Ben de şok oldumNasıl benziyor lan yuh
Gülüm bu kadının yanında ben çok soluğum :) tek benzeyen saçlar ama saçlarımız aynı yani o derece benziyor :)))
Böyle güzel saçlarım olsun isterdimGülüm bu kadının yanında ben çok soluğum :) tek benzeyen saçlar ama saçlarımız aynı yani o derece benziyor :)))
Vereyim sanaBöyle güzel saçlarım olsun isterdim
Gülüm bu kadının yanında ben çok soluğum :) tek benzeyen saçlar ama saçlarımız aynı yani o derece benziyor :)))
Sana ne kalacak o zaman keltos olursunVereyim sana
O maygat
Ben @Madammor u gerçek halini görünce şaşırdım bire bir hayal ettiğim gibi biri çıkmıştıO maygat
Kız melek 23 24 yaşlarımdaki halimi bulmuşsun yeminle,saç rengi ve uzunluğu aynı,sen kimsin bacıkuzenlerden filanmısın
Ten rengim ölü gibiTen rengin mi daha acik ama bence sen de bu kadar Bal yuzlusun :)
Kökü bende hacıııSana ne kalacak o zaman keltos olursun
Yosunnn ❤O maygat
Kız melek 23 24 yaşlarımdaki halimi bulmuşsun yeminle,saç rengi ve uzunluğu aynı,sen kimsin bacıkuzenlerden filanmısın
Ayyy çok hoş rengi falan benimkiler eskiden çok güzeldi :// .Kökü bende hacıııazcık kısa takılırım
Eki Görüntüle 2206776 Eki Görüntüle 2206775
Bak ben tesetturune kadar yaptim,kocasina kadar yaptim asmuyu ahahaha
Litfen gercekci olalim accuk
@_asmunikal_ senin ben nickini yiyem bi saattir ariyom yaa ceza gibisin hee
O maygat
Ten rengim ölü gibikaşlarım beren saatin kaşlarının renksiz hali dudaklarım sedef avcı dudağı yüzüm yuvarlak gibi çenemde gamzem var burnum hiç yokmuş öyle diyorlar
Na bu da yasliligi o zamanbenim hayalimdeki asmu bu,
tarz degistirsin banane
Benim de çok dökülüyor yakında kel kalcamAyyy çok hoş rengi falan benimkiler eskiden çok güzeldi :// .
Simsiyah ti boya gibi ://
Şimdi eser yok kavak ağacı gibi seyrek sepikdek ://
Tam bir nur cemallisin :)
Huri gibisin masallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?