Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kızım 21 aylık ama yinede yazmak istedim
mama sandalyemiz chicco arabamız pierre cardin kıyafetlerimiz çok karışık aziz bebe kanz bücürük miniço fuar baby lcw wenice vs nerde ne beğenirsek alırız tek markada takılmıyoruz ayakkabımız nike
şampuanımız johnsons baby gibi aklıma gelenler bunlar dizim başladı yaprak dökümü izlemem gerek görüşürüz :))
Allah bağışlasın kızınızı:))
ben size ilk 3 ay en çok neler kullandınız die sormak istedim.0-3 ay kıyafetlerini bi daha giydiremeyeceğiz ona göre alalım istiorum.teşekkürler
canım ben ilk 3 ay soğuk olduğu için 31 ocakta doğum yapmıştım genelde çıtçıtlı badiler ayaklı pijama eldivenli badiler yada eldiven taktım eline ve tulumlar tercih ettim şapka hiç kullanmadım diyebilirim birde enaz 7-8 tane penye battaniye şart çünkü çok çabuk batırıyor ufaklıklar kusuyorlar yada tam açtığınız anda ya işiyorlar yada kaka yapıyorlar ben çok yaşadım bu durumu ii bilirim.etek pantolon elbise tarzı şeyleri pek giydirmedim çünkü o tarz kıyafetler çok kaba ve ağır gelir diye düşünüyorum daha çok rahat edeceği bebek takımları giydirdim istisnalar hariç yürümeye başladıktan sonra etek giydirdim emeklerken etek giyemezdi takılır düşerdi.alttan çıtçıtlı badileri herzaman tercih ederim çok rahat oluyor orası burası açılıp üşümüyor hala atlet niyetine çıtçıtlı badi giydiririm.kazak bugune kadar hiç giydirmedim triko olarak sadece hırka ve yeleklerimiz var penye kumaşları tercih ederim havlu penyeleride pek sevmem kullanışlı gelmıyor bana kızımı katkat giydirenlerden de değilim ben nasıl giyinirsem o şekilde giydiririm hatta benden bile az giyinir çünkü çok hareketli çok sıcağa alıştırmamak gerek bence çocukları
bu saatte benden bu kadar umarım faydalı olabilmişimdir.
esraxe nerde bu mağaza , bende gecelik bakıcam da