hangi magnezyum fayda eder?

Merhaba hanımlar ben 1 saat yürüyüş yaptığımda ve soğuk aldığımda sol bacak ağrısı oluyor gece uyumakta zorlanıyorum bacağım sızlıyor. Siteden bir fizyoterapiste sordum magnezyum eksikliği olabilir yaşadığınız kramp ağrısı gibi dedi. Yıllardır ferritin, demir (serum) , b12 ve d vitamini de düşüktü. Çok şükürki sonunda çoğu değerim yükseldi şuan. D vitaminim düşük hâlâ. Sanırım devlet hastanelerinde magnezyum değerine baktırmak için kendimiz söylemeliymişiz. Yakın zamanda kan verdim. Her yıl kan veriyorum, e nabızdan tahlillerime baktım. En son 2024 yılında magnezyum değerim ölçülmüş.

Eklentiler

• IMG_20250520_134301.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 15
Gerçekten öyle enerjim yerine geldi resmen sabahları daha dinç uyanıyorum Argivit Magnizinmore sayesinde sende de oldu mu?
Evet ya sabahları yataktan sürünerek kalkıyordum resmen ama artık çok daha rahat uyanıyorum kas ağrılarım da azaldı sanki

Evet ya sabahları yataktan sürünerek kalkıyordum resmen ama artık çok daha rahat uyanıyorum kas ağrılarım da azaldı sanki
Kesinlikle ben de gün içinde daha az yoruluyorum normalde öğleden sonra enerjim düşerdi şimdi daha uzun süre canlı kalıyorum

Kesinlikle ben de gün içinde daha az yoruluyorum normalde öğleden sonra enerjim düşerdi şimdi daha uzun süre canlı kalıyorum
Heh aynısı bende de özellikle öğleden sonra hep bir çöküş yaşardım, şimdi hiç yaşamıyorum harika bir şeymiş bu hissiyat

Heh aynısı bende de özellikle öğleden sonra hep bir çöküş yaşardım, şimdi hiç yaşamıyorum harika bir şeymiş bu hissiyat
Ayrıca odaklanmam da arttı fark ettin mi önceden bir şeye dalıp gidiyordum şimdi daha dikkatliyim sanki öyle gibi geliyor bana

Ayrıca odaklanmam da arttı fark ettin mi önceden bir şeye dalıp gidiyordum şimdi daha dikkatliyim sanki öyle gibi geliyor bana
Evet kesinlikle Yoğun tempoda çalışan biri olarak söylüyorum: sabah kalktığımda eskisi kadar yorgun hissetmiyorum. Gece deliksiz uyuyabildiğim gün sayısı arttı. Sanırım vücut gerçekten ihtiyaç duyuyormuş

Yani kısacası iyiki başlamışız, Regl dönemlerimde özellikle kas kramplarım için denemek istemiştim, çok faydasını gördüm. Böyle doğal içerikli desteklere yönelmek gerçekten işe yarıyor Argivit Magnizinmore yi bırakmayı da düşünmüyorum açıkçası sende devam edecek misin?

Kesinlikle devam edicem vücudumda eksik bir parçaymış resmen böyle iyi hissederken bırakmak hiç mantıklı değil magnezyum meğer hayat kalitesiymiş

Evet bazı değerler için eğer doktor bir rahatsızlık için bakmıyorsa özellikle baktırmak istiyorum demek gerekiyor ya

Ay bu başlığı görünce yazmak istedim, ben bayağıdır kullanıyorum Argivit Magnizinmore’u. Cidden çok faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…