Normal adetim givi geliyor. Sadece kasiklarimda agri yapmaya basladi. Belkide adet oluyorum diye ama adet agrisi cekmem normalde. Sadce gelicegi zaman agri olur karnimdaCanım adet günü soğan kürü uygulanması doğru değil kanamayı artırır bilgin olsun adet bitsin öyle başla bende bittikten 7 gün sonra başlamıştım 15 gün yapmıştım sadece enfeksiyonu yendim onunla bakalım tekrar başlarım bu ayda olmazsa
Normal adetim givi geliyor. Sadece kasiklarimda agri yapmaya basladi. Belkide adet oluyorum diye ama adet agrisi cekmem normalde. Sadce gelicegi zaman agri olur karnimda
Oyla yapiyorum zaten suan kaynattim ilinmasini bekliyorum icicem bunun soganininda yenmesi gerekiyormu??Sen bilirsin ama prof Dr. Adet günü uygulamayın diyordu kadınların geneli zaten ya adet sonrası uyguluyor yada adetten 7 gün sonra uygulamaya başlıyorlar daha sağlıklı diye duydum canım yemekten yarım saat önce içmen gerek aç karnına yani sabah akşam uygulaman gerek aksatmadan
Ya bu hormon yüksekken hamile olma şansın yok muBenim bi tanıdığıminda uzun süre olmamış hatta iğne falan olmuş yine olmamış. En son incir kurunu bir ay denemiş bıraktığı ayın sonunda hamile kalmis ama bir ay boyunca usenmeden hergün yapıp içmiş. (buarada bende çocuk istiyorum ama bu kuru yapamıyorum çünkü prolaktin hormonunu m yüksek dahada yükselmesini istemiyorum.)ama senin prolaktin sorunun yoksa dene mutlaka
Suyu daha etkiliymiş btnemCnm esimede karisim haziladim ben caksir koku ve keciboynuzunu karistirdim. Sabah aksam bi kasik iciricem onada.kendimde sogan kurune basldim
Kiz ben o eziyeti esinme nasil yapayim ben tadina baktim aci bi tadi varrSuyu daha etkiliymiş btnem
Buhar banyosu nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz duydum bende denemek istiyorumİnşaallah.. Buhar banyosu da çok faydalı o şekilde hamile kalan çok kisi taniyorum
Valla eziyet mi dersin başka bişey mi ben bilmem aşırı mucizevi bi içecek ve sadece bebeğin olana kadar gözünü yumup içecek gerçekten istiyosa katlanılır bence.Kiz ben o eziyeti esinme nasil yapayim ben tadina baktim aci bi tadi varrbu ay boyle deniyimde tutmassa diger ay biraz eziyet yapayim esime :)
Aminn cnmm :)Arkadaşım sabah akşam keçiboynuzu pekmezi içirmiş eşine. Ve keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içirmiş o da sabah akşam. Ne kadar süre yaptılar bilmiyorum ama bebekleri oldu allahın izniyle. Sperm sayısını ve hareketliliğini artırıyormuş..
Allah size ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
Eve geldii simdi hemen dedim ki bunu yiceksinn. O da yemeye basladi. Bu ne pekmezin icine agac katmissin ya dedi. Ben bunu yutamam cignicemm dedi. Bende cigneyemessin cok aci dedim. Cignedi yuttu. Demekki suyunuda icebilir cignedigine gore yarinda suyunu iciricem :) ne kadar caksir koku suda kaynatilior cnm biliyormusun??Valla eziyet mi dersin başka bişey mi ben bilmem aşırı mucizevi bi içecek ve sadece bebeğin olana kadar gözünü yumup içecek gerçekten istiyosa katlanılır bence.
Ovulasyon testleri var canm bi de ucuz oluyolar 7, 8 milyondu galiba icinde 5 tane var adetin bittikten 2 gun sonra ucuncu gun falan basla ve ovulasyonunu takib et bence ben hep ondorduncu gun oluyor yumurtlama diye o aralar ugrasiyorduk bu ay dedim onu da bi takib edeyim ki onbirinci gun ovulasyon basladi. Bu arada ne zamandr ugrasiyorsuniz canm belki biliyorsundur bunlari ama ben bu ay denedigim herseyi paylasiyorum belki yarari olur diye.
Markası nedir ovulas yön testinin epey uygundur 30 dan aşağı fiyat bulamadım bende bu ay çok azimliyim soğan körüne tekrar başlıcamOvulasyon testleri var canm bi de ucuz oluyolar 7, 8 milyondu galiba icinde 5 tane var adetin bittikten 2 gun sonra ucuncu gun falan basla ve ovulasyonunu takib et bence ben hep ondorduncu gun oluyor yumurtlama diye o aralar ugrasiyorduk bu ay dedim onu da bi takib edeyim ki onbirinci gun ovulasyon basladi. Bu arada ne zamandr ugrasiyorsuniz canm belki biliyorsundur bunlari ama ben bu ay denedigim herseyi paylasiyorum belki yarari olur diye.
Maydanoz süt vicks baharını nasıl yaptınız adetliyken oluyormune işe yarıyorBen İnofolic içtim canım birde süt maydonoz viks buharına oturdum adetten sonra üç gün sonra ilişki oldu. Asıl önemli olan bence eşime içirdiklerim.
Eşimde bildiğimz problem yoktu doktora hiç gitmedik.
Eşim sabah öğle akşam ÇAKŞIR kökü suyu içti aktarda satılıyor. Onu içtikten snra hemen bi kaşık keçiboynuzu özü içti. Sabahları aç karnına olması lazım Aksuvital avicenna diye bi karışım var onu kullandı. Bi tatlı kaşığı. Ve bunları yaptığımız ay hamile kaldım rabbime şükürler olsun
Sen incir kürü eşin keçi boynuzu kürü yapınKizlar siz hangi kurleri kullanarak ne kadar zamnda hamile kaldiniz?? Ben daha hic kür falan denemedim.hep olur diye bekledim ama bu ayda hüsrann oldu. 7 aydir deniyoruz 5. Ayda kimyasal gebelik yasadim bu ayda bos cikti. bende anne olmak istiyorumm...
Cnm o incir kuru kist falan yapabiliyormusSen incir kürü eşin keçi boynuzu kürü yapın
Soğan kürü daha faydalı ozaman ama keçi boynuzunu yapın mutlakaCnm o incir kuru kist falan yapabiliyormus
Yaa ben ebegumeciyi kaynattim zeytin yağıyla 3gün sabahları üstüne oturdum kovaya koydum üstüne delikli birsey kendini yakmicak şekilde olmasi lazim.bütün vücudumu Battaniye yle kapadım iyice terleyene kadar öyle bi terleme olacak ki yeter beee diyene kadar sonra kalkip uzanicaksin yarım saat Battaniye yle. Yani ben 2015 nisanda yaptim mayısta hamileydim çok şükür. ..maydanoz ve sütle de yapiolarBuhar banyosu nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz duydum bende denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?