Y yasak Nirvana Kayıtlı Üye 23 Ocak 2009 476 260 628 49 Çanakkale 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yasak #141 Feelingharmony .!.: Kesinlikle ya benim de kas ağrılarım çok hafiflemişti fark etmeden… Bir gün durup dedim ki “hmm işe yaramış!” Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi ben de yaşadım resmen vücut sessizce teşekkür ediyor gibi
Feelingharmony .!.: Kesinlikle ya benim de kas ağrılarım çok hafiflemişti fark etmeden… Bir gün durup dedim ki “hmm işe yaramış!” Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi ben de yaşadım resmen vücut sessizce teşekkür ediyor gibi
F Feelingharmony Nirvana Kayıtlı Üye 28 Şubat 2007 448 286 628 Ankara 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yasak #142 yasak .!.: Aynı şeyi ben de yaşadım resmen vücut sessizce teşekkür ediyor gibi Genişletmek için tıkla... Aynen ahaha meğer magnezyum eksikliği bu kadar etkiliyormuş bizi de biz bilmiyormuşuz
yasak .!.: Aynı şeyi ben de yaşadım resmen vücut sessizce teşekkür ediyor gibi Genişletmek için tıkla... Aynen ahaha meğer magnezyum eksikliği bu kadar etkiliyormuş bizi de biz bilmiyormuşuz
Y yasak Nirvana Kayıtlı Üye 23 Ocak 2009 476 260 628 49 Çanakkale 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yasak #143 Feelingharmony .!.: Aynen ahaha meğer magnezyum eksikliği bu kadar etkiliyormuş bizi de biz bilmiyormuşuz Genişletmek için tıkla... Bundan sonra eksik bırakmam ben kesin artık rutine oturdu azaldı mı yeni kutuyu alıyorum hemen
Feelingharmony .!.: Aynen ahaha meğer magnezyum eksikliği bu kadar etkiliyormuş bizi de biz bilmiyormuşuz Genişletmek için tıkla... Bundan sonra eksik bırakmam ben kesin artık rutine oturdu azaldı mı yeni kutuyu alıyorum hemen
K KADINCA Guru Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2012 206 204 303 İzmir 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yasak #144 Hepimiz aynıymışız gerçekten… İnsan kendine biraz daha iyi bakmayı geç fark ediyor, ama hiç değilse şimdi anladık
Hepimiz aynıymışız gerçekten… İnsan kendine biraz daha iyi bakmayı geç fark ediyor, ama hiç değilse şimdi anladık
F Feelingharmony Nirvana Kayıtlı Üye 28 Şubat 2007 448 286 628 Ankara 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yasak #145 KADINCA .!.: Hepimiz aynıymışız gerçekten… İnsan kendine biraz daha iyi bakmayı geç fark ediyor, ama hiç değilse şimdi anladık Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle ya bi de vücudun sinyallerini dinlemek lazım hafife almamak gerek
KADINCA .!.: Hepimiz aynıymışız gerçekten… İnsan kendine biraz daha iyi bakmayı geç fark ediyor, ama hiç değilse şimdi anladık Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle ya bi de vücudun sinyallerini dinlemek lazım hafife almamak gerek
Y yasak Nirvana Kayıtlı Üye 23 Ocak 2009 476 260 628 49 Çanakkale 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yasak #146 KADINCA .!.: Hepimiz aynıymışız gerçekten… İnsan kendine biraz daha iyi bakmayı geç fark ediyor, ama hiç değilse şimdi anladık Genişletmek için tıkla... Eskiden böyle şeylere pek önem vermezdim ama şimdilerde iyi hissetmenin kıymetini anladım resmen
KADINCA .!.: Hepimiz aynıymışız gerçekten… İnsan kendine biraz daha iyi bakmayı geç fark ediyor, ama hiç değilse şimdi anladık Genişletmek için tıkla... Eskiden böyle şeylere pek önem vermezdim ama şimdilerde iyi hissetmenin kıymetini anladım resmen
K KADINCA Guru Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2012 206 204 303 İzmir 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yasak #147 yasak .!.: Eskiden böyle şeylere pek önem vermezdim ama şimdilerde iyi hissetmenin kıymetini anladım resmen Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende de enerji toparlandı gibi hissediyorum daha az stresliyim hatta
yasak .!.: Eskiden böyle şeylere pek önem vermezdim ama şimdilerde iyi hissetmenin kıymetini anladım resmen Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende de enerji toparlandı gibi hissediyorum daha az stresliyim hatta
F Feelingharmony Nirvana Kayıtlı Üye 28 Şubat 2007 448 286 628 Ankara 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi yasak #148 Bence argivit magnizinmore hepimizin ortak favorisi oldu artık