Doğuma Hazırlık Hangi marka biberon diyenlere bir tavsiye...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esssen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
310
11
116
Ankara
sizin dediğiniz o olayı yaklasık 3 senedır phlips avent modelınde var ben bu modelden set olarak aldım sızede bunu tavsıye ederım chıcco ıle fılan bosuna ugrasmayın aventın yanında bence bı anlamı yok

ayrıca artık hep silikon emzik tavsiye ediliyor. o da aklınızda bulunsun. ben de aventin %0 bpa pes olanlarından aldım

Bir mağazada biberon bakarken, satıcı mutlaka chicco'nun %0 BPA Evolution Kauçuk emzikli biberonunu tavsiye etti. %0 bisfenol içeriyormuş. Ve bu özellik sadece chicconun bu ürünün de var dedi. Detaylı anlatmıyorum aşağıdaki linkte gerekli açıklama yazıyor.
Bilginize hanımlar,

http://www.e-........../biberonlar/...ution_kaucuk_emzikli_biberon_150ml/CHI-600350

bende ilk bundan almıştım ama koku yapıyor.tavsiye etmem.en iyisi cam biberon.sterilizesi de daha iyi oluyor.kauçık kullanıyorum emziğide ama ayda bir değiştirmek gerekiyor.silikona göre daha doğal ve sağlıklı.hala onda kullanıyorum çok da memnunum.silikonu genelde daha uzun süreli kullanıldığı için tavsiye ediyorlar.

bende philips aventin biberon setini ve emziklerini aldım, yenidoğanda çalışan bi doktor arkadaşım tavsiye etti, kendiside bebeğine kullanmış ve çok memnun kalmış, oradaki çocuk uzmanları tavsiye etmişler.

Back
X