Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

Elseve KIRIKLar ve Düsleştirici etki var onu kullandım memnunum ama süper deil güsel :)

Şimdi başka alcam ama ELSEVE marka yine

Ben uzun süredir yoğun bakım kremi organicum kullanıyorum kaşıntım vardı kesti yalnız eczanede var kuaförde satılsa keşke zor bulunuyor

Canım Organicum markette ve kuaförde yok sadece eczanelerde bulunuyor o da hepsinde değil şampuan ve kremini kullanıyorum başka da birşey kullanmıyorum

Diğer konuya da yazdığım mesajı buraya da yazıcam aynısını tekrar yazmak zor geldi.

Ben hayatım boyunca hiç kepek sorunu çekmedim.Ve de gölge ve perma işlemi görmeden önce saçımın hiç kuruduğunu da görmemiştim.Tek sorunum saçlarımın diplerinin çabuk yağlanması.Ve de uçlarının yıprandığından dolayı bitkisel şampuanlar denediğimde taranmayıp çok kötü bir hale gelmesi.Tresan denedim yağlanma için çok çok etkili olamadı ama idare ederdi.Fakat saçlarımın uçları taranmıyor çok canım yanıyor.Ama ona da razıyım yeter ki yağlanmaya bir çözüm bulayım.İnce telli ve dümdüz saçlarım var.Saçı ince ve yağlı olanlardan öneri bekliyorum :/

Canım tam senlik bir formül var, ben 3 aydır çok memnunum, eczaneden yeşil kutu Organicum şampuanla yıkıyorsun mor şişe kremiyle duruluyorsun bir süre sonra yağlanman normale dönecek sabır istiyor bu arada jöle, başka şampuanlar filan kesinlikle kullanmıyorsun bana dua ediyorsun opuyorumnanaktan

kızlar uzmanlar 3-4 ayda bir şampuanlarınızı değiştirin diyolar ama ben hc yi duymuştum kime sorduysam çok memnun kaldıklarını söylediler hemde saçı çok çabuk uzatıp çok çabuk onarıyomuş

şampuanın ismini yazmamışım Herbal Hair Care Complex - Bitkisel Saç Bakım kompleksi
erc kozmetiğin.sitesine girdim baktım bir sürü sanatçı çok memnun

Gerçekten en doğalı, kremi çok çok iyi deniz dönüşü saçları kurtardım

Çok teşekkürler şimdi cleara başlamıştım biraz kullanıp organicum denicem umarım işe yarar a.s.

Bende Ducray Anaphase kullanıyorum ve çok memnunum.Tavsiye ederim arkadaşlar

arkadaşlar, hepimiz en iyisini arıyoruz ama bu para tuzakları benim çok moralimi bozuyor. forumda araştırıyorum, birileri şu şampuan söyle iyi böyle harika filan yazıyor, çoğunun da mesleği kimyager, güzellik uzmanı, eczacı, doktor oluyor niyeyse.. mesajlarının hepsine bir bakıyorum, bu arkadaşlar sadece bu ürünle ilgili övgü mesajları yollamışlar. bunlara dikkat edin derim. tam hevesleniyorum aa çok iyimiş bak şu şampuan diye, alyım hemen diyorum sonra hüsran.. açıkcası şu andaki şampuanıma devam edeceğim. 3 senedir kullanıyorum, 3 sene önce avuç avuç dökülen saçlarıma bir tek dur diyen o oldu. saç çıkartma filan gibi umutlarım yok hiçbir şampuandan, bence hepsi tuzak hepsi yalan. en azından dökülmesini önlemede bana la roche posayın ve vichynin şampuanları çok iyi geldi, sanırım ihanet etmeyip devam edicem.

Sana kesinlikle katılıyorum Efifcim. Ben de farkettim aynı şeyi. Yani bazılarının tek amacı sadece reklam yapmak. Saç dökülmesi olayı da maalesef tamamiyle çözümü olan birşey değil.Bence şampuanlardan ziyade beslenme yönüyle ilgilenmek lazım olayın. Şampuan filan biraz makyaj ksımı oluyor. Bence de sana yaradığını düşündüğün ürüne devam etmek en iyisi. Umarım herkes saç sorununa çözüm bulur.

Ben organicum u kuaför tavsiyesiyle aldım ama kuaförlerde satılmıyor tüm şube kullanıyoruz kremiyle çok iyi bir set

Canım banada eczacım vermişti mavi kutu şampuanıyla mor şişe kremi benim kupkuru cansızları toparladı

kendimi bildim bileli elidor kullandım,fakat memnun değildim parlamıyordu,yaklaşık 4 aydır bioblas şampuan ve kremini kullanıyorum çok memnunum.saçlarım daha dolgun ve parlak görünüyor.arkadaşlarım sormaya başladı parlaklığını.3 haftadır da son durulamada soğuk su yapıyorum.

Dün itibariyle Organicum kullanmaya başladım ben de..Sonuçları bildireceğimdir sizlere
Doğal olması ve içerisinde silikon bulunmaması çok büyük bir artı bana göre..Çünkü saçlarım yağlı ve çok sık yıkamaktan yoruldum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…