bide ilerde ci95 maşayı alcam şimdi pahalı düşsün ozmn alırım şimdi 9500 alıcam yetr bana ayy mutlu oldum inş memnun kalırım =) tşkler herkeze yardımcı olduğunuz için![]()
cnm inan bana maşa almıcaksın

ama eğer düğün gibi özel ve ağır davetlere uygun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide ilerde ci95 maşayı alcam şimdi pahalı düşsün ozmn alırım şimdi 9500 alıcam yetr bana ayy mutlu oldum inş memnun kalırım =) tşkler herkeze yardımcı olduğunuz için![]()
cnm inan bana maşa almıcaksınben düzleştiriciden ömce almıştım bide 100 lira vermiştim
oda remington ve çok güzel dalgalar bukleler yapıyor ama düzleştiricimle daha kolay geliyor doğal dalgalar yada bukleler yapmak zavallım şimdilik çekmece köşelerinde yatıyor
ama eğer düğün gibi özel ve ağır davetlere uygunbişeyler yapmak istersen belki maşa gerekebilir ama doğal olsun istiyorsan düzleştirici yetiyor sanada hayırlı olsun
inşallah çokkk mutlu olursun
![]()
cnm dün remingtona mesaj attım danışma amaçlı kalın telli ya sizin saçlar dedim her saç tipine uyarmı yıpratma falan ne derecede kalın telli değil bnm saçım dedim cvp gelmiş uygun olduğunu söylemişler yıpratmada en az seviyde yumuşak bakım falan yazmışlar =))
çok sevindim bunaen azından bu mükemmel aletten uzak kalmana gerek olmadığını öğrendik ince telli saçlara sahip arkadaşlar için bir fikir olmuş olur
![]()
evet cnm uygun olduğunu söylediler daha iyi oldu en az derecede bile güzel sonuçlar veriyomuş kesin bunu alıcam =) indirim yakalamaya çalışıyorum yoksa alcam hemen yardımların için çokkkkkkkk tşkler![]()
rica ederim memnun kaldığını bileyim o yeter mutlu olman benide mutlu eder![]()
o modeli düşünmüyodum hiçaslında remingtondada birsürü model olunca =) sayende aklıma girdi yorumlarda güzel indirimi yakaladığım an tamamdırbide bişi sorcam ısıya karşı bişi kullanıyomusunuz düzleştirmeden önce yada sonra :26: dove ısıya karşı koruyucu alayım diom
![]()
cnm ben sadece düzleştireceğim için bir bakım uygulamıyorum ama haftada bir kullanılan maskelerden kullanıyorum birde saç bakımı başlığında gördüğüm başlıklardan bazılarını çok düzenli olmasada uyguluyorum
ama kullananlar var işe yaradığını söylüyorlar
bitkisel bakımlarıda araştırabilirsin ama eminim saçların çok güzeldir güzelliğini korumak için biraz vakit harcamak gerekiyor![]()
bende düzleştirici ararken ikisi arasında kaldım gittim ikisinide denedim aslında denemediğim marka kalmadısonunda remington 9500 aldım çokta memnunum iyiki almışım belimde olan gür ve kalın telli saçlarım 15 dakikada dümdüz yada dalgalı canım ne istiyorsa
üstelik takar takmaz kullanıma hazır hale geliyor diğerleriyle ısınma süresi açısındanda büyük fark yarartıyo
philips keratinli düzleştirici kötü değildi ama remington saçımda kayıp gidiyor yani nasıl diyim böyle başkası yapınca hissetmiyorsun bile saçında bir düzleştiricinin gezdiğini diğerlerinin hepsi hatta remingtonun diğer modellerinde bile bunu farkettim
umarım sende seçtiğin düzleştiricide benim kadar memnun kalırsın![]()
aynen..zaten bir kullanan farkı kesinlikle anlıyor..
plakalar inanılmaz yumuşak ve kaygan..
230 derecede kullanmadım..genelde 190*200 de kullanıyorum..yıpranma olmadı hiç..ama ısıya dayanıklı sprey de kullanıyorum ben..
cnm hangi spreyi kullanıyosun iyi bişeyse bnde alırım![]()
gliss in ısıdan koruyucu spreyi canım..daha bir kaç kulanımım oldu..220 dereceye kadar koruyormuş..glisse güvenirim ben :)
fiyatı da 9.90 dı sanırım.
Kızlarrr dün geldi denedim 200 derecede yaptım 5 dakikada mis oldu dümdüz =) bukle falan daha yapamadım ilk ya daha bilmiyorum tabi zamanla öğrenecez yani herkeze çokkkkkkk tşklerr iyiki bu modeli almışım hepimiz sağlıklı mutlu günlerde kullanırız inş =))![]()
güle güle kullan canım, ben de almayı düşünüyorum, darısı başıma:)) hacimli bir düzlük mü sağladı yoksa kafana yapıştıran cinsten mi? saçım az, hacimli göstermesini istiyorum.. yoksa saçım zaten düze yakın benim...
saç cinsine bağlı olabilir ama iyiydi yani kuaför çekmiş gbi yaptıbence memnun kalırsın ben bile iyi diyosam o kabarık saçlarımı süper yaptı yani dedikleri kadar varmış al sende dene beenmezsen iade edersin ben öle yaptım
![]()
haklısın bak o aldığın sitede iade edilebiliyor.. Alıcam galiba artık:) cvp için teşekkürler...
Kızlarrr dün geldi denedim 200 derecede yaptım 5 dakikada mis oldu dümdüz =) bukle falan daha yapamadım ilk ya daha bilmiyorum tabi zamanla öğrenecez yani herkeze çokkkkkkk tşklerr iyiki bu modeli almışım hepimiz sağlıklı mutlu günlerde kullanırız inş =))![]()