- Konu Sahibi beyazbulut63
-
off arkadaşlar burun ameliyatı olmak istiyorum ama fiyatları çok yüksek hani ailem zaten izin vermiyo burnuma baktıkça moralim bozuluyo ne yapabilirim izinsiz oluyum diycem haber vermeden olmaz öylede zaten yasadığım yer kasaba hani istanbul gibi biyerde olsam hiç düşünmem yaptırırım moralsizm keyifsizim hastaneye gidiyim doktor var onu öğütleyin diyom:)mecburi solunumdan dolayı olmak zorunda desin oluyum off yaa ama nefes alımım gerçekten baya bi zor yani bide o problem var ailem izin vermiyo napacam ben
Neden pişmansınız peki? Ben de T.Doğan'ı düşünüyodum ameliyat için, en doğalını o yapıyor gibi geliyor bana. Siz neden beğenmediniz burnunuzu?
Bu kızın orjinal burnu feci güzelllllllllllllllllll .
bencede yoook:)
Bu ünlüler ünlü olacakları günden 1 ay önce mi bu işlemi yaptırıyor acaba eski burnuyla hatırladığım ünlü sayısı bir elin parmaklarını geçmez :)
ünlü olacaklarını anlayınca mı ameliyat oluyorlar acaba:) mesela daha tanınmamış birine bir rol teklif ediliyor ,çekimleri bir kaç ay sonra başlayacak, o da kabul ettikten hemen sonra ameliyat mı oluyor ki acaba ekranda güzel görünelim diye:)
Merhaba,
Ben ingliterliyim ve bir yil istanbulda kaldim, biraz turkce orendim :) ama cok iyiy degil oyuzdan sinden sorry!
Ben de nose surgery yapmak istiyorum ama doctor kara vermiyorum. Nazin celik, dr teoman ya da dr ercan demiray dusniyorum. Peki nazim celik ve dr teomanin fiyatlar nekadar? Ve dr ercan demirayla burnu yapan biri var mi?
Yadrim icin tesekkurler
evet Nazım Bey süper bence.. çok deneyimli aynı zamanda.. 11 gün oluyor ameliyat olalı ve çalıştığım kurumda ameliyat olduğumu bilmeyenler fark etmediler bile çok ciddiyim :) sende ayrı bir güzellik var bir hoşluk gelmiş yüzüne falan diyorlar ama ben söyleyene kadar fark etmiyorlar bile..
Fotoğraflarımı koydum bakabilirsiniz
evet Nazım Bey süper bence.. çok deneyimli aynı zamanda.. 11 gün oluyor ameliyat olalı ve çalıştığım kurumda ameliyat olduğumu bilmeyenler fark etmediler bile çok ciddiyim :) sende ayrı bir güzellik var bir hoşluk gelmiş yüzüne falan diyorlar ama ben söyleyene kadar fark etmiyorlar bile..
Fotoğraflarımı koydum bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?