ben bi eczacı olarak mustelayı ve unibaby yi öneririm kızlar
cnm bnm eczanemin bulunduğu yer biraz sapa ve maddi durumu iyi olmayan insanların bulunduğu bir semtteyim o yüzden wee marka satıyorum bence wee marka bebedora hatta nuka bile on basar aklında olsun ama marka olarak ben philips avent alıcam bebişime ve gerçekten silikonu ve plastiği çok kaliteli bi de dr browns markanın biberonunu da çok beğeniyolar bebişler hava yutmasın diye içinde hortum gibi çubuğu var o da aklında bulunsunEvet herkes de bunlari soyluyo genelde. Unibaby alicam sanirim onu da cok duydum.
Ya bi de sence emzik biberon alirken neye dikkat etmek lazim? Hic bisey bilmiyorum cok tecrubesizim bu konularda bir suru secenek var ama anlamiyorum tabii :)
cnm bnm eczanemin bulunduğu yer biraz sapa ve maddi durumu iyi olmayan insanların bulunduğu bir semtteyim o yüzden wee marka satıyorum bence wee marka bebedora hatta nuka bile on basar aklında olsun ama marka olarak ben philips avent alıcam bebişime ve gerçekten silikonu ve plastiği çok kaliteli bi de dr browns markanın biberonunu da çok beğeniyolar bebişler hava yutmasın diye içinde hortum gibi çubuğu var o da aklında bulunsun
Uni baby'de karar kildim bende artik cok onerdi herkes. Bezi de sanirim prima olucak bez konusunda da ondan baska onermedi kimse.
arladaslar herkes sut sağma makinasi aliyor. bunu doğduktan sonra almamiz gerekmez mi. yada illa gerekiyor mu herkese. yardimci olursamiz cok sevinirim:)
unibabynin bebeyağı bende alerji yaptı kaşıntıdan mahvoldum sonra da o alerji olan yerler hep soyuldu markadan mı yoksa bebeyağının kendisimi alerji yaptı bilmiyorum. ama hamileyken bana yaptıysa bebeğime ne yapar acaba diye düşünüyorum. ben mustelanın ürünlerini kullanacağım.Kizlar her ne kadar kimyasal yok, tamamen dogal dense de reklamlarda bazen yanilabiliyoruz.
Sampuani, bebe yagi, pisik kremi vs hangi marka en iyisi ve guveniliridir sizce?
Ben unibaby dusundum ama hala karar veremedim
lNe guzel burda bunlari paylasmaniz yeni bi uye olarak baya bilgilendim ve ben bile bu kadar erkenden heycanlamaya basladim sizi tahmin edemiyorum :) bende bebek arabasi konusunda hic karar veremiyorum begendigim markalar 3 binden basliyobebek arabasi ve dogumdan itibarem kullanilacak oto koltugu seklinde olan pusetlerde tercihleriniz neler
Ben de tam senin haftalarindayken niveanin kullandim nasil alerji oldum anlatamam. Doktora gittim hamilelikte cilt hassas olabilir muhtemelen ondandir dedi.yoksa asla alerji yapmamistir boyle seyler bende.unibabynin bebeyağı bende alerji yaptı kaşıntıdan mahvoldum sonra da o alerji olan yerler hep soyuldu markadan mı yoksa bebeyağının kendisimi alerji yaptı bilmiyorum. ama hamileyken bana yaptıysa bebeğime ne yapar acaba diye düşünüyorum. ben mustelanın ürünlerini kullanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?