Hangi Marka Makarna Daha Lezzetli

bizim marketimiz var dolayısıyla neredeyse bütün çeşitleri denemişimdir damağıma en uygunu ve en çok sattığımız piyale filiz pastavilla

piyale ..şimdide selva makarna
ikiside güzel bence..
benim için öenmli olay makarnanın kaliteli olması
yapiş yapiş olmaması ee gerisi sizin becerinize kalmiş
pastavilla felan hiç beğenmedim
piyale ve selva makarna yeterli benim için..

selva makarna çok lezzetli ve hiç yapmışma dağılma olmuyor haşlarken. selvanın olmadığı yerde ise nuhun ankara..

bence barilla, nedense filizle aynı fabrikada üretilmesine rağmen filizden daha lezzetli cokacimcoook

pastavilla hamur oluyor zaten o tip ürünleri mutfağa sokmam
bir numaralı marka barilla ona alternatif olacak tek makarna ise arbella:lepi:

kesinlikle ev makarnasıymış .......geçen sene görümcem yapmış verdi bana , hiç böyle bir lezzetle karşılaşacağımı tahmin etmezdim, tek kelimeyle muhteşem bişeymiş.... şimdi klasik makarnalar sanki naylonmuş gibi geliyor (

Valla makarna bence yapılışına bağlı olarak lezzetli oluyor
Yani ayrıca şu lezzetli bu değil diyebileceğim yok
Ama genelde filiz,piyale,nuhun ankara selva vs alıyorum...

be pastavillayı daha çok tercih ediyorum ama zaman zaman filiz yada veronelli de alıyorum
onlarda gayet güzel
pastavillanın hamur olmaması için aldante denen kıvamda pişirmeniz gerekir, öyle denediğinizde ne kadar lezzetli olduğunu göreceksiniz
bir de makarnayı pişirirken suyuna sadece tuz atın yağını süzdükten sonra ekleyin, bu da lezzetli makarna pişirmenin püf noktasıdır kızlar

filiz yada beşler makarna ikiside cok güzel
burda makarnalar cok kötü çamur gibi oluyo bende türkiyeden gelirken baya bi miktarda beşler makarna ya getiriyorum nede olsa makarna öğrenci milletinin milli yemeği

vallahi markaya çok önem vermem ama daha çok filiz,barilla.,pasta villa,birkaç kez de selva aldım.

daha çok şekil ve pişirme tarzına önem veririm.

pasaklının da dediği gibi aldante pişiririm bütün makarnaları,7-8 dakika haşlarım.tuzdan başka bir şey

koymam suyuna ve mutlaka soğuk sudan geçiririm.sonra biraz zeytin yağı eklerim hem parlak olur

hem de yapışmaz.sonra sosunu hazılarım.

bu arada piyale hiç almam.ankara yı da daha önce hiç denememiştim ama çok tavsiye edilmiş

deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…