- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen annenin dediği gibi ama buna üzülme kayınvalidenlerde çok sevecek...maalesef acı ama gerçek.halâ kız çocuklara miras bile verilmiyorken manevi boyutu bu kadar çabuk üst seviyeye çıkartamaz türk toplumu.Merhaba kizlar... benim cocugum yok henüz.. evliyim..
benden sonra abimde evlendi.. onlarinda cocugu yok henüz ama abimle yengemde cocuk istiyor artik esimle bende..
Merak ettigim bir konu var: Kiz tarafinin cocugumu daha cok sevilir yoksa erkek tarafininmi?
yani söyle söyleyeyim annem mesela bir laf söyledi: Oglumun cocugu bana biraz daha yakin olur cünkü ayni kandan gibi bir laf etti.. ben üzüldüm acikcasi soncuta bende onun kiziyim.. esimde evet anliyorum deyinceböyle olduM
yani onlara göre ogullarinin cocugu daha yakin oluyormus daha cok "seviliyormus" yani farkli oluyormus ne bileyim ya
sizcede böylemidir? ailenizde gözlemlediginiz böyle durumlar varmi?
sizler ne düsünüyorsunuz bu konuda? genel olarak sormak istedim..
Çocuk oldu mu acaba zaman içerisinde. Ayrım yapıldı mı![]()
Öyle deseler de emin ol kızların çocuğu nedense daha çok seviliyorMerhaba kizlar... benim cocugum yok henüz.. evliyim..
benden sonra abimde evlendi.. onlarinda cocugu yok henüz ama abimle yengemde cocuk istiyor artik esimle bende..
Merak ettigim bir konu var: Kiz tarafinin cocugumu daha cok sevilir yoksa erkek tarafininmi?
yani söyle söyleyeyim annem mesela bir laf söyledi: Oglumun cocugu bana biraz daha yakin olur cünkü ayni kandan gibi bir laf etti.. ben üzüldüm acikcasi soncuta bende onun kiziyim.. esimde evet anliyorum deyinceböyle olduM
yani onlara göre ogullarinin cocugu daha yakin oluyormus daha cok "seviliyormus" yani farkli oluyormus ne bileyim ya
Güncelleme yapmışsınız..Abinizin bebeği olmuyormuş.. İnşallah olur.. Anneniz bu düşüncesinden dolayı üzüldüümü hiç? Aynı can aynı kan.. Ona daha yakın olurum dediği için.. Merak ettim sadece..Merhaba kizlar... benim cocugum yok henüz.. evliyim..
————————————————-
Yil 2018 kizlar. Seneler sonra bir bakayim sayfaya dedim hic ilgilenmemisim. Cok gereksiz birseye takilmisim. Sükürler olsun ayrimcilik yok. Iki tane kizim var. Abimin malesef cocugu olmuyor. Rabbim isteyen herkese versin. Kardesimin kizi var ama. Dedigim gibi gereksiz alinganlik yapmisim rabbim daha büyük dertler vermesin. Takilmiyorum böyle seylere artik :) zaten konumu görünce cok sacma geldi yazdiklarim :)
Güncelleme yapmışsınız..Abinizin bebeği olmuyormuş.. İnşallah olur.. Anneniz bu düşüncesinden dolayı üzüldüümü hiç? Aynı can aynı kan.. Ona daha yakın olurum dediği için.. Merak ettim sadece..