hangi kürleri deneyeren gebe kaldiniz??

bı zararı olmaz dımı ben bunu ılk duyuyrumda :) nette arastrdım bulamadım kac dk kaynayacak canım kusura bakma cok sorı srduum
Vallahi ben kullandım birsey olmadi:) kaynamaya başlayınca 1 2 dk daha kaynat..adetliyken yapicaksin unutma..sorabilirsin cnm. Adetin bittikten sonra gün aşırı birliktelik yasiosun. İnşaallah gonlunden gecenı nasip etsin Rabbim

Tamam su an adetım ıkıncı gunundeyım yarın sabah yapayım adet bıtene kadar ınşallah bana da faydası olur cok teasekkur ederım :)

Ben İnofolic içtim canım birde süt maydonoz viks buharına oturdum adetten sonra üç gün sonra ilişki oldu. Asıl önemli olan bence eşime içirdiklerim.
Eşimde bildiğimz problem yoktu doktora hiç gitmedik.
Eşim sabah öğle akşam ÇAKŞIR kökü suyu içti aktarda satılıyor. Onu içtikten snra hemen bi kaşık keçiboynuzu özü içti. Sabahları aç karnına olması lazım Aksuvital avicenna diye bi karışım var onu kullandı. Bi tatlı kaşığı. Ve bunları yaptığımız ay hamile kaldım rabbime şükürler olsun

Canım gojibery diye bir meyva var ben onu yedikten sonra 1 ay içinde hamile kaldım. Banada bir arkadaşım söylemişti denemekte fayda var dedim ve yedim. Hergün sen ve eşin bir avuç yiyin. Ben Malatya pazarından almıştım. kuruyemişcilerde ve aktarlarda da bulabilirsin. Kırmızı bir meyve kurusu. Tadı kuru üzüme benziyor. İnternetten araştır derim.

Cnm esimede karisim haziladim ben caksir koku ve keciboynuzunu karistirdim. Sabah aksam bi kasik iciricem onada.kendimde sogan kurune basldim

Cnm ben yedim ondan ama cok pahali o. Esim 4 liralik almis sirf tadina bakmamiz icin bi avuc edicek kadar bile yoktu icinde.

Kadin dr lar konusundaki fikrine kesinlikle katiliyorum

Kızlar bende hala sümüksü yani iki parmağımın arasında uzayan bi akıntım var 3 .gün 1. Gün vardı 2. Gün yoktu şimdi var yumurtluyorum kesin diye düşünüyorum oleeeyy bu gün boş geçmesin o zaman dimi

Allah bagislasin :) ben bugun adet gunum ama ben bugunden basladim bakalim.nasil olucakk :)

Canım adet günü soğan kürü uygulanması doğru değil kanamayı artırır bilgin olsun adet bitsin öyle başla bende bittikten 7 gün sonra başlamıştım 15 gün yapmıştım sadece enfeksiyonu yendim onunla bakalım tekrar başlarım bu ayda olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…