ben ilk şampuan olarak dalin kullanmayı düşünmüştüm. uni baby mi alalım o zaman. daha almadım bir de bebek yağı kullanmayı düşünmüyorum o kadar kimyasal ürün kullanmak istemiyorum. bebeğin kendi kokusu olacak zaten. çok gerekli bi şey mi?
bence sen herheangi bir tanesini al çünkü çocuk olduktan sonra değiştirmek zorunda kalabiliyorsun.benim ilk çocuğum için chicco almıştım cildini tahriş etti her banyodan sonra yüzü göz çevresi özellikle kızarıp şişiyordu. değiştirmek zorunda kaldım dalin,johnsens babyden sonra sadece komilinin yanetkisi olmadı.2 yaşında oğlum hala komili kullanıyoruz.Kizlar her ne kadar kimyasal yok, tamamen dogal dense de reklamlarda bazen yanilabiliyoruz.
Sampuani, bebe yagi, pisik kremi vs hangi marka en iyisi ve guveniliridir sizce?
Ben unibaby dusundum ama hala karar veremedim
sen doğum yaptın mı canımKizlar her ne kadar kimyasal yok, tamamen dogal dense de reklamlarda bazen yanilabiliyoruz.
Sampuani, bebe yagi, pisik kremi vs hangi marka en iyisi ve guveniliridir sizce?
Ben unibaby dusundum ama hala karar veremedim
sen doğum yaptın mı canım
Her cocuga gore de degisio demekki simdilik unibaby aldim bakalim nolcakbence sen herheangi bir tanesini al çünkü çocuk olduktan sonra değiştirmek zorunda kalabiliyorsun.benim ilk çocuğum için chicco almıştım cildini tahriş etti her banyodan sonra yüzü göz çevresi özellikle kızarıp şişiyordu. değiştirmek zorunda kaldım dalin,johnsens babyden sonra sadece komilinin yanetkisi olmadı.2 yaşında oğlum hala komili kullanıyoruz.
benim ilk çocuğum son güne üç gün kala doğmuştu bazıları haftalarca önce bazıları da 42. hafta doğuyor.önemli olan sağlıkla kurtulmamız allahım kucağımıza almayı nasip et nolur:)Hayir canim kirk haftam da doldu ama hala kanala bile girmedi :/
benim ilk çocuğum son güne üç gün kala doğmuştu bazıları haftalarca önce bazıları da 42. hafta doğuyor.önemli olan sağlıkla kurtulmamız allahım kucağımıza almayı nasip et nolur:)
plesanta yaşlanması durumu yoksa sıkıntı yok .arkadaş da 41. haftayı geçmişti pelsanta yaşlanması olduğu için sezaryana aldılar.ama çok şükür sıkıntısız oldu.sezaryan veya normal doğum farketmez önemli olan kurtulmak:)Amin insallah yarabbim ne derse o olacak da insan stres oluyo iste zaman gecince allah hayirli dogumlar nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?