Hangi Marka Makarna Daha Lezzetli

pastavılla makarnasının ıcınde sankı kucuk kucuk sıyah seyler var arada agızıma gelıo kac kere aldıysam hepsınde oldu

en güzeli pastavilla, hiç başka reyona bakmam, yapışmaz kaynar suya 2-3 damla zeytinyağ ve tuz atıyorum çok memnunum

Bana göre en lezzetlisi Pastavilla,asla yapışmıyor.Ondan sonra Lunch and Dinner ve Veronelli..Bir dahakine Barilla da deneyeceğim,sanırım o da güzel..

ben büyük taneli ve biraz diri severim makarnayı.
bu yüzden çeşitleri bakımından pastavilla ve barillayı kullanırım hep, çok da memnunum.

filizi ben de tutturamıyorum bir türlü hamur oluyor
bir de ülker denedim onu da sevmedim
bence de nuhun ankara makarnası en iyisi tabiii boncuk makarna bayılırım

Ben Arbella kullanıyorum asla değiştirmem makaramı çünkü gerçekten çok güzel Arbella..

makarnayı çok severim filiz makarna alıyorum bide kavurma yapıyorum onu ohh mis gibi suda haşlamasını sevmiyorum başka marka denemedim ama tavsiye ettiklerinizi alıcamcokacimcoookkaydirigubbakcemile5

bende makarnaya bayılırım :) eskiden piyale filiz karışık alırdım ikiside çok güzel.. ama artık filiz alıyorum gerçekten harika makarna..

yaw bende barilla ve pastavillA seviorum özellike barillanın değişik şekillileri oluo bide soslayınca onları miss walla canım çekticokacimcoook

Bende barilla kullanıyorum ama çok farkı yok bence diğerlerinden ne bileyim daha güzeli varsa kullanmak isterim varmı başka marka filiz den falan başka yani

piyale barılla ve pasta vılla agzıma bıle surmem asla evımden ıcerı gıremezler berbat cunku
ben ankara ve fılızden asla vazgecmem............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…