İnsAllah bebisin vardir cnm :)gerek kalmaz sogan kurune falan. Benim umutlar kasima kaldi :)Bidaha ki aya kaldi.Evt cnm benim bat yarin daha test ypmadim.Bu ayda olmasa sogan kürüne baslicam
1 tane sogani ama yemeklik olucak kabugu mor yada beyaz olmucak. Sogani sirkeli suda bekletiyorum kabugunu soymadan.daha sonra 2 bardak klorsuz suyu bi tencerede kaynatiyorum beklettigim soganida 4e bolup kaynayan suyun icine atip 5 dk kaynatiyorum. İlinmasini bekliyip iciyorum. Ben boyle yaptim zaten bugun basladimSoğan kürünü nasıl yapıyorsunuz?
Teşekkürler günde 1 keremi?1 tane sogani ama yemeklik olucak kabugu mor yada beyaz olmucak. Sogani sirkeli suda bekletiyorum kabugunu soymadan.daha sonra 2 bardak klorsuz suyu bi tencerede kaynatiyorum beklettigim soganida 4e bolup kaynayan suyun icine atip 5 dk kaynatiyorum. İlinmasini bekliyip iciyorum. Ben boyle yaptim zaten bugun basladim
Sabah 1 aksam 1 hepte taze olarak hazirlicaksin oyle fazla yapip bekletmiceksinTeşekkürler günde 1 keremi?
Bizim burda devlet hastanesi ndekiler öyle ama çok aşırı kalabalık oluyor belki ondan dir saglikocagina gidince ozel e gitmiş gibi ilgililer ama o sadece burası için öyle yani kişilerle alakalı çünkü daha önce evlenmeden önce gittiğim öyle değildi dediğin gibi insanın yüzüne bakmiyor çok ilgisizdi. Ama hormonlarina mutlaka baktir çocuk istiyorum olmuyor falan de çünkü bazı hormonlar etkiliyor benim prolaktin gibi yada tiroid vs.doktorlar daha iyi biliyor tabi. Sen ne zamandan beri istiyorsun cocukBenim anlamadigim kadin doktorlar beni hep azarliyor birde benim hemcinslerim olucaklar. Ama erkek doktorlar daha farklilar daha ilgililer. Yani ne bilim normalde doktor secmem ama bu saglik ocagi doktoru ve onceden gittigim 2 kadin dogumcu soguttu kendinden. Odalarina girince sanki harp cikmisti harbin ortasinda kalmisin gibi davraniyorlar. Anlamiyorum ki ben oraya gidince adet donemlerinemi denk geliyor hep agrasifler
7 aydir. 5 ayda kimyasal gebelik olduBizim burda devlet hastanesi ndekiler öyle ama çok aşırı kalabalık oluyor belki ondan dir saglikocagina gidince ozel e gitmiş gibi ilgililer ama o sadece burası için öyle yani kişilerle alakalı çünkü daha önce evlenmeden önce gittiğim öyle değildi dediğin gibi insanın yüzüne bakmiyor çok ilgisizdi. Ama hormonlarina mutlaka baktir çocuk istiyorum olmuyor falan de çünkü bazı hormonlar etkiliyor benim prolaktin gibi yada tiroid vs.doktorlar daha iyi biliyor tabi. Sen ne zamandan beri istiyorsun cocuk
İnşallah olur canım. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah7 aydir. 5 ayda kimyasal gebelik oldu
Amin cnm yarin esimede pekmez alicam bu ayida boyle geciricez bakalim.İnşallah olur canım. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Çok teşekkür ederimSabah 1 aksam 1 hepte taze olarak hazirlicaksin oyle fazla yapip bekletmiceksin
Maydonoz suyununda sokturucu etkisi varmis onuda biliyorum ama gebelik icin kullanildigini bilmiyordum. Bakalim insAllah yaptigim kur vesile olur gebe kalmamaBen maydanoz ve soğan suyu içtim bidaha ki aya hamileydim
Ben hiç dra gitmedim 9sene sonra oldu elhamdulillah.adetliyken iciosun bu karışımı..her sabah aç karnına..inşaallah gonlunden gecenı nasip etsin RabbimMaydonoz suyununda sokturucu etkisi varmis onuda biliyorum ama gebelik icin kullanildigini bilmiyordum. Bakalim insAllah yaptigim kur vesile olur gebe kalmama
Ben keciboynuzu pekmeziyle esimi deli ettim resmen 1 haftadir :) ovulasyon donemimdeydim ve gun asiri yapip riske atmak istemedim 4 gun ust uste de olunca sabahtan aksama kadar elimde pekmez kavanozuyla esimi kovaliyordum bu arada cevizde sperm sayisini arttirip canli kalmasini sagliyormus onu da yedirdim. Anlayacaginiz bu aydan cok umitliyim olmazsa husran cok buyuk olacak.Amin cnm yarin esimede pekmez alicam bu ayida boyle geciricez bakalim.
Ben maydanoz ve soğan suyu içtim bidaha ki aya hamileydim
Aminn cnmm. Zaten Rabbim dilese hersey bos zaten yeterki o ol desin.Ben hiç dra gitmedim 9sene sonra oldu elhamdulillah.adetliyken iciosun bu karışımı..her sabah aç karnına..inşaallah gonlunden gecenı nasip etsin Rabbim
Ben cevizde alayim bakk dogru diyorsun. Benimki kendi verdi parayi ben anlattim eve gelince cnm ben sogan suyu iciyorum sende keciboynuzu pekmezi ic hergun boyle olup gebe kalan varmis dedim. Vallaha mi dedi al parayi yarin kesin al dedi :) zaten bugun aile gordum cok mutlulardi dedi uzulmus belliBen keciboynuzu pekmeziyle esimi deli ettim resmen 1 haftadir :) ovulasyon donemimdeydim ve gun asiri yapip riske atmak istemedim 4 gun ust uste de olunca sabahtan aksama kadar elimde pekmez kavanozuyla esimi kovaliyordum bu arada cevizde sperm sayisini arttirip canli kalmasini sagliyormus onu da yedirdim. Anlayacaginiz bu aydan cok umitliyim olmazsa husran cok buyuk olacak.
Adet olduğun günden bitene kadar maydanoz ve soganin yarısının yarısıni kaynatıp iciosun her sabah taze yapiosun tadı o kadar kötü değil..aç karnına icmen gerekCanım nasıl yaptın anlatrmısın
Ovulasyon testleri var canm bi de ucuz oluyolar 7, 8 milyondu galiba icinde 5 tane var adetin bittikten 2 gun sonra ucuncu gun falan basla ve ovulasyonunu takib et bence ben hep ondorduncu gun oluyor yumurtlama diye o aralar ugrasiyorduk bu ay dedim onu da bi takib edeyim ki onbirinci gun ovulasyon basladi. Bu arada ne zamandr ugrasiyorsuniz canm belki biliyorsundur bunlari ama ben bu ay denedigim herseyi paylasiyorum belki yarari olur diye.Ben cevizde alayim bakk dogru diyorsun. Benimki kendi verdi parayi ben anlattim eve gelince cnm ben sogan suyu iciyorum sende keciboynuzu pekmezi ic hergun boyle olup gebe kalan varmis dedim. Vallaha mi dedi al parayi yarin kesin al dedi :) zaten bugun aile gordum cok mutlulardi dedi uzulmus belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?