hangi kürleri deneyeren gebe kaldiniz??

Normal adetim givi geliyor. Sadece kasiklarimda agri yapmaya basladi. Belkide adet oluyorum diye ama adet agrisi cekmem normalde. Sadce gelicegi zaman agri olur karnimda

Normal adetim givi geliyor. Sadece kasiklarimda agri yapmaya basladi. Belkide adet oluyorum diye ama adet agrisi cekmem normalde. Sadce gelicegi zaman agri olur karnimda

Sen bilirsin ama prof Dr. Adet günü uygulamayın diyordu kadınların geneli zaten ya adet sonrası uyguluyor yada adetten 7 gün sonra uygulamaya başlıyorlar daha sağlıklı diye duydum canım yemekten yarım saat önce içmen gerek aç karnına yani sabah akşam uygulaman gerek aksatmadan

Oyla yapiyorum zaten suan kaynattim ilinmasini bekliyorum icicem bunun soganininda yenmesi gerekiyormu??

Ya bu hormon yüksekken hamile olma şansın yok mu

Suyu daha etkiliymiş btnem
Kiz ben o eziyeti esinme nasil yapayim ben tadina baktim aci bi tadi varr bu ay boyle deniyimde tutmassa diger ay biraz eziyet yapayim esime :)

Sogan kurunu kullananlar bi sorum var arkadaslar. Ya boyle karnim gurul gurul sizinde boyle oluyormuydu ??

Kiz ben o eziyeti esinme nasil yapayim ben tadina baktim aci bi tadi varr bu ay boyle deniyimde tutmassa diger ay biraz eziyet yapayim esime :)
Valla eziyet mi dersin başka bişey mi ben bilmem aşırı mucizevi bi içecek ve sadece bebeğin olana kadar gözünü yumup içecek gerçekten istiyosa katlanılır bence.

Arkadaşım sabah akşam keçiboynuzu pekmezi içirmiş eşine. Ve keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içirmiş o da sabah akşam. Ne kadar süre yaptılar bilmiyorum ama bebekleri oldu allahın izniyle. Sperm sayısını ve hareketliliğini artırıyormuş..
Allah size ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.

Aminn cnmm :)

Valla eziyet mi dersin başka bişey mi ben bilmem aşırı mucizevi bi içecek ve sadece bebeğin olana kadar gözünü yumup içecek gerçekten istiyosa katlanılır bence.
Eve geldii simdi hemen dedim ki bunu yiceksinn. O da yemeye basladi. Bu ne pekmezin icine agac katmissin ya dedi. Ben bunu yutamam cignicemm dedi. Bende cigneyemessin cok aci dedim. Cignedi yuttu. Demekki suyunuda icebilir cignedigine gore yarinda suyunu iciricem :) ne kadar caksir koku suda kaynatilior cnm biliyormusun??

Markası nedir ovulas yön testinin epey uygundur 30 dan aşağı fiyat bulamadım bende bu ay çok azimliyim soğan körüne tekrar başlıcam

Maydanoz süt vicks baharını nasıl yaptınız adetliyken oluyormune işe yarıyor

Sen incir kürü eşin keçi boynuzu kürü yapın

Buhar banyosu nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz duydum bende denemek istiyorum
Yaa ben ebegumeciyi kaynattim zeytin yağıyla 3gün sabahları üstüne oturdum kovaya koydum üstüne delikli birsey kendini yakmicak şekilde olmasi lazim.bütün vücudumu Battaniye yle kapadım iyice terleyene kadar öyle bi terleme olacak ki yeter beee diyene kadar sonra kalkip uzanicaksin yarım saat Battaniye yle. Yani ben 2015 nisanda yaptim mayısta hamileydim çok şükür. ..maydanoz ve sütle de yapiolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…