Saç Şekillendiriciler Hangi saç düzleştiricisini önerirsiniz?

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Kızlar saç düzleştici alıcam ama philips,braun flan hangisini önerirsiniz saatlerce uğraştırmasın düzmdüz yapsın brz kıvrımlarda verebileyim parlak ve canlı olsun..Philips HP8361 Keratinli Saç Düzleştirici 15 saniyede hazırmış 230derece bunu kullanan varmı saatlerimi alıyo düzleştirmek eski düzleştiricimle :26: ayrıca seramik ksımları aşınıyomuş diyede yorumlar var ama philips daha iyi geliyo bana..

Son düzenleme:

bende düzleştirici ararken ikisi arasında kaldım gittim ikisinide denedim aslında denemediğim marka kalmadı sonunda remington 9500 aldım çokta memnunum iyiki almışım belimde olan gür ve kalın telli saçlarım 15 dakikada dümdüz yada dalgalı canım ne istiyorsa
üstelik takar takmaz kullanıma hazır hale geliyor diğerleriyle ısınma süresi açısındanda büyük fark yarartıyo

philips keratinli düzleştirici kötü değildi ama remington saçımda kayıp gidiyor yani nasıl diyim böyle başkası yapınca hissetmiyorsun bile saçında bir düzleştiricinin gezdiğini diğerlerinin hepsi hatta remingtonun diğer modellerinde bile bunu farkettim
umarım sende seçtiğin düzleştiricide benim kadar memnun kalırsın

ben 5 yıldır babyliss kullanıyorum serisinin en iyisini almıştım. yurtta 6 kişi kalıyorduk arkadaşlarımdan birinin philips diğerinin de braun marka saç düzlştircileri vardı üstelik benim aldığım fiyattan daha fazla fiyata almışlardı ama aradaki fark cok fazlaydı ben ve arkadaşlarım üçünü de aynı anda denedik ve babylissin daha iyi olduğunu farkettik. ve 4 yıl boyunca saç düzleştircisi olanlar dahil 6 kişi de benim düzleştiricimi kullandık ve hiç bir bozulma olmadı ben tavsiye ederim. babyliss i hiç kullanmamış kişilere göre philips iyi gelebilir ki diğer markalara göre iyi ama babylisse de bir bak derim ben

Ben braunu uzun zamandır kullanıyorum, aslında başta iyi gibiydi ama saçlarım çok dalgalı ve kuru olduğundan aşırı derecede kırılma ve kabarma yaptı. Ben beğenmiyorum o yüzden kullanmıyorum valla, tavsiye de etmiyorum benim gibi saç yapısına sahip olanlara. Pek yakında Remington Shıne Therapy S9950 ürününden alacağım yorumlar o kadar harika ki, remingtondan vazgeçme derim. Bu kadar insan yanılıyor olamaz diye düşündüm :)

tşk ederim kızlar memnun kaldıklarınızıda araştırcam

ben remingtonu da denedim iyi bir marka saçları çok fazla yıpratmıyor ve genelde saça yönelik ürünleri var ben de alırken remington ile babyliss arasında kalmıştım ama babyliss i tercih ettim pişman değilim canım . ama benim aldığım seri kaldırılmış tabi 5 yıl önce almıştım eminim daha iyi serileri çıkmıştır. ama alacaksan hangi markanın olursa olsun iyi olan serisini almaya çalış fiyatını düşünme çünkü senelerce kullanıyorsun ve emin ol cok fark oluyor. bir diğer arkadaşımda babyliss almıştı ama biraz düşük olanı tercih etmişti ve arada cok fark vardı :)

rica ederim umarım kullanışlı bir düzleştirici bulursun

hepiniz ayrı markalardan memnun kalmışsınız gibi braun dien remington babyliss falan fiyatı düşünmüyorum uzun yıllar götürsün beni ama nasıl karar vericem bilmiyorum herbirinin iyi serilerinide araştırmak lazım =) almışken iyonlu olsun diyorum gerçi bi işe yarıyomu denemedim ama =) kafam karışık :26:

Son düzenleme:
ve kızlar internet üzerinden alıcam mecburen iade garantili olan yerlerden mağaza pek yok yakınlarımda =) hepsiburada vatanbilgisayar hızlıal vb şöle bi baktım hepsiburadaya remingtonun birsürü ayrı modeli var saç kırıkları için bile diyo bu iş çözülmez =))

philips keratin var bende de, 15 değil 3 sn. de hazır hale geliyor, ve çok kullanışlı..

işte bende bu modelden almak istiyodum iyon var keratin bakım fln ama kafam karıştı remington diyen babyliss falan napçam bilmiyorum uzun yıllar götürsün beni iyi bişey olsun parlak canlı düz =)

Son düzenleme:
5-6 senedir kullandığım saç düzleştiricimin plakaları bozuldu, artık saçlarımı kırmaya başlayınca ben de yeni almaya karar verdim, rowenta respect aldım, ben çok memnunum şu anda, çabuk ısınıyor, saç durumuna göre ayar yapıyorsunuz (sağlıklı, kırılmış gibi), saç tipinizi seçiyorsunuz (düz kıvırcık), ona göre sıcaklık ayarı yapıyor. İsterseniz ısı ayarını kendiniz de ayarlıyorsunuz ve işiniz bittiğinde saçlarınız pırıl pırıl parlıyor. Ben şu an çok memnunum..

benım düzleştiricimde Philips,çok memnunum kesınlıkle tavsiye ederim 10 dakıkada bitiyo bütün saçlarım.ayrıca benım saclarım belıme kadar uzun yanı ama çok çabuk bitiyo ve dümdüz oluyo:)))) bence almalısın:))

bende yaklaşık 4 sene önce braun ionic almıştım ve hala kullanıyorum.Gayet memnunum.Başka markaları denemediğim için kıyas yapamam tabi ama ben gayet memnunum.

ben philips pro keratin saç düzleştiricisi kullanıyorum bundan öncekide philips ti ve çok çok memnunum kısa sürede saçlar muuhteşem
hangi saç tipi olursa olsun sonuç mükemml
philipsten vazgeçmeyin derim nacizane :)

peki keratin yada iyon teknolojisi var bi fark ediyomu kabarıyomu gene yoksa

kızlar ya hala araştırıyorum remingtonun Remington S6500 Sleek&Curl 6 Farklı Şekil Veren Düzleştirici gözüme çarpıyo yada birsürü modeli var hepsiburadadan ve hızlıaldan bakıyorum hangi modelleri iyi bunların :26:

benim saçlarım kıvırcık gür ve kuru.elimden çok marka düzleştirici geçti.yaklaşık 4 yıldır babyliss kullanıyorum tek memnun kaldığım marka bu oldu.
burda fikir isteyen başka bir arkadaşa da tavsiye etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…