Doğuma Hazırlık Hangi marka bebek bakım ürünlerini tercih etmeliyiz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yeb4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yeb4

🎈
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
8.576
9.942
398
Kizlar her ne kadar kimyasal yok, tamamen dogal dense de reklamlarda bazen yanilabiliyoruz.

Sampuani, bebe yagi, pisik kremi vs hangi marka en iyisi ve guveniliridir sizce?

Ben unibaby dusundum ama hala karar veremedim

Ilk bebeğimde seba med kullanmıştım
2. Bebek için hazırlık yapmadan araştırdım mustela da karar kıldım.
Doktorlar çoğunlukla bu markayı öneriyor

ben bi eczacı olarak mustelayı ve unibaby yi öneririm kızlar

Evet herkes de bunlari soyluyo genelde. Unibaby alicam sanirim onu da cok duydum.

Ya bi de sence emzik biberon alirken neye dikkat etmek lazim? Hic bisey bilmiyorum cok tecrubesizim bu konularda bir suru secenek var ama anlamiyorum tabii :)

Evet herkes de bunlari soyluyo genelde. Unibaby alicam sanirim onu da cok duydum.

Ya bi de sence emzik biberon alirken neye dikkat etmek lazim? Hic bisey bilmiyorum cok tecrubesizim bu konularda bir suru secenek var ama anlamiyorum tabii :)
cnm bnm eczanemin bulunduğu yer biraz sapa ve maddi durumu iyi olmayan insanların bulunduğu bir semtteyim o yüzden wee marka satıyorum bence wee marka bebedora hatta nuka bile on basar aklında olsun ama marka olarak ben philips avent alıcam bebişime ve gerçekten silikonu ve plastiği çok kaliteli bi de dr browns markanın biberonunu da çok beğeniyolar bebişler hava yutmasın diye içinde hortum gibi çubuğu var o da aklında bulunsun

Cok tesekkur ederim mutlaka aklimda olucak bunlar cok yardimci oldun sagolasin :)

Bübchen marka şampuan,pişik kremi ve bebe yağı. Chicco marka emzik. Dr.Browns marka biberon aldık.

Biberon ilk bebeğim de hep Dr brows kullandım buna rağmen gazımız çok oldu
Dr brows o zamanlar cam biberonu yoktu bu sene incelerken ürettiklerini gördüm emzik te Nuk kullanmıştım
Ama phılıps avent tercih ettim
Umarım bebeğimde beğenir

Kesinlikle mustela ve uni baby. Diğer emzirme materyalleri ise phillips avent, lansinoh ve nuk markalarda tercih edilmeli.

Uni baby'de karar kildim bende artik cok onerdi herkes. Bezi de sanirim prima olucak bez konusunda da ondan baska onermedi kimse.

Uni baby'de karar kildim bende artik cok onerdi herkes. Bezi de sanirim prima olucak bez konusunda da ondan baska onermedi kimse.

Bez evet Prima ama göbek bağı düşene kadar kullanmak için 2 paket molfix göbekbağı oyuntulu bez aldık.

bende unibaby tercih edicem çünkü bende onun şampuanını kullanıyorum kendime çok memnunum

Kızlar ben de uzun araştırmalar sonucu tüm ürünlerini, ıslak mendil dahil Mustela aldım.. Biberonunu Dr. Browns'un dar ağızlı cam biberonlarından, emziğini yarı damaklı kauçuk chicco, süt sağma makinesini de philips avent elektrikli olanından tercih ettim.. Bezde de prima premium care'i tercih etcem.. Henüz bebişim doğmadığı için kullanma fırsatım olmadı ürünleri ama cidden baya araştırdım bu ürünlerin en iyisi olduğuna karar verdim..

arladaslar herkes sut sağma makinasi aliyor. bunu doğduktan sonra almamiz gerekmez mi. yada illa gerekiyor mu herkese. yardimci olursamiz cok sevinirim:)

arladaslar herkes sut sağma makinasi aliyor. bunu doğduktan sonra almamiz gerekmez mi. yada illa gerekiyor mu herkese. yardimci olursamiz cok sevinirim:)

Bebek dogdugunda bi kac gun emmeyi ogrenemeyebilir belki ve o ara sutun gelirse mecburen lazim olucak bence almak lazim. Pahali da bi sey ben kuzeniminkini kullanicam allahtan.

Ne guzel burda bunlari paylasmaniz yeni bi uye olarak baya bilgilendim ve ben bile bu kadar erkenden heycanlamaya basladim sizi tahmin edemiyorum :) bende bebek arabasi konusunda hic karar veremiyorum begendigim markalar 3 binden basliyo bebek arabasi ve dogumdan itibarem kullanilacak oto koltugu seklinde olan pusetlerde tercihleriniz neler

Kizlar her ne kadar kimyasal yok, tamamen dogal dense de reklamlarda bazen yanilabiliyoruz.

Sampuani, bebe yagi, pisik kremi vs hangi marka en iyisi ve guveniliridir sizce?

Ben unibaby dusundum ama hala karar veremedim
unibabynin bebeyağı bende alerji yaptı kaşıntıdan mahvoldum sonra da o alerji olan yerler hep soyuldu markadan mı yoksa bebeyağının kendisimi alerji yaptı bilmiyorum. ama hamileyken bana yaptıysa bebeğime ne yapar acaba diye düşünüyorum. ben mustelanın ürünlerini kullanacağım.

l

selam ben dün çarşıya gittim çok güzel bi bebek arabası gördüm. adı nedir bilmiyorum ama puseti ayrıca oto koltuğu olarak kullanılabiliyo ve arabaya tek başına da monte olabiliyo normal yetırma yeri de benim çok hoşuma gitti. katlanınca arkadaki büyük tekerlekler kolayca sölülebiliyo :) çok beğendim nasip olursa onu almak istiyorum. 550 tl gibi bi fiyatı vardı ama indirimli fiyatı bu

ben ilk şampuan olarak dalin kullanmayı düşünmüştüm. uni baby mi alalım o zaman. daha almadım bir de bebek yağı kullanmayı düşünmüyorum o kadar kimyasal ürün kullanmak istemiyorum. bebeğin kendi kokusu olacak zaten. çok gerekli bi şey mi?

Ben de tam senin haftalarindayken niveanin kullandim nasil alerji oldum anlatamam. Doktora gittim hamilelikte cilt hassas olabilir muhtemelen ondandir dedi.yoksa asla alerji yapmamistir boyle seyler bende.

unibaby icin hep iyi seyler duydum.bakalim biraz da deneyip gorcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…