Adet olduğun günden bitene kadar maydanoz ve soganin yarısının yarısıni kaynatıp iciosun her sabah taze yapiosun tadı o kadar kötü değil..aç karnına icmen gerek
Ben göz karari koyuyodum.bi su bardağı yeter canım evet ılık icilecek.Kac dal maydonoz su ne kadaar ılık mı ıcılecek canım
Ben göz karari koyuyodum.bi su bardağı yeter canım evet ılık icilecek.
Vallahi ben kullandım birsey olmadi:) kaynamaya başlayınca 1 2 dk daha kaynat..adetliyken yapicaksin unutma..sorabilirsin cnm. Adetin bittikten sonra gün aşırı birliktelik yasiosun. İnşaallah gonlunden gecenı nasip etsin Rabbimbı zararı olmaz dımı ben bunu ılk duyuyrumda :) nette arastrdım bulamadım kac dk kaynayacak canım kusura bakma cok sorı srduum
Ins cnm Rabbim hepimize, hayirli bir evlat nasip etsinİnsAllah bebisin vardir cnm :)gerek kalmaz sogan kurune falan. Benim umutlar kasima kaldi :)
Vallahi ben kullandım birsey olmadi:) kaynamaya başlayınca 1 2 dk daha kaynat..adetliyken yapicaksin unutma..sorabilirsin cnm. Adetin bittikten sonra gün aşırı birliktelik yasiosun. İnşaallah gonlunden gecenı nasip etsin Rabbim
İnşaallah.. Buhar banyosu da çok faydalı o şekilde hamile kalan çok kisi taniyorumTamam su an adetım ıkıncı gunundeyım yarın sabah yapayım adet bıtene kadar ınşallah bana da faydası olur cok teasekkur ederım :)
Cnm esimede karisim haziladim ben caksir koku ve keciboynuzunu karistirdim. Sabah aksam bi kasik iciricem onada.kendimde sogan kurune basldimBen İnofolic içtim canım birde süt maydonoz viks buharına oturdum adetten sonra üç gün sonra ilişki oldu. Asıl önemli olan bence eşime içirdiklerim.
Eşimde bildiğimz problem yoktu doktora hiç gitmedik.
Eşim sabah öğle akşam ÇAKŞIR kökü suyu içti aktarda satılıyor. Onu içtikten snra hemen bi kaşık keçiboynuzu özü içti. Sabahları aç karnına olması lazım Aksuvital avicenna diye bi karışım var onu kullandı. Bi tatlı kaşığı. Ve bunları yaptığımız ay hamile kaldım rabbime şükürler olsun
Cnm ben yedim ondan ama cok pahali o. Esim 4 liralik almis sirf tadina bakmamiz icin bi avuc edicek kadar bile yoktu icinde.Canım gojibery diye bir meyva var ben onu yedikten sonra 1 ay içinde hamile kaldım. Banada bir arkadaşım söylemişti denemekte fayda var dedim ve yedim. Hergün sen ve eşin bir avuç yiyin. Ben Malatya pazarından almıştım. kuruyemişcilerde ve aktarlarda da bulabilirsin. Kırmızı bir meyve kurusu. Tadı kuru üzüme benziyor. İnternetten araştır derim.
İnşaallah.. Buhar banyosu da çok faydalı o şekilde hamile kalan çok kisi taniyorum
Ben maydanozla soğanı yaptığım zaman yaptım çok faydalı gercektenOnu da yapmayı dusunuyorum ama bılmıyrum bı bakayımda ne zaman nasıl yapılıyrmus onuda yapayım
Bu karisimi hergun mu icmek gerekiyormus canimCorekotu bal tarcin deniyorum iki aydir bu ay tam layigiyla yapamadim gerci ama henuz hamileligim yok. Adetim gecikti 4 gun beklemedeyim. Bu kürle gebe kalanlari biliyorum canim
Kadin dr lar konusundaki fikrine kesinlikle katiliyorumBenim anlamadigim kadin doktorlar beni hep azarliyor birde benim hemcinslerim olucaklar. Ama erkek doktorlar daha farklilar daha ilgililer. Yani ne bilim normalde doktor secmem ama bu saglik ocagi doktoru ve onceden gittigim 2 kadin dogumcu soguttu kendinden. Odalarina girince sanki harp cikmisti harbin ortasinda kalmisin gibi davraniyorlar. Anlamiyorum ki ben oraya gidince adet donemlerinemi denk geliyor hep agrasifler
O ne canimBuhar banyosu da oneririm
Ben maydanozla soğanı yaptığım zaman yaptım çok faydalı gercekten
Hahaaa :))) koptum resmen kahkaha attımmsana zahmet yaptıklarını salaga anlatr gıbı ayrıntılı ayrıntılı anlatrmısın
ne zaman yaptın ne kadar yaptın ıcıne ne kydun ne kadar kydun hepsını yazaermısın
Allah bagislasin :) ben bugun adet gunum ama ben bugunden basladim bakalim.nasil olucakk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?