- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
Laynnnnnnnn o kadar estetik yaptirmisim diyet yapmisim yine bi moka benzememisim iyimi
Bi duzenleme yapip birilerini birilerine benzet araya gitmesin maksatİnternet sıkıntı yaptı 3 tane gitmiş mesaj
yok orada ki msj farklı canım benim, sen catherine zeta jones gibi hatunsun, zayıflık sana yakışmaz boşver diyetiLaynnnnnnnn o kadar estetik yaptirmisim diyet yapmisim yine bi moka benzememisim iyimi
Asayiş berkemal merak etmePeki benim bu konuyu cuma gunu acip yorumlardan mahrum olmam
Bebeleri uyuttum.migrenim tuttu kafami sardim.ne konustunuz laynn 40 kusur sayfalik.micmamissinidir umarim
Hahhahhaaa kendi resmini koymuşsun sen yaa,50 den sonra estetik mi olcam yoksaben de 50den sonraki halini buldum
Evet canım sensin o, sana rezerve ettik ilk sayfadaVallaha olmaz bu bendim dimilittle dora
TamamBi duzenleme yapip birilerini birilerine benzet araya gitmesin maksat
MıhtarıımYosunnn ❤
Mantikliyok orada ki msj farklı canım benim, sen catherine zeta jones gibi hatunsun, zayıflık sana yakışmaz boşver diyeti
Geyikten mahrum oldum ama olsundu hem cinslerim eglensindi ben kalbime tas basar kendimi teselli ederdimAsayiş berkemal merak etme
Ama çok eğlendik aklını seveyim senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?