hangi ünlü burnunu hangi doktora yaptırdı..

Cnm sakın haa aileden habersiz yaptırma çünkü sonrası biraz yorucu bu ameliyatın muhakkak yardıma ihityacın olacakk ilk günler hele de sonra tabi kendine geliyorsun ama inan ilk gün buzunu koyacak bir şartt... eger nefes alamama gibi bir sorunun varsa devlet hastanesnde ameliyat olabilirsin burnunun duurmuna göre bakarsın eh bi talepte bulunmazlar ama sakın aileden habersiz olma derim benn..tabi yine de karar seninn...

Neden pişmansınız peki? Ben de T.Doğan'ı düşünüyodum ameliyat için, en doğalını o yapıyor gibi geliyor bana. Siz neden beğenmediniz burnunuzu?

görünüşünün dışında talihsizliklerde var tabi dr un tutumu ve parayı aldıktan sonra değişimi gibi.. ama burun olarak da istedigim bi buruna sahip değilim. evet en dogalını o yapıyo cunku burnum hiç değişmedi gibi bişi. 2 bucuk ay oluyo yapalı zamanla düzelmesini umut ediyorum. burda bi kere bi kız burnum hiç değişmedi gibi bu kadar dogal istemiyodum yazmıs okudugmda güldüm daha ne istiyo acaba diye. şimdi cok iyi anlıyorum..

ya neden nazım çerkeşin yaptığı burunları hep uzun bırakıyor...niran ünsalın burnu hem uzun hemde burun delikeri büyük ve farklı güzel olmamış bence....ben sadece deniz akkayanın burnunu beğeniyorum..onur erolun elin değince kısa ve fındık burnu çıkıyor...upuzun bir burna nasıl doğal deniyor anlamadım..bizde onur erolun ekibinden ünal şahine yaptırdık harika oldu..halen bandajarı var kızımın şişlikeri inince albüme koyabilirsem koyacağım biz çok mutluyuz...

Bu ünlüler ünlü olacakları günden 1 ay önce mi bu işlemi yaptırıyor acaba eski burnuyla hatırladığım ünlü sayısı bir elin parmaklarını geçmez :)

Bu ünlüler ünlü olacakları günden 1 ay önce mi bu işlemi yaptırıyor acaba eski burnuyla hatırladığım ünlü sayısı bir elin parmaklarını geçmez :)

ünlü olacaklarını anlayınca mı ameliyat oluyorlar acaba:) mesela daha tanınmamış birine bir rol teklif ediliyor ,çekimleri bir kaç ay sonra başlayacak, o da kabul ettikten hemen sonra ameliyat mı oluyor ki acaba ekranda güzel görünelim diye:)

Son düzenleme:

dimi ama çogumuz öle düşünüoruz artık :) sanki hep o burunlaydılar gibi bazen aa bu da estetikmiş demekten alamıorum kendimi ama cidden çogu güzell..

Merhaba,
Ben ingliterliyim ve bir yil istanbulda kaldim, biraz turkce orendim :) ama cok iyiy degil oyuzdan sinden sorry!
Ben de nose surgery yapmak istiyorum ama doctor kara vermiyorum. Nazin celik, dr teoman ya da dr ercan demiray dusniyorum. Peki nazim celik ve dr teomanin fiyatlar nekadar? Ve dr ercan demirayla burnu yapan biri var mi?

Yadrim icin tesekkurler

umarım geç kalmamışımdır Bham, ercan demiraydan uzak dur bence :)

selam çok geçmiş olsun arkadaşn da olucak doktor arastırıyo

ben de beyenmedim amahiç para alınmadığını da duydum zaten amaliyat ta alıyorlar felan filan

ben de beyenmedim ama para alındığını duymadım amaliyat için

Merhaba, bende Nazım Bey'e ameliyat olacağım yazınızı görünce arkadaşlık isteği gönderdim fotoğraflarınızı görebilmek için. Kabul ederseniz sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…