşının göbeğine oturup onlarla beraber bağarmak isterdim :teytey: :içelim:

Canım sıkıldığında gecenin 2-3 ünde rahatça dışarı çıkabilmek isterdim...

Çocuğu kocam doğursun isterdim. :jeyyar:
Altını o temizlesin, o emzirsin isterdim.
Yemeği o yaspın, evi o temizlesin isterdim.
Ütüyü de o yapsın isterdim, çamaşırları da o yıkasın isterdim.... :roflol:

Ben de eve gelip her şeyi hazır bulup: " sabahtan akşama kadar ne yaptın. " demek isterdim... :Saruboceq:

Ayrıca da günlere münlere o gitsin isterdim, kaynanasını o idare etmek zorunda kalsın isterdim...

Ben de geçip tv. nin karşısına, bi elimde kumanda, bi elimde hazır yapılmış çay, o kanal senin bu kanal benim gezmek isterdimmm..... :Saruboceq:

Aaaaaaaa ne kadar çok şey istedim ben... :roflol:

Ben de aynen bunları isterim. Ekstra olarak, her zaman erkekler kadar rahat ve umursamaz olmak isterim...

Özgürlük...İstediğini yapabilmee! Ve gece dışarı çıkabilme ..

rahatça tuvalet ihtiyacımı gidermek....

saçlarımı düzleştirmekle uğrasmazdım
kıl tüy gibi seylerle uğrasmamak
sevgiliyle rahatca gezmek
sıkıldığında hesapsızca evden cıkabilmek
sabah uyanıp 5dk da evden cıkabilmek:teselli:

--Derin ve ince düşünmeme--,,,
başka da aklıma gelen yok.
Bayan gibi davranmak daha güzel:icecream:

aynen kardeş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…