Hangi marka tercih edilmeli

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
30
Merhaba hanımlar
Yeni evleneceğim ve beyaz eşyada hangi marka alsam diye çok kararsız kaldım Bosch istiyorum ama şikayetler azimsanacak kadar az değil o yüzden kafam da çok karıştı siz ne önerirsiniz hangi markalardan memnunsunuz veya hangi markadan uzak durayim

Şimdiden hayırlı olsun ..Samsung önermem ben..Çamaşır makinesi,fırın ve mikrodalga yı Samsungtan aldıktan sonra bir daha evime Samsung sokmayacağım dedim.Yeni aldığım buzdolabı ve bulaşık makinesinde Bosch tercih ettim.Henüz iyi yada kötü birşey diyemiyorum.Bende araştırmalarım sonucu Bosch a karar vermiştim.....

Bosch kvalıdem görümcem kullanıyordu ama bı daha almam dıyorlar Vestel kullanıyorlar onlar da.

Hayırlı olsun ..
Benim tüm beyaz eşyam Bosch memnunum sıkıntı yok ama o kadar parayı verdiğim halde bir ayrıcalık görmedim.
Hep arçelik'e karşı sempatim var ,yeniden ev kurarsam arçelik alırım ben
Neden mi ? Bilmiyorum

bosch siemens profilo denilenler gibi aynı çatı altında. Vestel ve arçelik yerli üretim ama ben çok memnun kalan görmedim ikisinden illaki memnun kalan vardır. Ama benim sonuna kadar kefil olduğum siemens.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…