Doğuma Hazırlık Hangi marka bebek bakım ürünlerini tercih etmeliyiz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yeb4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Uni baby bi arkadasımın yeni doğan bebeğinde alerji yaptı, ben kendi bebeğimde sebamed kullanıyorum ve 3.5 aydır hiç bi sorun olmadı

Bebeğin vücudunu nemlendirmen gerekiyo oyüzden banyodan sonra ve masaj yaparken yağ kullanmak gerekiyo

bende mustela düşünüyorum krem ve şampuan olarak konak önleyici şampuanından alıcam pişik kremi,bebek yağı da mustela düşünüyorum ,biberon ve emzik avent alıcam süt sağma makinası da alsaydım avent alırdım ama ihtiyaç duyarsam almayı düşünüyorum zaten merkezi bir yerdeyim hemen alabilirim gerekirse ..

Kizlar her ne kadar kimyasal yok, tamamen dogal dense de reklamlarda bazen yanilabiliyoruz.

Sampuani, bebe yagi, pisik kremi vs hangi marka en iyisi ve guveniliridir sizce?

Ben unibaby dusundum ama hala karar veremedim
bence sen herheangi bir tanesini al çünkü çocuk olduktan sonra değiştirmek zorunda kalabiliyorsun.benim ilk çocuğum için chicco almıştım cildini tahriş etti her banyodan sonra yüzü göz çevresi özellikle kızarıp şişiyordu. değiştirmek zorunda kaldım dalin,johnsens babyden sonra sadece komilinin yanetkisi olmadı.2 yaşında oğlum hala komili kullanıyoruz.

Kizlar her ne kadar kimyasal yok, tamamen dogal dense de reklamlarda bazen yanilabiliyoruz.

Sampuani, bebe yagi, pisik kremi vs hangi marka en iyisi ve guveniliridir sizce?

Ben unibaby dusundum ama hala karar veremedim
sen doğum yaptın mı canım

Her cocuga gore de degisio demekki simdilik unibaby aldim bakalim nolcak

Hayir canim kirk haftam da doldu ama hala kanala bile girmedi :/
benim ilk çocuğum son güne üç gün kala doğmuştu bazıları haftalarca önce bazıları da 42. hafta doğuyor.önemli olan sağlıkla kurtulmamız allahım kucağımıza almayı nasip et nolur:)

benim ilk çocuğum son güne üç gün kala doğmuştu bazıları haftalarca önce bazıları da 42. hafta doğuyor.önemli olan sağlıkla kurtulmamız allahım kucağımıza almayı nasip et nolur:)

Amin insallah ya rabbim ne derse o olacak da insan stres oluyo iste zaman gecince allah hayirli dogumlar nasip etsin hepimize

Amin insallah ya rabbim ne derse o olacak da insan stres oluyo iste zaman gecince allah hayirli dogumlar nasip etsin hepimize
plesanta yaşlanması durumu yoksa sıkıntı yok .arkadaş da 41. haftayı geçmişti pelsanta yaşlanması olduğu için sezaryana aldılar.ama çok şükür sıkıntısız oldu.sezaryan veya normal doğum farketmez önemli olan kurtulmak:)

kızlar merhaba sırf bu konuyu detaylı araştırmak için üye oldum.Mustela sebamed ve diğer ürünle orta dereceli bebeğe zararlı .Nereden öğrendiğime gelirsek skin deep ewg.org denilen bir site var 68 000 ürünün içinde neler olduğunu gösteren bir site.L'occatine markalı mama baby butter denilen bir butter cream var onda 0 zarar gösteriyor diğer bilmediğimiz türkiyede olmayan markalar var 0 zararlı olan.Ben de simdi isimleri alıp bir sekilde o ürünlere ulaşmaya çalışıyorum.insallah çok kişiye ulaşır

ben de bu konuyu bayağı araştırdım, kolay ulaşılabilir olanlarda en iyisi mustela.. unibaby hakkında internette yeterince bilgi alamıyorum. ıslak mendil olarak unibaby'yi tek geçerim ama yine de evde daha ilkel yöntemler kullanmak niyetindeyim mesela yıkamak gibi.. eğer paraya kıyarım ben yeterki sağlıklı olsun diyorsanız; internette çok güzel organik ürünler de var.

aslında olay çok basit;
  • içinde parfüm olan herşey eksi puan alıyor.. herşeyin parfümsüz olanından alın.
  • losyon ve yağ arasında kalırsanız, yağı tavsiye ederim. çünkü losyon bir sürü kimyasal içerse de yağ daha fazla doğal özlerden oluşuyor. (tabi yine de içeriğine bakmak gerek)
  • şampuan ne almış olursanız olun her gün yıkayacaksanız elleri ve bez bölgesi dışındaki bölgeyi sabunlamanız gerekmiyor. haftada bir sabunlamak yeterli.
  • pişik kremi olarak bu bebeğimde doğal katkısız vazelin kullanmayı düşünüyorum. yaz günü pişik yerine isilik çıkarırmıyız onu bilmem ama yinede bir denemek istiyorum. çünkü sıvıyı bariyerlemek konusunda daha iyisi olamaz ve aynı zamanda çok doğal.
benim araştırmalarım sonucunda vardığım sonuçlar bunlar umarım size de faydası olur.
detaylı bilgi için www.skindeep.com

Merhaba,bu konuyu bende çok araştırdım. Daha önce yazan oldu mu bilemiyorum ama bübchen diye bir marka var tamamen doğal olduğu bilgisine ulaştım. Ben şampuan pişik Önleyici ve bebe yağını aldım başka ürüne ihtiyacı olacağını sanmıyorum. Sadece pişik Önleyici işe yaramazsa mustela nın pişik kremini kullanmayı düşünüyorum. Tabi şu an hepsi teori, bebek gelince göreceğiz faydalı mı değil mi :)

Selam kızlar bana da bebeği olan arkadaşlar sebamed' i önerdi. Gidip alırım diye düşünüyordum ama şimdi biraz kafam karıştı yazdıklarınızı okuyunca. Haftaya doktor randevum var. Doktoruma da sorayım diyorum. Bakalım ne önerecek..

ben uni baby aldım hepsini çantalı set şeklinde. bir şeyin içine parfüm girdiğinde mutlakabir zararı oluyor o nedenle uny baby yi tercih ettim.

Ben de Mustela'nın banyo ürünlerini, uni babynin ıslak mendilini, yine mustelanın pişik kremi almıştım. Fakat şimdi en azından ilk 6 hafta hiç birini kullanmayı düşünmüyorum. Islak mendil yerine, ılık su ile ıslattığım makyaj temizleme pamuğunu, pişik kremi ve nemlendirici krem yerine hindistan cevizi yağını kullanmayı, banyosunu ise sadece su ile yaptırmayı düşünüyorum. Hepsinin içinde mutlaka kimyasal var, hiç biri de gerekli değil. Ben koruyabileceğim kadar korumaya çalışacağım kimyasallardan. Yavrucak ne kadar kirlenebilir ki şampuana sabuna ihtiyaç duysun.

Mustelanın pişik kremini ve konak önleyici şampuanını ilk günlerde kullanmak için aldım sonrası içinde biobaybynin pişik kremi saç ve vücut şampuanı vücut yağı ve ıslak mendilini aldım .hayırlı ve uğurlu olsun bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…