hangi kürleri deneyeren gebe kaldiniz??

Cnm sogan kürü zaten kisti yok eder o anlamda kiste bire bir dir

Benim idrar testim negatif cikinca gecikmeme ragmen, arastirdim kist oluşturabilir yaziyodu, okumasam iyiydi gerci bunye meselesi her sey. Umarim Allah kucaklarimizi bos birakmaz. Umarim idrarda goremeyisim daha idrara gecmemis olmasindandir.
Evet bende öyle duydum kist olmayan insanları da fazlasi kist yapıyormuş.herşeyi aşırıya kaçırmamak lazım ve vücudunuzu hormonlarimizi bilmeden herşeyi denememeliyiz

Canım bende prolaktin yüksekliği var ve bu zamana kadar bir defa bile göğsümden süt gelmedi.Ben tesadüfen öğrendim yüksek olduğunu.herkes de aynı olcak diye bişey yok
Anladmm. Ama sen hic gebe klmadin demi ??

Cnm sogan kürü zaten kisti yok eder o anlamda kiste bire bir dir
Evet internette okudum faydalarini bircok seye faydali ayrica pkolularada cok iyi geliyormus adet duzenliyormus

Evet bende öyle duydum kist olmayan insanları da fazlasi kist yapıyormuş.herşeyi aşırıya kaçırmamak lazım ve vücudunuzu hormonlarimizi bilmeden herşeyi denememeliyiz
Cnm oylede insan herseyden bi umut belki olur diye basliyor iste. Zaten doktora gitsen cok ilgisizler yumurtaliklara bakip yolluyor. Saglik ocagindaki doktorada 2 kere gittim gebelik testi yaptirmaya neymis ben cok sabirsizmisim. Millet 1 hafta onceden test yaptiriyor her ay. Bana sabirsiz diyor birde. Bende bir daha gitmedimm doktora.

O demekki doktordan doktora değişiyor bende saglikocagina gittiğimde çok ilgililer doktora çocuk düşünüyorum diye gittim.prolakktinimin yüksek olduğunu söyledim hemen kan verdirdi.hormonlarima baktirdi.hemsirelerde hiç bişey demiyor hatta korundugum halde adetim geçilmişti biraz.hemsireye olma ihtimali yoktur dediğim halde kendi test yapmak istedi hemen.

Anlamm cnmm insAlah hayirlisiyla saglikli bebislerin olur :)
İnşallah canım bende 2ay olmadı diye çok korkuyorum aslında inşallah bende fazla beklemem. Bende prolaktin yüksekliği olmasa hemen incir kurunu denerdim ama onu da yapamıyorum. Ama bu ayda olmazsa çörek otu bal tarcini denemek ıstiyorum bide eşime keçi boynuzu pekmezci yedircem.Bide ilişki öncesi kahve ve bitter çikolata da erkeklerin sperm kalitesi için iyi biseymis

Aynen oyle insan herseyden medet umuyo bizim de cok olmadi bizde 2 aydir deniyoruz bu 3 ayimiz ben sogan suyuna faydalarini bildigim icin basladim dedigim gibi onumde eltim gibi bi ornek var ve sonucta dogal bitkisel bisey ilaclar gibi 1 fayda bin zarari olmaz diye dusunuyorum. 18 yasindayken bobrek tasi yuzunden doktora gittim filmdi ultasondu derken pko oldugunu da soylediler ve daka kucuk bi kizdim sasirdim ne yapacagimi sonra tabi incelemeler ultrasonlar derken 3 aylik diane 35 haplari verdiler zannedersem korunmak icin kullaniyo bayanlar bana pko icin verilmisti 3 ay kullandim temizledi cok sukur ama 60 kilodan 80 kiloya ciktim yemek yemem artmamasina ragmen tabi 1 senelik zayiflama sureci basladi sonra diyetler sporlar bilmem neler. Su an 26 yasindayim ve doktora gitmeye korkar oldum resmen kabus oldu bana bi bobrek agrisi.

Benim anlamadigim kadin doktorlar beni hep azarliyor birde benim hemcinslerim olucaklar. Ama erkek doktorlar daha farklilar daha ilgililer. Yani ne bilim normalde doktor secmem ama bu saglik ocagi doktoru ve onceden gittigim 2 kadin dogumcu soguttu kendinden. Odalarina girince sanki harp cikmisti harbin ortasinda kalmisin gibi davraniyorlar. Anlamiyorum ki ben oraya gidince adet donemlerinemi denk geliyor hep agrasifler

İnsAllah degerin duzelir cnm. O kahve ve cikolatyi bende duydum. Bitter daha iyimis hatta. Ama benimki bitter sevmiyor kahveyi ben dahi icmiyorum ona nasil icireyim. Gerci dun bana kahve yap falina bakicam dedi. Adam sasirdi kendini

Ayy o bobrek tasi cok kotu yaa. Babam tas dusurucegi zaman adam kivraniyorduu. Allah yardimcin olsunn cnmm yaa

ADet mi oldun

2 gun once idrar da cikmadi biraz daha bekliyim diyorum negatifi görmek cok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…