O kadar fark olursa inan teşekkür de ederim dua daAl farka inanamazsın gelip teşekkür edersin bana
Kullanmaya başladım cidden etkisini görmeye başladım diyebilrim ya iyiki bu başlığa bakmışım çok teşekkürlerAl farka inanamazsın gelip teşekkür edersin bana
Enerji anlamında mı fayda gördünüzKullanmaya başladım cidden etkisini görmeye başladım diyebilrim ya iyiki bu başlığa bakmışım çok teşekkürler
Aynı şekilde canım tek pişmanlığım geç başlamış olmak oldu meğer vücudum ne kadar ihtiyaç duyuyormuş gerçektenKullanmaya başladım cidden etkisini görmeye başladım diyebilrim ya iyiki bu başlığa bakmışım çok teşekkürler
aynen ya keşke daha önce duysaydık, boşuna o kadar halsiz ve yorgun dolaşmışızAynı şekilde canım tek pişmanlığım geç başlamış olmak oldu meğer vücudum ne kadar ihtiyaç duyuyormuş gerçekten
Gerçekten öyle enerjim yerine geldi resmen sabahları daha dinç uyanıyorum Argivit Magnizinmore sayesinde sende de oldu mu?aynen ya keşke daha önce duysaydık, boşuna o kadar halsiz ve yorgun dolaşmışız
Evet ya sabahları yataktan sürünerek kalkıyordum resmen ama artık çok daha rahat uyanıyorum kas ağrılarım da azaldı sankiGerçekten öyle enerjim yerine geldi resmen sabahları daha dinç uyanıyorum Argivit Magnizinmore sayesinde sende de oldu mu?
Kesinlikle ben de gün içinde daha az yoruluyorum normalde öğleden sonra enerjim düşerdi şimdi daha uzun süre canlı kalıyorumEvet ya sabahları yataktan sürünerek kalkıyordum resmen ama artık çok daha rahat uyanıyorum kas ağrılarım da azaldı sanki
Heh aynısı bende de özellikle öğleden sonra hep bir çöküş yaşardım, şimdi hiç yaşamıyorum harika bir şeymiş bu hissiyatKesinlikle ben de gün içinde daha az yoruluyorum normalde öğleden sonra enerjim düşerdi şimdi daha uzun süre canlı kalıyorum
Ayrıca odaklanmam da arttı fark ettin mi önceden bir şeye dalıp gidiyordum şimdi daha dikkatliyim sanki öyle gibi geliyor banaHeh aynısı bende de özellikle öğleden sonra hep bir çöküş yaşardım, şimdi hiç yaşamıyorum harika bir şeymiş bu hissiyat
Evet kesinlikle Yoğun tempoda çalışan biri olarak söylüyorum: sabah kalktığımda eskisi kadar yorgun hissetmiyorum. Gece deliksiz uyuyabildiğim gün sayısı arttı. Sanırım vücut gerçekten ihtiyaç duyuyormuşAyrıca odaklanmam da arttı fark ettin mi önceden bir şeye dalıp gidiyordum şimdi daha dikkatliyim sanki öyle gibi geliyor bana
Yani kısacası iyiki başlamışız, Regl dönemlerimde özellikle kas kramplarım için denemek istemiştim, çok faydasını gördüm. Böyle doğal içerikli desteklere yönelmek gerçekten işe yarıyorEvet kesinlikle Yoğun tempoda çalışan biri olarak söylüyorum: sabah kalktığımda eskisi kadar yorgun hissetmiyorum. Gece deliksiz uyuyabildiğim gün sayısı arttı. Sanırım vücut gerçekten ihtiyaç duyuyormuş
Kesinlikle devam edicem vücudumda eksik bir parçaymış resmen böyle iyi hissederken bırakmak hiç mantıklı değil magnezyum meğer hayat kalitesiymişYani kısacası iyiki başlamışız, Regl dönemlerimde özellikle kas kramplarım için denemek istemiştim, çok faydasını gördüm. Böyle doğal içerikli desteklere yönelmek gerçekten işe yarıyorArgivit Magnizinmore yi bırakmayı da düşünmüyorum açıkçası sende devam edecek misin?
Evet bazı değerler için eğer doktor bir rahatsızlık için bakmıyorsa özellikle baktırmak istiyorum demek gerekiyor yaMerhaba hanımlar ben 1 saat yürüyüş yaptığımda ve soğuk aldığımda sol bacak ağrısı oluyor gece uyumakta zorlanıyorum bacağım sızlıyor. Siteden bir fizyoterapiste sordum magnezyum eksikliği olabilir yaşadığınız kramp ağrısı gibi dedi. Yıllardır ferritin, demir (serum) , b12 ve d vitamini de düşüktü. Çok şükürki sonunda çoğu değerim yükseldi şuan. D vitaminim düşük hâlâ. Sanırım devlet hastanelerinde magnezyum değerine baktırmak için kendimiz söylemeliymişiz. Yakın zamanda kan verdim. Her yıl kan veriyorum, e nabızdan tahlillerime baktım. En son 2024 yılında magnezyum değerim ölçülmüş.
Ben de bir süredir kullanıyorum baya hayat kalitem arttı diyebilirim gönül rahatı ileAy bu başlığı görünce yazmak istedim, ben bayağıdır kullanıyorum Argivit Magnizinmore’u. Cidden çok faydasını gördüm.
Ben de bir süredir kullanıyorum baya hayat kalitem arttı diyebilirim gönül rahatı ile
Benim özellikle sabahları kalkarken o yorgunluk hissi baya azaldı resmen enerjim yerine geldiAynen öyle başta acaba mı dedim ama düzenli kullanınca farkı hissediyorsun gerçekten. Vücut toparlıyor gibi oluyor
Kesinlikle ya benim de kas ağrılarım çok hafiflemişti fark etmeden… Bir gün durup dedim ki “hmm işe yaramış!”Benim özellikle sabahları kalkarken o yorgunluk hissi baya azaldı resmen enerjim yerine geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?