Saç Şekillendiriciler Hangi saç düzleştiricisini önerirsiniz?

bekonun saç düzleştiricisi üzerine tanımam
alan herkes bana dua ediyo sağolsunlar :)
braun kullanmış biri olarak beko çok daha iyi diyorum

canım merhaba :) Açtığın konudaki tüm yorumları baştan aşağı okudum. Veeee karar vermemde süper yardımcı oldun bana sen :) Ben de bayadır araştırıyorum ama inan kafam öyle bir karıştı ki anlatamam (( O mu bu mu almışken iyisi olsun falan derken buradaki birçok arkadaş remington iyi diye yazmıştı. Ve sanırım S9500 da gayet güzel. Benim saçlarım ince telli ve dalgalı. Sanırım senin saçların da öyle. Nasıl memnun musun? Tek seferde mi hemen düzleştiriyor? Kalıcılığı nasıl ve de saçı yıpratıyor mu? Nolur bana bişi söyle bugün artık almam lazım düzleştirici :44:

Merhaba..bende alırken çok araştırdım ve remington bu saç işinde gerçkten çok iyi s9500 pearl güzel memnun kaldım saçlarım normal telli ve hafif dalgalı benim ama 9500 kenarda duruyor .. şuan s8590 keratin therapy kullanıyorum ondan daha memnunum kendim adına =) yani sende alırsan bu 2 üründende hangisi olursa memnun kalacağını düşünüyorum arkana bakmazsın

ayrıca internetten alıcaksan benim gbi =) korkmana gerek yok modele karar ver gelsin sipariş dene zaten ilk denemende anlarsın iade süresi zaten 7 gün onu beğenmedin ötekini alırsın iade edip hangisi saçın için iyi gelecek görmüş olursun ben beğendiğimi bırakıyorum beğenmediğimi iade ediyorum şimdiden hayırlı olsun remington yanıltmaz =)

Son düzenleme:
teşekkür ederim geri dönüş yaptığın için :) s950 aldım ve şuan iyi gibi. gelir gelmez denedim dümdüz yaptı. şekil veriyormu daha denemedim biraz üşengecimdir de :) galiba severim ben bunu :)))

teşekkür ederim geri dönüş yaptığın için :) s950 aldım ve şuan iyi gibi. gelir gelmez denedim dümdüz yaptı. şekil veriyormu daha denemedim biraz üşengecimdir de :) galiba severim ben bunu :)))

bende ilk zamanlar yapamıyodum sonra alıştım memnun kalırsın remington ürünleri çok güzel gerçkten güle güle kullanman dileğiyle..

Duzlestrici diyince aklıma tek bi marka geliyor remington. Saçıma hem bakim yaptı hem de yüz seksen derece de tek geçişte dümdüz yaptı. Yeni aldım ama hiç yüzümü kara çıkartmadi içime sindi. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…