Kızlar saç düzleştici alıcam ama philips,braun flan hangisini önerirsiniz saatlerce uğraştırmasın düzmdüz yapsın brz kıvrımlarda verebileyimparlak ve canlı olsun..Philips HP8361 Keratinli Saç Düzleştirici 15 saniyede hazırmış 230derece bunu kullanan varmı saatlerimi alıyo düzleştirmek eski düzleştiricimle :26:
ben 5 yıldır babyliss kullanıyorum serisinin en iyisini almıştım. yurtta 6 kişi kalıyorduk arkadaşlarımdan birinin philips diğerinin de braun marka saç düzlştircileri vardı üstelik benim aldığım fiyattan daha fazla fiyata almışlardı ama aradaki fark cok fazlaydı ben ve arkadaşlarım üçünü de aynı anda denedik ve babylissin daha iyi olduğunu farkettik. ve 4 yıl boyunca saç düzleştircisi olanlar dahil 6 kişi de benim düzleştiricimi kullandık ve hiç bir bozulma olmadı ben tavsiye ederim. babyliss i hiç kullanmamış kişilere göre philips iyi gelebilir ki diğer markalara göre iyi ama babylisse de bir bak derim ben
bende düzleştirici ararken ikisi arasında kaldım gittim ikisinide denedim aslında denemediğim marka kalmadısonunda remington 9500 aldım çokta memnunum iyiki almışım belimde olan gür ve kalın telli saçlarım 15 dakikada dümdüz yada dalgalı canım ne istiyorsa
üstelik takar takmaz kullanıma hazır hale geliyor diğerleriyle ısınma süresi açısındanda büyük fark yarartıyo
philips keratinli düzleştirici kötü değildi ama remington saçımda kayıp gidiyor yani nasıl diyim böyle başkası yapınca hissetmiyorsun bile saçında bir düzleştiricinin gezdiğini diğerlerinin hepsi hatta remingtonun diğer modellerinde bile bunu farkettim
umarım sende seçtiğin düzleştiricide benim kadar memnun kalırsın
tşk ederim kızlar memnun kaldıklarınızıda araştırcam
rica ederim umarım kullanışlı bir düzleştirici bulursun
philips keratin var bende de, 15 değil 3 sn. de hazır hale geliyor, ve çok kullanışlı..
ben philips pro keratin saç düzleştiricisi kullanıyorum bundan öncekide philips ti ve çok çok memnunum kısa sürede saçlar muuhteşem
hangi saç tipi olursa olsun sonuç mükemml
philipsten vazgeçmeyin derim nacizane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?