Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin InşAllah ben de kalite marketten alışveriş yaptım güvenebilirsin hatta nevresim yanında küçük hediye gönderdiler ben de herkese tavsiye ediyorum sana da tavsiye ederim nevresim dışında çeğizine alabileceğim farklı indirimde güzel ürünlerde var ben de baya bi araştırdım fiyatlar orda uygun
Merhaba arkadaşlar size çeyizim ile ilgili birkaç sorum olacak.
Nasipse 29 haziran'da düğünüm var ve benim nevresim takımım sadece 4 tane. Geçmişte annemin aldığı 3 tanesi eski model demode nevresimler. Ben ise taçın pazen nevresimlerinden aldım. Henüz kullanmadığım için ne kadar kaliteli olduğunu bilmiyorum ancak desenleri hoşuma gitti. Çok güzel. Çeyizim için bir nevresim daha almak istiyorum. SAten nevresim takımının güzel olacağını düşündüm.
Saten nevresim takımı ile alakalı olarak görüşleriniz nelerdir? Eşimin vücut ısısı çok sıcak ve terleme yapmasından korkuyorum. Sıkıntılı bir durum malumunuz.
Marka konusunda ise Taç ile karaca home arasında kaldım. Taç ürünlerini kullanıyoruz ancak karaca home'un ürünleri de çok estetik. Beğendiğim model de karaca home'un gül kurusu rengindeki bu nevresimi.
Daha uygun fiyatlı olduğu için internetten satın almayı düşünüyorum. Bu ürünü araştırdım, karaca home'un kendi sitesinde 369 lira ancak nevresimciniz ve kalitemarket diye iki farklı sitede 315 liradan satılıyor. Bu sitelerden daha önce alışveriş yaptınız mı? Güvenilir midir sizce?
http://www.nevresimciniz.com/saten-nevresim-takimi/2304-karaca-home-çift-kişilik-güpürlü-nevresim-takimi-feyza-gül-kurusu.html
http://www.kalitemarket.com/Karaca-...Nevresim-Takimi-Feyza-Gul-Kurusu,PR-6001.html
sıkıntıysa sıkıntı çarşaf mı örtüneceksiniz diledigini al sonra aklin kalmasin pamuksaten de al pamukda al saf saten de al. Al hepsinden al
bu nasıl yorum hanımefendi sağlık söz konusu yakışmadı sizesıkıntıysa sıkıntı çarşaf mı örtüneceksiniz diledigini al sonra aklin kalmasin pamuksaten de al pamukda al saf saten de al. Al hepsinden al
yahu kizin akli kalacagina alsin ayol olmadi kocasi salonda uyusun hem kafasini dinler hemde erlemez pamuklu carsafindaÖyle demişsiniz ama saten Nevresim çok kullanışlı değil terletiyor kullanışlı olmuyor yani onun yerine iki tane makosaten almak daha mantıklı gibi
ne yani mahrummu kalalim siz de bayansiniz oldu kocam onu sevmez su hastaligi var bu hastaligi var yani biz dusunuyorsak bence oda katlanabilir sanki omurluk serceklerbu nasıl yorum hanımefendi sağlık söz konusu yakışmadı size
valla ben herturlu nevresim kullanirim ama kocam hasta diye carsaf kullanmam yani farkindaysaniz HANIMEFENDI diledigimizi almamizi soyledim saglik onemli tabi sonucta hergun ayni nevresimi serecek degiliz :/Bende sağlık konusunda katılıyorum nevresim secimi önemli gerçi hanfendi için pek öyle görünmüyo nevresim yerine çarşaf kullanmayı düşünüyorsunuz ama yorganlı nereye geçireceksiniz çok merak ettim uyuyamam
Cevaplarınızdan belli eşinizin ne kadar şansli oldugu!!! hakkaten pek ictenmissinizne yani mahrummu kalalim siz de bayansiniz oldu kocam onu sevmez su hastaligi var bu hastaligi var yani biz dusunuyorsak bence oda katlanabilir sanki omurluk sercekler
yahu kizin akli kalacagina alsin ayol olmadi kocasi salonda uyusun hem kafasini dinler hemde erlemez pamuklu carsafinda
Cevaplarınızdan belli eşinizin ne kadar şansli oldugu!!! hakkaten pek ictenmissiniz
ayyy tabiki yapamaz benim esim oyle seyler her evin bir kurali vardir ben onun boya badanasina karismiyosam oda nevresimime karisamaz !Bi Nevresim yüzünden niye salonda uyusun adam yahu sizin eşiniz böyle yapsa hoşunuza gider mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?