Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 9500 modeli var çokta memnun kaldım
alırken 6500 modelinide denedim oda iyiydi ama 9500 saçta okadar güzel kayıyorki ben ona hayran kaldım
ayrıca incelik bakımındanda aynı olduklarından benimkiylede çok güzel bukleler lüleler yapıyorum sadece biraz pratik lazım
ben arkadaşlara yapa yapa hepsini öğrendim her sarma şeklinde değişik model çıkıyor tıpkı maşa gibi
hatta ben düzleştiriciyi almadan önce maşasınıda aldım remingtonun 100 lira vermiştimona çok acıdım bu düzleştirici varken maşaya gerek yokmuş
remongton 9950 shıne ı da denedin mi acaba?
teşekkür ederim yanıt verdiğin için :) ben de almayı düşünüyrum epeydir düşünüyorum (kararsızlık başa bela)9950 saçı yağlandırıyor diye yorumlar okudum.vazgeçtim. 9500 ıle sleek and curl arasında idim. ta kiii senin yorumunu görünceye kadar..bir sorum olacaktı sleek and curl de büyük hoş dalgalar yapıyordu arkadşım gerçekten de.aynı şeyleri 9500 ıle de elde edebilir miyiz?
kızlar yorumlarınız için çok tşkler ama 6500 bana daha çekici geliyo sanki ne bilim =)) remingtonun birsürü modeli var hatta maşa araştırıyodum ama bunları duyunca maşaya gerek yok yani yapıyorsa harika bişi olmalı:26:![]()
şimdiden hayırlı olsun
son çıkanların hepsi genelde bukle yapıyor zaten bence düzleştirme özelliğine yoğunlaş
düzleştirirken saçlarını en az şekilde yıpratması lazım hele benim kadar sık kullanan biriysen
evet kesinlikle katılıyorum 6500 sıcak geliyo dedim ama kafam hala karışık
Remington S9500 Pearl Gerçek İnci Katkılı Seramik Kapl
Philips HP8361 Keratinli Saç Düzleştirici
Remington S2044 Saç Kırıklarına Ve Yıpranmaya Karşı Kor
Remington S6500 Sleek&Curl 6 Farklı Şekil Veren Düzleşt
Remington S5520 Sleek&Smoth Geniş Plaka
Bunlardan birini kesin alcam ama hangisi yıpratma seviyesi az olan hangisi hem düzleştirsin hem bukle olsun iyi bişi almak istiyorum![]()
denediklerim hakkında bişeyler söyleyebilirim
Philips HP8361 Keratinli Saç Düzleştirici : hakkında baya arştırma yapmıştım hatta okadar övülüyorduki heh tamam buldum bu demiştim,ama kafama koymuştum aklımdaki marka ve modelleri denemeden almıcaktım,çünkü hepsine güzel diyorlardı yorumlarda neyse denedimkesinlikle o süper harika diye yazılan yorumları haketmiyordu yinede benim eski düzleştiriciyi ezer katlardı yani o yüzden yazdım bir kenara
Remington S6500 Sleek&Curl 6 Farklı Şekil Veren Düzleştirici : gerçekten iyi düzleştiriyordu ama bukle yaparken biraz takılıyordu sanki düzleştirmedede tek geçiş yeterli gelmiyordu ama uğraşınca sonuç güzeldi
bide modelini unuttum ama ama şu üstü yeşil renk olan remington vardı iyiydi ama fena kokuyordu yahu![]()
Remington S9500 Pearl Gerçek İnci Katkılı Seramik Kaplı: adam fişe taktı elime verdi hazır dedisaçımı bir tutam aldım denedim tek geçiş yahu kalın telli röfleden uçları çatal çatal olmuş kuru saçlarım nasıl parladı nasıl yumşak oldu anlatamam
arkadaş yanımdaydı o bana bakıyor ben ona
ikimiz birden '' bu '' dedik hiç düşünmeden aldım şimdi iri dalgalı saçlar düz saçlar canım ne isterse onu yapıyorum
sanada önerim bu mutlaka dene
hepsininde fiyatı yüksek
ben uzun zaman kullanmak istediğimden kendim test ettim sende imkanın varsa öyle yap kim ne derse desin insanın kendi denemesi gibi olmuyor![]()
çok doğru söylüyosun fakat denicem yer yokki çoğu şeyi zaten internetten alıyorum ve sizlerin yorumlarını takip ediyorum sormadan almıyorum =) benim saçlarım normal kalın telli falan değiller kolay şekil alır ama dediğim gbi yıpratmıcak ve iyi bişi alayım almışken 9500 ı düşüncem amann beenmezsek iade ederiz =))![]()
beğenmezsen burayada yaz en azından fikir olur ince teli saçları olanlara benim saçlarım kolay şekil almaz inatçılar biraz,birazda yıpranmış olduklarından çok dikkat etmem gerekiyordu ben şanslıydım inşallah herkes saçına uygun olanı bulur![]()
denediklerim hakkında bişeyler söyleyebilirim
Philips HP8361 Keratinli Saç Düzleştirici : hakkında baya arştırma yapmıştım hatta okadar övülüyorduki heh tamam buldum bu demiştim,ama kafama koymuştum aklımdaki marka ve modelleri denemeden almıcaktım,çünkü hepsine güzel diyorlardı yorumlarda neyse denedimkesinlikle o süper harika diye yazılan yorumları haketmiyordu yinede benim eski düzleştiriciyi ezer katlardı yani o yüzden yazdım bir kenara
Remington S6500 Sleek&Curl 6 Farklı Şekil Veren Düzleştirici : gerçekten iyi düzleştiriyordu ama bukle yaparken biraz takılıyordu sanki düzleştirmedede tek geçiş yeterli gelmiyordu ama uğraşınca sonuç güzeldi
bide modelini unuttum ama ama şu üstü yeşil renk olan remington vardı iyiydi ama fena kokuyordu yahu![]()
Remington S9500 Pearl Gerçek İnci Katkılı Seramik Kaplı: adam fişe taktı elime verdi hazır dedisaçımı bir tutam aldım denedim tek geçiş yahu kalın telli röfleden uçları çatal çatal olmuş kuru saçlarım nasıl parladı nasıl yumşak oldu anlatamam
arkadaş yanımdaydı o bana bakıyor ben ona
ikimiz birden '' bu '' dedik hiç düşünmeden aldım şimdi iri dalgalı saçlar düz saçlar canım ne isterse onu yapıyorum
sanada önerim bu mutlaka dene
hepsininde fiyatı yüksek
ben uzun zaman kullanmak istediğimden kendim test ettim sende imkanın varsa öyle yap kim ne derse desin insanın kendi denemesi gibi olmuyor![]()
ne güzel anlatıyorsun ben s 9500 ü almakla çok iyi yapmışım diyorum bir kez daha , gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum
cnm sen diğer konuda 129 tlye aldım demişsin nerden aldığını sakıncası yoksa yazarmısın netten alıcam bnde çünkü
tabi gitti gidiyordan aldım, dün ben kalan 2 taneden birini almıştım..umarım kalmıştır..gitti gidiyorda bir çok satıcı s9500 satıyor incele biraz, ben daha öncede aldım o siteden güveniyorum