Ben uzun süredir yoğun bakım kremi organicum kullanıyorum kaşıntım vardı kesti yalnız eczanede var kuaförde satılsa keşke zor bulunuyor
Diğer konuya da yazdığım mesajı buraya da yazıcam aynısını tekrar yazmak zor geldi.
Ben hayatım boyunca hiç kepek sorunu çekmedim.Ve de gölge ve perma işlemi görmeden önce saçımın hiç kuruduğunu da görmemiştim.Tek sorunum saçlarımın diplerinin çabuk yağlanması.Ve de uçlarının yıprandığından dolayı bitkisel şampuanlar denediğimde taranmayıp çok kötü bir hale gelmesi.Tresan denedim yağlanma için çok çok etkili olamadı ama idare ederdi.Fakat saçlarımın uçları taranmıyor çok canım yanıyor.Ama ona da razıyım yeter ki yağlanmaya bir çözüm bulayım.İnce telli ve dümdüz saçlarım var.Saçı ince ve yağlı olanlardan öneri bekliyorum :/
Canım tam senlik bir formül var, ben 3 aydır çok memnunum, eczaneden yeşil kutu Organicum şampuanla yıkıyorsun mor şişe kremiyle duruluyorsun bir süre sonra yağlanman normale dönecek sabır istiyor bu arada jöle, başka şampuanlar filan kesinlikle kullanmıyorsun bana dua ediyorsun opuyorumnanaktan
Canım tam senlik bir formül var, ben 3 aydır çok memnunum, eczaneden yeşil kutu Organicum şampuanla yıkıyorsun mor şişe kremiyle duruluyorsun bir süre sonra yağlanman normale dönecek sabır istiyor bu arada jöle, başka şampuanlar filan kesinlikle kullanmıyorsun bana dua ediyorsun opuyorumnanaktan
arkadaşlar, hepimiz en iyisini arıyoruz ama bu para tuzakları benim çok moralimi bozuyor. forumda araştırıyorum, birileri şu şampuan söyle iyi böyle harika filan yazıyor, çoğunun da mesleği kimyager, güzellik uzmanı, eczacı, doktor oluyor niyeyse.. mesajlarının hepsine bir bakıyorum, bu arkadaşlar sadece bu ürünle ilgili övgü mesajları yollamışlar. bunlara dikkat edin derim. tam hevesleniyorum aa çok iyimiş bak şu şampuan diye, alyım hemen diyorum sonra hüsran.. açıkcası şu andaki şampuanıma devam edeceğim. 3 senedir kullanıyorum, 3 sene önce avuç avuç dökülen saçlarıma bir tek dur diyen o oldu. saç çıkartma filan gibi umutlarım yok hiçbir şampuandan, bence hepsi tuzak hepsi yalan. en azından dökülmesini önlemede bana la roche posayın ve vichynin şampuanları çok iyi geldi, sanırım ihanet etmeyip devam edicem.
kızlar organıcıum nekadar ?
Ben organicum u kuaför tavsiyesiyle aldım ama kuaförlerde satılmıyor tüm şube kullanıyoruz kremiyle çok iyi bir set
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?