- 30 Mayıs 2019
- 8
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi perfecto14
-
RestorexMerhabalar. Bir sürü şampuan markası denedim. Elidor,Bioblas ve Elseve. Elseve'in 6 mucizevi yağlı olanı, Elidor(yeşil ve turuncu) ve Bioblas (Hindistan cevizli). Bioblas saçlarımı mahvetti. Saçlarım yağlı saç tiplerinden ve aşırı yıpranmış.Ne kullanmamı önerirsiniz?
Çeşitleri arttıkça ürün içeriği azalıyor bence. Eskiden bende de daha etkiliydiElseve eskiden çok iyiydi ama artık hiç beğenmiyorum.
Haklısın canım öyle vallaÇeşitleri arttıkça ürün içeriği azalıyor bence. Eskiden bende de daha etkiliydi
şu köpürmeyen dimii bende sevmedim onu kuzum saçlarım hiç yıkanmamış gibi duruyodu.Elseve krem şampuan aldım, hiç beğenmedim
Evet canım köpürmeyen. Gerçekten de hiç temizlemiyor, saç diplerim kirli kalıyordu o kadar ovalayarak yıkamama rağmen.şu köpürmeyen dimii bende sevmedim onu kuzum saçlarım hiç yıkanmamış gibi duruyodu.
piyasada market kategorisinde sanırım alınabilecek en iyisi pantene ya.. en azından saça sağlıklı bir görünüm veriyor onarım gücü de diğer kategorideki şampuanlara göre daha iyi bence..Pantene kullanıyorum ben. Kokusu çok güzel.
Bi de yıpranmış saçlar için olanından onarıcısı var onu kullan.
Ben de çok beğeniyorum. Gerçekten sağlıklı gösteriyor. Kepeğe karşı olanında bile ek olarak krem kullanmaya gerek kalmıyor.piyasada market kategorisinde sanırım alınabilecek en iyisi pantene ya.. en azından saça sağlıklı bir görünüm veriyor onarım gücü de diğer kategorideki şampuanlara göre daha iyi bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?